Отзывы покупателей о Защитный бортик ворота MoMi Paxi Grey
Нет в наличии
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный
Відповідає опису, гарна якість. Повністю виконує свої ф-ї
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що бар’єрка відповідає вашим очікуванням, сподобалася якістю та повністю виконує свої функції. Бажаємо зручного користування!
- Даша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Белый
збирається швидко, гарно вписується в інтерʼєр, якісний матеріал. якщо у вас велика собака, перевіряйте наскільки щільно закріплені ворота, бо моя собака один раз майже їх витягла з дверного пройому
- Достоинства:
- швидка доставка, легко збирається
- Недостатки:
- собаці не сподобалася ідея обмеження простору
- Продавец Надійний
Дякуємо за такий детальний відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо зручного користування та дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Белый
Брала на дачу, щоб розділити альтанку і песик, який приїхав в гості, не зʼїв моїх котів. Авантюра пройшла успішно- барʼєр високий і щільний, ніхто не перестрибнув і не проліз, всі учасники дійства залишились неушкоджені і весь день розглядали один одного біля барʼєру без жертв))
Кріпили без жодного цвяха, просто затягнули по ширині проходу, трохи прорахувались по ширині, але поставили деревʼяний брусок, щоб звузити прохід. Вже тиждень активного користування- все на місці, якість матеріалів чудова. Дуже зручно коли приїжджають гості з песиками)) Рекомендую- Достоинства:
- Швидко і легко кріпиться без цвяхів та інструментів, зручна висота, якісні матеріали, візуально симпатично виглядає
- Продавец Надійний
Щиро дякуємо за такий детальний відгук! Дуже приємно, що бар’єр Momi Paxi успішно впорався зі своїм завданням і став зручним рішенням для вашої дачі. Окрема радість — що всі «учасники дійства» залишилися задоволені Бажаємо комфортного користування та приємних зустрічей з гостями!
- Эльмира К***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Белый
Супер!
- Продавец Надійний
Дякуємо за відгук! Раді, що захисна бар'єрка вам сподобалася. Бажаємо, щоб вона надійно слугувала та створювала безпечний простір
- Евгений Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный
Міцна та якісна конструкція
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный
Надійна міцна конструкція. Не хлипкі
- Достоинства:
- Надійна міцна конструкція
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный
Барʼєром задоволений, купляв два штуки для блокування сходів знизу і зверху. Монтується швидко і без проблем чи додаткових інструментів. Якість дуже сподобалася, фарба має бути зносостійкою. Механізм блокування не заїдає, все закривається і відкривається легко на обох дверцятах. Продавець відправив миттєво, за це окрема подяка.
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный
Оперативно відправили. Товар відповідає опису!!! Монтаж зайняв 10 хвилин. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Міцний каркас та надійне кріплення. Син поки не взламав!)))
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный
Якщо вагаєтесь то однозначно Так навіть якщо у вас одна дитина це дуже потрібна річ, так як манеж не завжди є місце де поставити.
- Достоинства:
- Дуже зручне встановлення
- Недостатки:
- Внизу кріплення самої дверки пластмасове, діти вже надламали було б чудово як би було залізне)))
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що бар’єрка вам сподобалась і виявилась корисною у щоденному користуванні. Нехай вона забезпечує спокій та комфорт у домі, допомагаючи створити безпечний простір для дітей
- Алевтина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный
Дякую!
- Продавец Надійний
Дякуємо за відгук. Нехай бар'єрка допомагає створювати безпечний простір у вашому домі
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный
Дуже гарна та та зручна барʼєрка.Легко встановити.
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що бар’єрка Momi Paxi зручна та легко встановлюється. Нехай вона допомагає організувати простір і робить ваш дім комфортним та безпечним!
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный
задоволена покупкою, після замовлення магазин зв"язались, все погодили.
Товар гарно упакований. Якістю задоволена. Подобається, що у комплекті йде дві добірні планки, різного розміру.
Свою місію виконує чудово) брали відгородити простір для собаки, тепер кіт з собакою по різні сторони бар"єру і не розносять хату))
Перед встановленням обов"язково почитайте інструкцію та подивіться відео,
і не поспішайте зрізати затяжки (бо у нашому випадку це була помилка).- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що бар’єрка Momi Paxi Plus зручна у використанні та допомагає організувати простір для ваших домашніх улюбленців. Нехай вона і надалі робить ваш дім комфортним і безпечним!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный
Повністю відповідає потребі. Брали щоб обмежити доступ собаці.
- Достоинства:
- Автоматично зачиняються, легко встановлюються
- Продавец Надійний
Дякуємо за відгук!
