Отзывы покупателей о Силиконовая массажная щетка мочалка для ванны с дозатором 80 мл VMHouse губка банная антицеллюлитная для тела и купания массажер для геля желтый (0102-0012)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Максончик
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Способность вспенивать отсутствует, годится разве что для мытья посуды

Достоинства:
    Компактная, есть ручка
    Недостатки:
    Не вспенивает, дозатор работает посредственно
  • Саша С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Класна м'яка мочалка. Рекомендую!

Добрий день, Саша!

Дуже приємно отримати від Вас такий позитивний відгук! Ми раді, що Ви залишилися задоволені нашою Силіконовою масажною щіткою мочалкою для ванни. Ваша рекомендація важлива для нас і надихає на подальший розвиток і вдосконалення нашої продукції.

Ми впевнені, що серед наших товарів Ви знайдете ще багато корисних і цікавих речей. Радимо переглянути наш асортимент за цим посиланням: ссылка Сподіваємося, що Ваші наступні покупки також будуть приємними та зручними.

• Назар Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Щітка прикольна, буду тепер такими користуватись.

Вітаємо Вас, Назаре!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Вам сподобалася наша силіконова масажна щітка VMHouse і що Ви плануєте користуватися нею регулярно. Такі відгуки завжди мотивують нас робити товари ще кращими!

Якщо матимете додаткові запитання або нові враження, будемо раді почути. Також запрошуємо переглянути наш повний асортимент товарів: ссылкаСподіваємося, що Ви знайдете ще більше корисних речей.

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Класна м'яка мочалка. Сподобалась дуже.

Вітаємо Вас, Олеже!

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам сподобалась наша силіконова масажна щітка VMHouse. Приємно чути, що Ви задоволені її м’якістю та якістю. Сподіваємось, вона стане незамінною частиною Вашого догляду.

Рекомендуємо також переглянути інші наші товари тут: ссылка— будемо раді бачити Вас знову!