- Костянтин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 54. Цвет: Белый
Ok item
- Продавец Be in fashion
Добрий день! Дякуємо за позитивний відгук, ми раді, що товар Вам сподобався, до нових зустрічей в нашому магазині!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 58. Цвет: Белый
Все поки що подобається. Зауважень немає.
- Продавец Be in fashion
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 46. Цвет: Черный
Сміття.
PS: Вже викинув- Достоинства:
- відсутні
- Недостатки:
- все інше
- Продавец Be in fashion
Дякуємо за відгук. Підкажіть, будь ласка, що саме Вам не сподобалося в товарі?
- Владислав
1. Подивіться фото
2. "Виріб" криво і косо скроєний
3. Носити це неможливо - Продавец Be in fashion
Дякуємо за Ваш відгук, ми передамо інформацію на виробництво, також рекомендуємо під час отримання замовлення оглядати товар на пошті — у разі виявлення недоліків його можна відразу повернути.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 46. Цвет: Белый
чотко
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 50. Цвет: Белый
Звичайна біла сорочка сидить добре
- Достоинства:
- Хороша якість
- Продавец Be in fashion
Щиро дякуємо за приємний відгук! Гарних вам покупок і будемо раді бачити вас знову!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 48. Цвет: Серый
Гарна якість
- Продавец Be in fashion
Дякуємо, Вам за відгук. Ми раді що Вам все сподобалось)
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 52. Цвет: Белый
Чудова білосніжна майка. Купувала чоловіку за його параметрами. Підійшла ідеально. Після прання не зменшилась. Якість гарна.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Регина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 48. Цвет: Черный
Хорошее качество. Стоит своих денег.
- Достоинства:
- Соотношение качество/цена.
- Недостатки:
- Регина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 48. Цвет: Серый
Хорошее качество. Стоит своих денег.
- Достоинства:
- Соотношение качество/цена.
- Недостатки:
- Оксана к***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 54. Цвет: Белый
Твар прийшов швидко
- Достоинства:
- Оперативність
- Продавец Feromon
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 60. Цвет: Черный
Не соответствует размеры. Нельзя вернуть. Находят варианты чтобы не возвращать майку. Плохая фирма
- Продавец Feromon
Вітаю. Наші вироби відповідають стандартній розмірній сітці. Також наші менеджери завжди допоможуть підібрати розмір. Підкажіть, ви узгоджували розмір з менеджером?
- тарас щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 58. Цвет: Зеленый
Товар ужасного качества. Продавец, не предоставляет качествоно услуги.
- Продавец Feromon
Добрий день! Уточніть будь-ласка, що саме вам не сподобалося?
- Дмитро К***Продавец: Be in fashion. Размер: 56. Цвет: Темный зеленый
Замовляв 56 розмір, прийшла на дитину 13річну.
- Антон Ш***Продавец: Be in fashion. Размер: 58. Цвет: Зеленый
Дуже оборежно з сіткой розмірів. Вибрав майку на р. 58 з обхватом грудей 122-126 см, згідно сітці. Хорошо що зателефонував продавець, та я задав питання: відповідає дійсності розмір та параметри тому, що я отримаю? Відповідь: ні, в р. 58 обхват грудей на 108 см!!! Але сітка вказана Розеткою...а виробник додає окремо свою сітку...так що уважно...питань по якості не маю, т.к. від товару відмовився...ще раз вдячний продавцу за дзвінок.
Соответствие размерной сетке
Маломерит
- Продавец Feromon
Доброго дня! Вдячні за ваш відгук. Наші представники зв'язуються з усіма клієнтами для підтвердження замовлення та готові надавати допомогу при виборі. В галереї наших товарів завжди є індивідуальна розмірна сітка, на яку ми звертаємо увагу. Якщо у вас є ще які-небудь питання чи потреба в інформації, будь ласка, звертайтесь.
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54. Цвет: Серый
Хорошая майка
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Носіть із задоволенням!
- Дмитрий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 52. Цвет: Черный
Материал слишком жаркий, трет тело, не советую, ткань хуже я еще не видел
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ткань: жаркая, трет кожу как наждачка!
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Нам шкода, що виріб не виправдав ваших очікувань. Матеріал цієї моделі — 100% бавовна, яка зазвичай комфортна у носінні. Ми будемо вдячні, якщо ви уточните, у яких умовах носили річ, щоб зрозуміти причину дискомфорту.
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 52. Цвет: Черный
Не рекомендую. Товар поганий
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жахлива тканина, якась мішковина, дряпає тіло
- Представник бренду
Добрий день. Тканина виробництва - Туреччина, 100% бавовна, кулір. Натуральні тканини цупкі, можливо Вам не зовсім підходить саме такий склад тканини і ви віддаєте перевагу тканинам з еластаном. синтетичні тканини та з домішками сентитичного волокна зазвичай більш мякі ніж натуральні.
- Вікторія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60. Цвет: Оливковый
Дуже маленький розмір
- Недостатки:
- Дуже мала майка, хоча розмір 60
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Для зручності покупців на сторінці товару розміщена детальна розмірна сітка з точними вимірами виробу.
- ганна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 56. Цвет: Белый
Гарна
- Лариса З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50. Цвет: Черный
Хороша майка, враховуйте що тканина тягнеться погано тому краще брати на розмір більше.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60. Цвет: Темный зеленый
Якість хороша, тонка легка майка - те що треба на нинішню спеку. Але модель розрахована на чоловіків середнього зросту. На 186 см виглядає Куценко.
- Достоинства:
- Натуральна, легка, якість пошиву
- Недостатки:
- Короткп
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Черный
круто
- Представник бренду
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і якістю товару. Носіть із задоволенням!
- Кирило А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 52. Цвет: Черный
Класна майка. Розміри відповідають сітці. Повністю задоволений.
- Достоинства:
- Якість, доставка
- Алина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54. Цвет: Серый
Класна зручна майка, брала дві таких. Тепер чоловік не хоче носити інші - носить лише ці :)
- Достоинства:
- Гарна якість
- Представник бренду
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і якістю товару!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 52. Цвет: Черный
Гарна майка, розмір відповідає розмірній сітці, тканина цупка, пошито акуратно, чоловіку сподобалась. Можна брати, звичайна проста нормальна майка .
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Невиявлено
- Представник бренду
- Лідія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50. Цвет: Белый
Надто тонесенька.
- Достоинства:
- Ціна?
- Недостатки:
- Тоненька, аж світиться, ніби з марлі.
- Представник бренду
Добрий день! Дана модель виготовлена з полотна кулір, в склад якої входить 100% бавовна. Стосовно тканини - це кулір - тонке, легке трикотажне полотно на літній сезон. Полотно також вказано в описі виробу
- Дмитрий Д***
Не парит?