Нам приємно, що бар’єрка вам підходить. Нехай вона допомагає безпечно обмежувати доступ і робить домашній простір комфортним для всієї родини та улюбленця.
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный
Дуже хороша решітка за свої кошти, ставиться елементарно + є секції для розширення,
- Достоинства:
- Хороша ціна та якість
- Недостатки:
- трошки скрипить, потрібно змастити навіси - не проблема
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що бар’єрка вам сподобалася. Нехай і надалі допомагає створювати безпечний простір у вашому домі
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Белый
Замовляв огорожу для малюка на сходи. Усі варіанти виглядали схожими, але саме цю обрав через позитивні відгуки. Огорожа чудово працює та повністю виконує свої функції.
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що бар’єрка вам підійшла та забезпечує безпеку вашого малюка. Дякуємо за вибір нашого товару.
- Тарас С***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Белый
Барʼєр якісний. Було питання з монтажем, але менеджер одразу відповіла на всі питання. Рекомендую
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що захисний бар’єр MoMi Paxi вам підійшов і що наш менеджер зміг швидко проконсультувати щодо монтажу. Дякуємо за рекомендацію.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Белый
Товар швидко відправили, все супер. Спочатку подумали, що товар бракований, але поспілкувавшись з менеджером, зрозуміли, що так і має бути для надійної фіксації. Встановити не є проблемою, зручний в користуванні.
- Достоинства:
- Надійний захист
- Продавец ForBabies
Ольго, дякуємо за Ваш відгук та фото! Раді, що залишилися задоволені покупкою та якістю сервісу. Дійсно, конструкція бортика передбачає щільну фіксацію для максимальної безпеки дитини. Гарного користування!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Белый
Гарний бар'єр. Стильно виглядає і надійно тримається, навіть без використання дюбелів. Додаткові секції для розширення - теж чудова опція.
Відкриття з автофіксацією та плавне закривання (при правильному куті встановлення бар'єру) - дуже зручно.
Звук коли брамка зачиняється сама - не надто гучний, цілком прийнятний.- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що бар’єрка сподобалася своєю надійністю, стилем і зручними функціями. Дякуємо за вибір нашого магазину.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный
Прості та зручні дверцята, трішки потрібно повозитися з установкою, але нічого критичного.
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що дверцята виявилися простими та зручними у використанні, а установка пройшла без труднощів. Дякуємо за вашу покупку.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Белый
Гарний сервіс, гарна якість. Дуже Вам дякую!
- Достоинства:
- Мобільність, встановлення, легкість.
- Продавец Надійний
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що бар’єрка Momi Paxi вам підійшла і ви оцінили її мобільність, легкість та простоту встановлення. Будемо раді вашим новим покупкам у нашому магазині!
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный
На справді все з товаром добре, не розібрався, бо на переший погляд здається бракований.. Але насправді це така конструкція. Після моїх повідомлень в неділю ввечері, до мене зразу передзвонив представник продавця і все пояснив. Тому дуже дякую за оперативність, все вийшло!
- Достоинства:
- Сервіс продавця!
- Недостатки:
- Якщо розібратись то нема, але налаж з першого разу не вийшло)
- Продавец Надійний
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що питання з бар’єркою Momi Paxi було швидко вирішене і ви залишилися задоволені сервісом. Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині для нових покупок!
- Василина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Белый
Хороша бар'єрка. Спочатку ми не змогли встановити, оскільки сама ідея бар'єри -це супер захист, через що вона змонтована досить туго, щоб її неможна було просто виломати. Тому відео монтування нам допомогло. Досить проста в відкритті для нас, але для дитини непідсильна в відкритті. Супер.
- Достоинства:
- Легка в відкритті і закритті для дорослих. Можна навіть переступати через неї :)
- Недостатки:
- Спочатку досить складно змонтувати, оскільки виникає враження, що змонтована неправильно через тугіть. Але ж в цьому і суть бар'єрки.
- Продавец Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що бар’єрка Momi Paxi вам підійшла. Як ви відзначили, вона надійна, легка в відкритті та закритті для дорослих, але водночас безпечна для дитини. Раді будемо бачити вас знову за новими покупками!
- Едуард Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Белый
Консультація надана швидко і чітко по питаннях.
- Достоинства:
- Швидко встановлюється.
- Недостатки:
- Поки не побачив.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Ставлю цьому захисному бар'єру 10/10. Все дуже гарно запаковано, якість високого рівня. Кілька рівнів захисту. Інсталяція не викликала проблем. Правда в моменті розпакування затупив і відрізав масивні стяжки, відповідно бар'єр ніби став нерівним, хоча можна було спочатку встановити на двері, а потім обрізати стяжки. В цілому можу тільки рекомендувати до покупки.
