Отзывы покупателей о Надувная кровать односпальная интекс 99 х 191 х 46 см одноместная матрас со встроенным электронасосом intex 64412 (D-2019091897)

Код:  444194294
Оценка пользователей 3.9/5
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 191 x 99 x 46. Цвет: Серый

Чудовий матрац, 8 місяців на ньому спав, підкачувати потрібно рідко, покупкою задоволений.

Достоинства:
    Зручно надувати та здувати за допомогою вбудованого насоса. Якісний.

Вдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX

• Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фаїна. Размер (ДхШхВ): 191 x 99 x 46. Цвет: Серый

Рекомендую матрас просто офигеть.Я доволен.Хоть и были сомнения после прочтения других отзывов.

Достоинства:
    По пару месяцев без подкачки.
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 56. Цвет: Серый

В комплекті відсутні заплатили для ремонту.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Наталія К***

Матрац гарний,але швидко спускається. Що треба робити,щоб не спускали?

Достоинства:
    Швидко накачується
    Недостатки:
    Швидко спускає

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Якщо, за деякий час матрац трохи спускається - це норма. Бо надувні матраци з PVC і технологією Fiber-Tech не є абсолютно герметичними: матеріал і шви трохи пропускають повітря, а також на тиск впливають температура та вага користувача. Тому невелике спадання повітря звичайне явище і не означає, що матрац несправний.

• Альберт А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый

Отримав посилку на Різдво а розібрав 13.01 через виродока сусіда. Начитався коментарі навіть "не хотілося » поспішати надувати;).Загалом підготував нормально місце та постелив спеціальні мати та підстилку. Надул опинився в живу ще більше погано що немає проміжного розміру 120-125 сантиметрів. Надуває насос дуже швидко за пару хвилин. Не скрипить, не гуде, не холодний (знизу тент і спеціальний мат) зверху наматрацник і простирадла. Потрібно звикнути постійно здається що "лопне";) У цей день з 15 години до 24 підкачав два рази секунд.по сім ранку вже нормально не підкачував матрац тримає вже форму та тиск. Вага до 150 кг і сам великий 187см. ВООБЩЕМ СОВЕТУЮ;) Далі дивитися що і як досвід цього ліжка вперше.

Достоинства:
    Швидке складання та розбирання, зручний для спини
    Недостатки:
    Поки не будемо тестувати самому цікаво, головне, щоб не спускав швидко
  • Оксана М***

Розкрили матрац за 17 днів,після виписки сина з лікарні.Коли накачали були дуже здивовані розмірами,але за кілька годин сну матрац здувся до половини

Достоинства:
    Великий і високий,не тягне з підлоги
    Недостатки:
    Здувається
  • Оксана М***

Матрац до ранку на половину спустив,спав син з вагою 55 кг

Достоинства:
    Швидшко накачує насос
    • Альберт А***

І що ж далі? Сказали А так говоріть і Я

• ОЛЕКСАНДР К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 56. Цвет: Серый

Місяць в користуванні кожен день по 8-12 годин на день. Ще жодного разу не підкачував. По відгукам готувався підкачувати кожен день, але поки що не спускає. Постійне навантаження - малорухома одна людина вагою 90 кг.

Вдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby lot. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 56. Цвет: Серый

Дуже високий та комфортний, навіть спина не болить за 4 дні трохи підспустив, але 3хвилини і знову надутий

Достоинства:
    Компактний, високий, швидко качає
    Недостатки:
    Десь клапан траве, але не сильно
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый

Супер якісне. Автоматичне.
    Витримало 120 кг без проблем

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Дякуємо Вам за відгук, для нас це важливо та цінно! Користуйтеся із задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.
      Дякуємо, що обрали INTEX

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Размер (ДхШхВ): 191 x 99 x 46. Цвет: Серый

Все чудово, дякую за якісну річ, моє перше надувне ліжко даного вироьника, однак вже третій виріб, як завжди крута якість. Рекомендую.

Достоинства:
    Вартість, зручність, корисна площа не втрачається ща пахунок мацже рівної поверхні, висота що захищає від холоду, зручний електронасос.
    Недостатки:
    Ширина та довжина матрасу більша ніж вказано в описі, в описі зазначено розміри спального місця. При плануванні розміщення додавайте 20 см в усі сторони
  • Єлизавета

Рекомендую - 100%. Коли обирала - хвилювалась на рахунок якості і довговічності, але користуюсь вже майже два місяці і все супер. Читала, що люди підкачують матрац кожні пару днів, але мені достатньо раз на тиждень/два буквально секунд 20 підкачати. Він ну дуже великий, дуже подобається, що високий. Але вдвох буде трохи незручно, бо по краям трохи мʼякий, хоча може я не до кінця накачала, боюсь перекачати Матеріал достатньо товстий, можна не хвилюватись, що дуже легко пробʼється.

Достоинства:
    Якісний матеріал, добре тримає повітря, дуже зручний, як на мене - навіть зручніше ніж звичайні ліжка. Сильний насос - з нуля накачав матрац за хвилину-дві. Не спускає, головне правильно закривати.
    Недостатки:
    На початку був трохи запах, але вивітрюється за добу і зовсім не пахне потім.
  • Максим

Через один рік використання можна викидати, бо воно вже наполовину здувається за ніч

• Андрей Д***

Ліжко чудове, на ньому зручно спати. Лише за два-три дні підспускає, але саму форму тримає чудово.

