- Ганна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
Доставка швидка , якісні по своїй ціні окуляри , нарікань немає , працює все чудово діти і дорослі всі в захваті , ставте програми і дивіться що хочете , і вам буде дуже цікаво
- Достоинства:
- Супер
- Продавец Smartestbuy
Доброго вечора. Ми вдячні за Ваш відгук, обовʼязково звертайтесь ще !
- инна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
Брала на подарок.Упаковка качественная,дизайн коробки красивый,всередине все соответствует описанию,пульт в комплекте,наушники хорошего качества,все работает.Пока претензий к товару нет.
- Достоинства:
- Красивый дизайн,не большая цена.
- Продавец Smartestbuy
Доброго дня. Вдячні за відгук, обовʼязково звертайтесь ще!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
Плохое качество
- Продавец Smartestbuy
Доброго дня. Найближчим часом наш менеджер зв’яжеться із Вами для уточнення
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
Дякую. Все пояснили. Менеджер зв'язався
- Продавец Smartestbuy
При потребі звертайтесь ще, гарного дня
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
Отримали. Але не можемо зарядити? Як це зробити? Поставили батарейки в пульт., але постійно показує заряд 0
- Продавец Smartestbuy
Доброго дня. Vr окуляри не потрібно заряджати, там не передбачено такої функції, ви просто вмикаєте програму на смартфоні що Вас цікавить і користуєтесь.
Найближчим часом наш менеджер звʼяжеться із Вами для уточнення
- Наталя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
Яке додаток скачати,щоб підключити до телефону?
- Продавец Smartestbuy
Доброго дня. Будь який з додатків що Вас зацікавить в App Store або Google play, або через Гугл пошук за запитом: скачати VR ігри, додатки до Андроїд та інше. Вдячні за Ваш відгук, звертайтесь ще!
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
Все гарно на вигляд,швидка доставка,не сподобалося що кульок упакування подертий,як розрізаний,фото скину,перевіримо на Миколая, а виглядає дуже круто,дякуємо
- Достоинства:
- Гарно виглядає,швидка доставка
- Недостатки:
- Упакування
- Продавец Smartestbuy
Доброго вечора. Кульок що огортає товар не розірваний, але ми перевіряємо VR розкривши упаковку товару перед відправленням оскільки нам важливо переконатись що фабрика виробник відправила замовлення у повній комплектації і згідно високих технічних норм що були нами замовлені.
Вдячні за відгук, звертайтесь ще!
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
Брав на подарунок, дитині сподобалось. Загалом якість хороша, пульт в комплекті, телефон тримає добре
- Достоинства:
- Пульт
- Продавец Smartestbuy
Дякуємо за відгук, звертайтесь ще!
- Ніна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
Чесно за свої гроші то реально класний товар, мені та цікаво а дитині то взагалі буде ракета.На подарунок просто топчик буде.
Телефон тримає хорошо,пульт працює.
Все хорошо упаковано, доїхало теж норм.
Поки нарікань на роботу немає.- Достоинства:
- Ціна,та якість
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Smartestbuy
Дорого дня. Нам приємно що Вам так сподобалось що ви вирішили залишити відгук. Обовʼязково звертайтесь ще!
- Наталья О***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
По цене недорого, по качеству ок, ребенку понравилось.
- Продавец Smartestbuy
Доброго вечора. Вдячні за відгук, звертайтесь ще!
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
хороші по якості окуляри і упаковка гарна, на подарунок супер. Мені якраз на подарунок і треба було, задоволений.
- Продавец Smartestbuy
Доброго вечора. Вдячні за відгук, звертайтесь ще!
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
Отличное качество как на свои деньги. Особенно наушники. Фиксатор для телефона хорошо сделан
Доброго дня. Вдячні за Ваш відгук, звертайтесь ще