- Достоинства:
- Якість, надійність, безпека
- Недостатки:
- Немає абсолютно
Доброго дня Павло. Дякуємо за ваш відгук та вибір бренду MoMi. Приємно знати, що захисна бар'єрка Paxi Plus відповіла вашим очікуванням і справді стала надійним помічником у безпеці вашого дому. Раді, що ви залишилися задоволені якістю, пакуванням і рівнем захисту. Щиро дякуємо за рекомендацію.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Отримали огорожу, скажу прямо я дуже сильно довольна товаром. Купляли навіть не знаю для кого більше, чи то від цуценяти чи від дитини але працює для обох і моя душа спокійна! Спочатку подумали що брак оскільки в не встановленому вигляді одна сторона має перекос але після встановлення перекрс пропав. Тому якщо при огляді бачите перекос не бійтесь він має бути щоб при встановленні все гарно трималось! Замовила пізно в вечеря а на наступний день в обід вже лежало в точці видачі Розетка
- Достоинства:
- Якість, ціна, швидкість
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Доброго Дня, Тетяна!
Дякуємо Вам за відгук і за вибір бренду Momi!
- Харланов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Пощастило отримати бракований товар. Перечитав інструкцію, передивився відео, глянув попередні відгуки, тричі розбирав та збирав - результат один і той самий. Бар'єр дісно не має бути рівний і після монтажу все виглядає непогано - але нажаль не виконує свою функцію тому що дверцятами скористуватись неможливо. Зробив ще одне таке саме замовлення - при отриманні побачив що коробку вже відкривали, підозрюю що існує певна бракована кількість яку насдилають покупцям.
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Бракований товар
Доброго дня, Сергій!
Дякуємо за Ваш вибір ТМ Momi. Ми щиро шкодуємо, що інсталяція викликала у Вас труднощі. Огорожа має додаткові механізми безпеки для захисту від випадкових відкриттів. Після розблокування слід лише підняти дверцята догори і тоді відкрити у потрібну сторону. Сподіваємося, що Ви не встигли повернути другу огорожу і вона стане надійним помічником у Вашому домі. - Харланов С***
"Огорожа має додаткові механізми безпеки для захисту від випадкових відкриттів. Після розблокування слід лише підняти дверцята догори і тоді відкрити у потрібну сторону."
Після монтажу у моєму випадку нижня частина стала настільки притиснута що підняття у данному випадку було неможливим, це видно на відео. Другу огорожу я навіть не забирав з магазину тому що там були явні сліди відкриття. Можу залюбки завітати до вашого магазину і продемонструєте мені робочий продукт який я одразу і придбаю.
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже раді що їх придбали. Проблем із встановленням не виникло.
Доброго Дня, Марія! Дякуємо Вам за відгук і за вибір бренду Momi!
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороший бар'єр, дуже легко встановити, зручний в користуванні
Доброго Дня, Олександр!
Дякуємо Вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- Петро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Черный
Супер захисні ворота для дітей!!! Якість і ціна адекватні!
- Продавец ForBabies
Петре, дякуємо за хороший відгук! Нехай товар служить Вам і приносить тільки позитивні емоції. Звертайтесь до нас у майбутньому.
- Остап Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Добре служить. Все гаразд
Доброго Дня, Остап! Дякуємо вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- юліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все супер.
Доброго Дня, Юлія! Дякуємо вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Встановив, свою функцію виконує
- Достоинства:
- Легкість монтажу
- Недостатки:
- Хотілось б якіснішого виконання швів зварки
Доброго Дня, Анжела!
Дякуємо Вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже задоволені! До цього вже мали аналогічний бар'єр, але цей краще, більш надійний. Тепер собакам шлях до запретної кімнати закритий.
- Недостатки:
- ----
Доброго Дня, Виктория!
Дякуємо вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- Остап Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
добре працює. головне щоб були більш менш нормальні стіни чи боковинки між якими дверцята мають затискаються.
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- не виявив
Доброго Дня, Остап!
Дякуємо вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже легко дівочими руками лез додаткового обладнання швидко встановили.
Виглядає міцно
Замок дитина малого віку відкрити не взмозі.
Задоволені- Достоинства:
- Легко монтується. Надійний
- Татьяна В***
На Вашу думку до якого віку дитини захист?
Доброго Дня, Алла! Дякуємо вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- Ростислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Добротна річ, проста в збірці