Отзывы покупателей о Силиконовая массажная щетка мочалка для ванны с дозатором 80 мл VMHouse губка банная антицеллюлитная для тела и купания массажер для геля бирюзовый (0102-0011)

Оценка пользователей 3.57/5
  • Кловак Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Замовляв 2шт. Одна приїхала запакована в оригінальній упаковці, але сама упаковка порвана та грязна, а інша в звичайній коробці, обидві шіткі грязні трохи. Не відомо де і як їх використовували

Вітаємо!

Хочемо запевнити, що товар надходить на склад новим і не використовується. Ймовірно, пошкодження упаковки та забруднення могли виникнути під час транспортування або зберігання.

Будь ласка, зв’яжіться з нами у зручний для Вас спосіб (через чат в особистому кабінеті або телефоном), і ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію — запропонуємо заміну або інший варіант вирішення питання.

• Кахніашвілі Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Перший раз надіслали бракований товар з великою кількість пошкоджень. Написала в підтримку та мені надіслали ще раз вже менше пошкоджений товар, але якість була не найкраща. Ще раз купувати не хотіла б.

Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Під час першого використання зламались зубчики всередині та гума вилізла з кришки, намагався назад запихнути, але не вийшло.
    Милить нормально, але без кришки нема як використовувати.

Достоинства:
    Силікон, є ручка для тримання, гарно піниться
    Недостатки:
    Крихкі ніжки всередині, силікон виліз з кришки
    • Віталій Л***

Зі мною звʼязався продавець, повідомив що виробничий брак і що відправлять заміну. Дякую продавцю за розуміння.

• Віталій Л***

Отримав не лише заміну, а і приємний подарунок. Насправді вражений рівнем обслуговування, можу рекомендувати продавця, бо відношення справді як до клієнта.

• Ефременко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Прикольна штука. Вона дуже мʼяка, але зі своїми функціями справляється. Я думала що вона буде трохи жорсткішою

Достоинства:
    Приємний на дотик, гарний колір
  • Яна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Дуже класна губка для ванни. Не подразнює шкіру, м'яка, не виникає неприємного відчуття.

Вітаємо Вас, Яно!

Щиро дякуємо за Ваш відгук про Силіконову масажну щітку VMHouse. Дуже приємно чути, що наша губка не лише м’яка та приємна до шкіри, а й забезпечує комфорт під час використання. Ми завжди прагнемо пропонувати товари, які відповідають найвищим стандартам якості, і раді, що Ви задоволені своїм вибором.

Запрошуємо Вас також ознайомитися з іншими товарами в нашому асортименті, які можуть зробити Ваші процедури догляду ще більш приємними. Переглянути всі наші пропозиції можна за посиланням: ссылка Впевнені, що знайдете ще багато корисного та цікавого.

• Антоніна М***

Мочалка чудова. Рекомендую!

• Продавец  VM HOUSE

Антоніно, дякуємо за Ваш відгук!

Ми дуже раді, що ця Силіконова масажна щітка мочалка для ванни з дозатором виправдала Ваші очікування. Ваші рекомендації дуже цінні для нас і наших майбутніх клієнтів.

Ми завжди раді чути зворотній зв'язок і вдосконалювати наші продукти. Запрошуємо Вас переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse за посиланням: ссылкаВпевнені, що Ви знайдете ще багато корисних і цікавих товарів.

• Євген З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Чудова масажна щітка, хороший матеріал, є дозатор для мила, що є дуже зручним.

Вітаємо Вас, Євгене!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що силіконова масажна щітка VMHouse справила на Вас гарне враження. Особливо приємно чути, що Ви оцінили якість матеріалу та зручність дозатора для мила. Сподіваємось, що цей товар стане незамінним у Вашому щоденному догляді.

Запрошуємо також ознайомитись з іншими цікавими товарами у нашому магазині: ссылка— будемо раді бачити Вас знову!