Представник бренду

Велике спасибі за такий чудовий відгук! Ваші слова стали для нас справжнім натхненням. Ми готові до нових викликів та обіцяємо зберігати високі стандарти якості.
      Дякуємо, що обрали INTEX

• Марія Ф***

Вже рік я сплю на цьому супер ліжко!!!)) Дуже задоволена цією покупкою!!))) Дякую!!!

Достоинства:
    Комфорт, якість, і ціна!!!
    Недостатки:
    Не знайшла!!
  • Яна В***

Легко складається, надувається швидко, гостям було зручно.

Достоинства:
    велике, швидко надувається
  • Ігор Ж***

Спав на ньому кілька ночей і ліжко не сплющилось.

Достоинства:
    є насос, високе, велике
    Недостатки:
    жодних
  • Дем’ян Ж***

Матрас прочный и стабильный, не прогибается даже если спят два человека, не деформируется после сна.

• Ирина М***

Здравствуйте!
      Вы уже матрасом пользуетесь с января месяца. Подскажите как в эксплуатации, не разочаровались? А то хочу приобрести и не знаю стоит ли.

• Андрій П***

Вбудований насос надуває швидко, плюс продавець додає безкоштовно механічний насос, що під час відсутності світла дуже добре якщо потрібно підкачати . Ліжко зручне лише посередині, по краях відчутно слабша пружність і тому відчуття що зараз впадеш. Якщо спати вдох потрібно обом якось вміщуватись по центру. Кожні кілька днів підкачую бо трішки здуваються, не критично, але люблю коли більш тверде.

Достоинства:
    Швидка електронакачка, додатково ручний насос
    Недостатки:
    Нерівномірне пружність-по центру ОК, по краях напівздуте.
  • Олександр Т***

Товар прийшов уже з тріщинами по шву

• Вікторія Л***

Кровать получили вчасно , Дякую!

• Іван Ш***

Якість на 5 з 5. Доставили дуже швидко, вже протестували, враження тільки хороші. Гарна підтримка спини та попереку. Легко надувати. Супер!

Недостатки:
    Не знайшли
  • Володимир Х***

Ліжко якісне та варте свої грошей. Спина подякувала, що сплю тепер не на підлозі з карематом. Надуваєтсья легко, сдувається за потреби - теж легко. Дуже подобається велюр на дотик і білизна не скочуєтсья за ніч

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Ні
  • Дмитро Ш***

Качественная надувная кровать. Взял для ребенка, очень удобно, сам тоже спал иногда, рекомендую от души

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не обнаружили
  • Наталя О***

Дуже зручно

• Микола І***

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS. Размер (ДхШхВ): 199 x 99 x 46. Цвет: Серый

Сподобався

• Продавец  DIGOS

Доброго дня Дмитро. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Сергей Б***

Матрас то хороший але через 3 дні почав спускати. Протягом місяця насос погано почав качати. Гадав що кіт пробив його, але ні....з'явилась грижа і лопнув.

Достоинства:
    Не дуже великий, насос швидко качає, спина не болить.
    Недостатки:
    Почав сам спускати, грижа, насос перегрівається, повністю не може накачати
  • Алина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 56. Цвет: Серый

Дуже швидко здува хоча на ньому ще навіть не спали

Достоинства:
    Недостатки:
    Збувається, і повернути не можна бо всього 14 днів дають, ніякої гарантії
  • Павло Б***

Досить широкий і високий.

Достоинства:
    Зручний і компактний.
    Недостатки:
    Сильно гудить при накачувані.
    • Продавец  Vioshop

Доброго дня , дякуємо за відгук , всі ліжка з вбудованним електронасосом видають такий звук.

• Ірина Е***

Виявляється можна спати, як людина і на такому тимчасовому ліжку. Для мене плюс, що воно довго тримає правильний тиск всередині. За 5 діб не відчула, що воно просіло чи здулось, мені важливо бо люблю спати на досить жорсткому. Швидко надувається, не треба зайвих рухів.

Достоинства:
    Ціна, розмір, якість
    Недостатки:
    Жодних
  • Максим

Кровать вроде качественная, я довольно крупный, ничего не треснуло, грыжи тоже не появились, жесткость такая же как в первый день. Надувается за минуту и так же быстро можно сдуть. Удобно, что есть сумка для хранения и кровать не пылиться.

Достоинства:
    Нормально держит воздух, легко пользоваться
  • Виолетта

Для двоих людей можно было взять шире, но в целом нам нормально поспать ночь-вторую. Легко надувается встроенным насосом, вполне устойчивое и высокое. Спина после сна не болит, качество и цена соответствуют, так что рекомендую.

Достоинства:
    Комфортное, хорошая цена
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Мирослава У***

У нас таке ліжко пролежало місяць у коридорі. Підкачували два рази. Спали і дорослі і діти і собаки. Якість влаштовує, до нього розглядали дорожче, але добре, що взяли саме це.

Достоинства:
    Вбудований насос, ціна, швидка доставка
  • Олег

Нормальний матрас, взяв з хорошою знижкою. Користуємось час від часу, пару хвилин і готове спальне місце. Надуваю до потрібної жорсткості, але не на повну. Тримає повітря добре, перевірено за 4 доби сну двома дорослими

Достоинства:
    Приємний матеріал та якість, швидка доставка
  • Юрій

Купував для гостей, їм сподобалось. Якщо користуватись інструкцією і правильно надувати – довго прослужить. Міктротріщини з часом не зявились, ніяких гуль, сам по собі майже не здувається

Достоинства:
    Швидко надувається, приємна ціна