Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Ошейник для собак антилай ваудог электронный ультразвуковой нейлоновый Monty черный умный собачий анти лай с подсветкой для дрессировки вашей собаки овчарки таксы чихуа

Оценка пользователей 4.47/5
  • Зінаїда Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Як в тому анекдоті: Мамуся вчила мене не матюкатися, а життя навчило не матюкатися при Матусі.. ))) поки нашийник на собаці - тиша.. як тільки знімаю - бразильський карнавал.. ))) підозрюю, що проблема не в нашийнику..

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Собаки швидко адаптувалися
    • Продавец  ZEMED

Дякуємо, що поділилися своїм позитивним досвідом. Ваша довіра та задоволення – наша головна мета.

• Константин Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

В мене німецька вівчарка 8 місяців. Гавкав так гучно та безперестанку, що з'явилися проблемы із сусідами. Цей ошейнік -просто знахідка! Буквально з першої ж ночі все стало на свої місця: собака зберігає спокій та спить у вольері.

Достоинства:
    Реально працює
    Недостатки:
    На даний час не виявлено
    • Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви в захваті від нашого товару!

• Руденко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

На моєму собаці працює, гавкати майже перестав, інколи тихесенько.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Незружне регулювання
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Цілком задоволений . Швидко відповіли і відправили , товаром задоволений . Все оперативно і якісно

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Нашийник працює. Собака дійсно менше стала гавкати. Вдягаємо його лише, коли йдемо кудись і собака лишається сама вдома. Зазвичай вона як почує шум - гавкає довго. А так декілька разів і все.

• Уляна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Нашийник чудовий,виконує свою роботу чудово.

Достоинства:
    Нашийник допомагає,на велику по розміру собаку
    • Продавец  ZEMED

Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Купила для фокстерьєра! Дуже гучна собака . Собака розуміє, що воно таке і дійсно інтенсивність і частота гавкання знизилася. Не працює у випадків для цієї собаки, але моя проблема вирішена. Швидко заряджається.

Достоинства:
    Виконую функцію bark control
    • Продавец  ZEMED

Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Инна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Цей нашийник – просто знахідка! Легкий, але при цьому дуже міцний. Ідеально підходить для активних собак

• Продавец  ZEMED

Ми щиро вдячні Вам за те, що Ви високо цінуєте нашу роботу.

• Алина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Швидко відправили. Моїй вівчарці Лорду нашийник сподобався)

Достоинства:
    Крутий та якісний нашийник
    • Продавец  ZEMED

Ми щиро вдячні Вам за позитивний відгук.

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дійсно толкова річ, ще й за хорошу ціну. Дякую продавцю

• Продавец  ZEMED

Дякуємо, ми завжди прагнемо, щоб наш магазин відповідав найвищим стандартам обслуговування.

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Добротний нашийник з багатим функціоналом

Достоинства:
    Підганяється під розмір тваринки
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  ZEMED

Ваш позитивний відгук – найкраща нагорода для нашої команди. Дуже дякую за вашу підтримку!

• Никита

Все ок, дякую

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дуже хороша річ, він реально працює, собака перестала гавкати з перших двох днів. Ми дуже задоволені покупкою, надіюся, що буде працювати довго, магазину дякую за швидку доставку

Достоинства:
    Працює
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Те що моя песа лає мене турбує, турбує що вона гучно лає і з цим нашийник впорався, лає на пів тону тихіше. Непогана ціна як для цього девайса і непоганий акумулятор.

Але є але. Перше це відсустність циферблату, важко згадати який режим виставляв, друге це що доводиться доволі туго його затягувати бо постійно з'їжджає.

А так це цілком ок девайс за таку ціну. Якщо у вас дуже різка тварина, то вам тільки нашийник з електрошоком підійде, хоча я не фанат такої практики.

Достоинства:
    Собака лає тихіше, акумулятор непогано тримає, ціна
    Недостатки:
    Все ж таки складно регулювати гучність на яку він реагує без циферблату
    • Продавец  ZEMED

• Наталія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Отримала нашийник з інструкцією на іноземній мові, написала в службу підтримки - одразу зі мною зв`язалась дівчина менеджер з Розетки, повністю переклала інструкцію, допомогла з налаштуванням розібратись, бо вже подумала, що пристрій не працює. Дуже дякую за таке швидке реагування на мою проблему!
    За роботу самого пристрою напишу ще пізніше, коли протестую.
    Дякую

Достоинства:
    рівень інтенсивності режимів достатньо високий
    Недостатки:
    сам пристрій великий як для моєї 10кг собаки
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Купила 14 листопада 2024 цей нашийник, спочатку працював добре, блокував гавкіт моєї собаки, але через місяць почав спрацьовувати через раз, я телефонувала продавцю, питала, чи можна його якось полагодити чи замінити, мені відповіли, що перетелефонують з приводу цього питання пізніше, але так і не зв'язалися зі мною... Вчора 06.01.25 цей нашийник зовсім перестав вмикатися, не працює зовсім. А отже, не витримав і 2 місяців. Якби він коштував 300 грн, то було б норм, а оскільки я його купувала майже за тисячу гривень, то це не є нормою, викидати по тисячі гривень кожні 2 місяці. Не рекомендую саме цей нашийник і саме цього продавця.

Достоинства:
    Спочатку працював
    Недостатки:
    Зламався через 2 місяці
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня! Ви можете звернутись до нас в гарантійний термін товару.

• Поліна М***

Можливо був контакти з водою

• Рузанна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Воно хоч и пищить ,але собака ігноруе.
    Інструкція на іноземній мові...

• Продавец  ZEMED

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді допомогти з налаштуванням та використанням пристрою. Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення, і ми надамо необхідні роз'яснення та відповімо на всі ваші запитання.

• Наталія Ф***

Добрий день!
    Отримала нашийник з інструкцією на англійській, італійській мові.
    Як зрозуміти який рівень інтенсивності показує?? табло не світиться??!!

Достоинства:
    немає поки
    Недостатки:
    не зрозуміло чи він працює ??!!