Отзывы покупателей о Ошейник для собак антилай ваудог электронный ультразвуковой нейлоновый Monty черный умный собачий анти лай с подсветкой для дрессировки вашей собаки овчарки таксы чихуа
- Ніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Гарно працює ,вже просто вдягається не вмикаючи і вона розуміє що треба тихіше
- Достоинства:
- Все працює
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Собака не реагирует гавкает как и гавкала
- Продавец ZEMED
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що нашийник не виправдав ваших очікувань. Реакція тварини залежить від багатьох факторів, зокрема від чутливості, темпераменту собаки та правильності налаштування чутливості пристрою і щільності прилягання нашийника.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Цілком задоволений . Швидко відповіли і відправили , товаром задоволений . Все оперативно і якісно
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Нашийник працює. Собака дійсно менше стала гавкати. Вдягаємо його лише, коли йдемо кудись і собака лишається сама вдома. Зазвичай вона як почує шум - гавкає довго. А так декілька разів і все.
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Те що моя песа лає мене турбує, турбує що вона гучно лає і з цим нашийник впорався, лає на пів тону тихіше. Непогана ціна як для цього девайса і непоганий акумулятор.
Але є але. Перше це відсустність циферблату, важко згадати який режим виставляв, друге це що доводиться доволі туго його затягувати бо постійно з'їжджає.
А так це цілком ок девайс за таку ціну. Якщо у вас дуже різка тварина, то вам тільки нашийник з електрошоком підійде, хоча я не фанат такої практики.- Достоинства:
- Собака лає тихіше, акумулятор непогано тримає, ціна
- Недостатки:
- Все ж таки складно регулювати гучність на яку він реагує без циферблату
- Продавец ZEMED
- Рузанна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Воно хоч и пищить ,але собака ігноруе.
Інструкція на іноземній мові...- Продавец ZEMED
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді допомогти з налаштуванням та використанням пристрою. Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення, і ми надамо необхідні роз'яснення та відповімо на всі ваші запитання.
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Отримала нашийник з інструкцією на іноземній мові, написала в службу підтримки - одразу зі мною зв`язалась дівчина менеджер з Розетки, повністю переклала інструкцію, допомогла з налаштуванням розібратись, бо вже подумала, що пристрій не працює. Дуже дякую за таке швидке реагування на мою проблему!
За роботу самого пристрою напишу ще пізніше, коли протестую.
Дякую- Достоинства:
- рівень інтенсивності режимів достатньо високий
- Недостатки:
- сам пристрій великий як для моєї 10кг собаки
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Добрий день!
Отримала нашийник з інструкцією на англійській, італійській мові.
Як зрозуміти який рівень інтенсивності показує?? табло не світиться??!!- Достоинства:
- немає поки
- Недостатки:
- не зрозуміло чи він працює ??!!
- Зінаїда Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Як в тому анекдоті: Мамуся вчила мене не матюкатися, а життя навчило не матюкатися при Матусі.. ))) поки нашийник на собаці - тиша.. як тільки знімаю - бразильський карнавал.. ))) підозрюю, що проблема не в нашийнику..
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Собаки швидко адаптувалися
- Продавец ZEMED
Дякуємо, що поділилися своїм позитивним досвідом. Ваша довіра та задоволення – наша головна мета.
- Константин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
В мене німецька вівчарка 8 місяців. Гавкав так гучно та безперестанку, що з'явилися проблемы із сусідами. Цей ошейнік -просто знахідка! Буквально з першої ж ночі все стало на свої місця: собака зберігає спокій та спить у вольері.
- Достоинства:
- Реально працює
- Недостатки:
- На даний час не виявлено
- Продавец ZEMED
Нам дуже приємно, що Ви в захваті від нашого товару!
- Уляна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Нашийник чудовий,виконує свою роботу чудово.
- Достоинства:
- Нашийник допомагає,на велику по розміру собаку
- Продавец ZEMED
Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Купила для фокстерьєра! Дуже гучна собака . Собака розуміє, що воно таке і дійсно інтенсивність і частота гавкання знизилася. Не працює у випадків для цієї собаки, але моя проблема вирішена. Швидко заряджається.
- Достоинства:
- Виконую функцію bark control
- Продавец ZEMED
Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
- Инна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Цей нашийник – просто знахідка! Легкий, але при цьому дуже міцний. Ідеально підходить для активних собак
- Продавец ZEMED
Ми щиро вдячні Вам за те, що Ви високо цінуєте нашу роботу.
- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Швидко відправили. Моїй вівчарці Лорду нашийник сподобався)
- Достоинства:
- Крутий та якісний нашийник
- Продавец ZEMED
Ми щиро вдячні Вам за позитивний відгук.
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Дійсно толкова річ, ще й за хорошу ціну. Дякую продавцю
- Продавец ZEMED
Дякуємо, ми завжди прагнемо, щоб наш магазин відповідав найвищим стандартам обслуговування.
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Добротний нашийник з багатим функціоналом
- Достоинства:
- Підганяється під розмір тваринки
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец ZEMED
Ваш позитивний відгук – найкраща нагорода для нашої команди. Дуже дякую за вашу підтримку!
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Все ок, дякую
- Продавец ZEMED
Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Купила 14 листопада 2024 цей нашийник, спочатку працював добре, блокував гавкіт моєї собаки, але через місяць почав спрацьовувати через раз, я телефонувала продавцю, питала, чи можна його якось полагодити чи замінити, мені відповіли, що перетелефонують з приводу цього питання пізніше, але так і не зв'язалися зі мною... Вчора 06.01.25 цей нашийник зовсім перестав вмикатися, не працює зовсім. А отже, не витримав і 2 місяців. Якби він коштував 300 грн, то було б норм, а оскільки я його купувала майже за тисячу гривень, то це не є нормою, викидати по тисячі гривень кожні 2 місяці. Не рекомендую саме цей нашийник і саме цього продавця.
- Достоинства:
- Спочатку працював
- Недостатки:
- Зламався через 2 місяці
- Продавец ZEMED
Доброго дня! Ви можете звернутись до нас в гарантійний термін товару.
- Поліна М***
Можливо був контакти з водою
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Дуже хороша річ, він реально працює, собака перестала гавкати з перших двох днів. Ми дуже задоволені покупкою, надіюся, що буде працювати довго, магазину дякую за швидку доставку
- Достоинства:
- Працює
- Продавец ZEMED
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Руденко А***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
На моєму собаці працює, гавкати майже перестав, інколи тихесенько.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Незружне регулювання
- Продавец ZEMED
Доброго дня! Дякуємо за відгук.