- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Купили спочатку на офіс ,потім купив собі у двір ,на офісі зиму весну пропрацювала ніяких збоїв і працює далі.тож рекомендую хто хоче дешево і сердито )
- Достоинства:
- Доступна ціна
- Єлизавета Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Не довго пропрацювала без лагів...
- Недостатки:
- Якість не відповідає заявленій!зиму майже не пережила, працює, але в статичному режимі,через саме цей режим,багато функцій -не працює відповідно, фактично,муляж з онлайн режимом в двух положеннях
- Саша П***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
В описі вказано, що під сім картку. Насправді немає слоту під сімку. Камера не відповідає опису. В коробці не v380pro 4g a проста, яка підключається тільки через wi-fі. . Сама камера працює не погано
- Недостатки:
- Підключення. Немає слоту для сім-карти.
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Все чудово працюе.
- Продавец BC.point
Доброго дня. Вдячні Вам за відгук! Для наших покупців дуже важлива Ваша думка. З задоволенням пропонуємо Вам переглянути інші товари в нашому магазині та будемо раді Вашим замовленням.
Приємних та корисних покупок!
- Надежда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Всі функції працюють без збоїв. Камера легко інтегрується в загальну систему безпеки.
- Надя П***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Задоволена покупкою. Кмера чудова. Зручний інтерфейс і стабільна робота через Wi-Fi. Віддалено контролюю двір у будь-який час.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Чудова камера! Якість зображення на висоті, поворотний механізм працює добре, дозволяє охопити всю територію. Встановлення також просте, віддалений доступ працює без збоїв. Дуже задоволений покупкою!
- Маргарита И***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Прислали 2 камеры,абсолютно не имеющие отношение к V380pro!
Качество отвратительное,неизвестный производитель-на коробке написано 360° !Зачем обманывать покупателей?- Достоинства:
- Недостатки:
- Камера не соответствует заказу!
- Продавец BC.point
Доброго дня, просимо вибачення, за таку ситуацію. У нас є дві схожі моделі, через велику завантаженість, склад помилився і відправив не ті. Ми дуже цінуємо наших клієнтів та зробимо вам обмін на ті, що були на замовлення.
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Камерою задоволений)
Працює на відмінно
Радий як мала дитина))) - Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Прийшла зовсім не та камера яка була у моєму заказі,вже місяць продавець не відповідає на дзвінки!!!!!!!!
- Ваня П***
Таке саме добре хоть працює
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Хороша якісна камера, чітко знімає, чудово виконує свої функції.
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Підключили легко. Якість зображення і денна і нічна супер. Працює відмінно без нарікань.
- Даша Н***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Всі описані характеристики відповідають тому, що я отримала. Камера хороша!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Якісна камера відеоспостереження, мої очікування виправдалися.
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Рекомендую! Хороший товар, ціна адекватна, відповідає характеристикам. Питань немає.
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point
Чудова камера за свою ціну. Якість відео нормальна, камера працює без нарікань.
- Юрій К***Продавец: BC.point
Камера не відповідає заявленій.Л***о.
- Достоинства:
- _