Отзывы покупателей о Двухрежимная подарочная зажигалка с зарядкой от USB в подарочной упаковке LG-635 (черная)
- AI аналіз відгуків77 відгуків: позитивний: 85%, нейтральний: 10%, негативний: 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Класна запальничка все працює в ідеалі, дякую за подарунок
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Будемо раді бачити вас знову! Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами нашого асортименту — сподіваємося, ви знайдете для себе ще багато цікавих і корисних речей. Якщо виникнуть будь-які запитання, ми завжди із задоволенням допоможемо!
- Інна З***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Чудовий стильный подарунок.
- Достоинства:
- Стильна запальничка
- Недостатки:
- Не виявила поки
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Уляна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Дякую!По перше за чудову запальничку.Подарункова упаковка дуже гарна,нічого зайвого.По друге за подарунок-сюрприз,приємно і несподівано.Дякую за швидку доставку.
- Продавец FlashShop
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Зажигалка крутезная
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Швидка доставка, якісний товар та ще несподіваний подарунок! Дякую!
- Достоинства:
- На подарунок то що потрібно
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец FlashShop
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Дуже вдячний,чудова запальничка.Замовлення отримав неймовірно швидко.Всього Вам найкращого.
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Все ок
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Отримала замовлення. Якість чудова і дизайн лаконічний. Брала на подарунок, поки все подобається, а далі побачимо у використанні. Швидка доставка і безкоштовна на поштомат. Менеджер одразу зв'язався і проконсультував. Чудове пакування і ще й поклали подаруночок. Дуже дякую
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Гарний варіант для подарунку. Все працює, солідна. Користування покаже якість.
- Дмитро К***
Під час експлуатації виявилось, що запальничка не заряджається. Індикація заряду є, але за 1,5 години заряджання рівень заряду не змінився.
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Дякую запальничка супер вартує своїх коштів
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Хорошая зажигалка
- Достоинства:
- Стильная, многофункциональный.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Дякую.Все сподобалося
- Достоинства:
- Не треба заправка газом
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец FlashShop
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Чудова запальничка з ліхтариком, посилка прийшла швидко ще й з приємним сюрпризом!!! Дякую )))
- Недостатки:
- Немає!..
- Продавец FlashShop
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Чудова запальничка. Перевершила мої очікування.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Хлопцю сподобалось
- Достоинства:
- Гірляндочка в наборі йшла :), все працює
- Продавец FlashShop
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Все добре працює, дуже задоволенний покупкою
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Поки що задоволен придбанням
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
4 місяці користування, все працює
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Швидко оформили,приємне спілкування,швидка відправка.Якісь гарна,користуюсь тиждень все класно працює як і заявлено в описі.Дякую продавцю і Розетці за швидку і якісну роботу
- Достоинства:
- Швидка доставка,все в наявності,відповідає опису
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Чудове упакування, працює гарно, є ключик для збільшення і зменшення рівня вогню. Дуже приємно за маленький подаруночок)
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Жига - "Вогонь"!
Дуже порадував роз'єм TPC!
Маю раннішню версію с роз'емом micro-usb,тримається 2-й рік,трохи розбалталася,ну а ця новенька ще із TPC,"Вогонь"!- Достоинства:
- Чудова!
- Недостатки:
- Все не вічно,але вона Чудова!
- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Гарна якість, швидка доставка
- Продавец FlashShop
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!
- Лина К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Дякую!!!! Мільйон раз!!! В пʼятницю замовила- суботу забрала з поштомату!!! Сервіс на висоті!!! Відповіді на питання миттєві, увага покупцю, товар- все найвищого рівня!! Дякую Ви просто супер!!!
- Достоинства:
- Все якісно
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Основна проблема цієї запальнички в кармані за місяць затерлася наче їй рік, але це ще не проблема. Основний недолік цієї запальнички те що в неї немає пєзи, тобто коли сіла батарейка то й газом ви не скористаєтеся, от така альтернатива)))) А ще один не приємний сюрприз вона гасне на вітрі, тобто вона наче турбо але якесь дуже слабке, я так зрозумів що немає елемента накалу, як в інших турбо тому полумя легко погасити.
По великому рахунку розчарувався(- Достоинства:
- 2 режими.
- Недостатки:
- Відсутня можливість використання при розряді акумулятора та на вітрі. Якість матеріалів.
- Продавец FlashShop
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
Нам прикро, що у вас виникла подібна ситуація з товаром. Водночас хочемо звернути вашу увагу на важливий нюанс: для стабільної роботи пристрою необхідно відрегулювати висоту полум’я. Це легко зробити — з нижнього боку після заправки за допомогою звичайної викрутки покрутивши регулювальний болт.
Після налаштування полум’я стає вищим і пристрій працює набагато стабільніше навіть за вітряної погоди.
На жаль, ми не є виробниками цього товару, а лише його продавцями, тому не маємо впливу на якість використаних матеріалів. Проте більшість наших покупців залишаються задоволеними і часто повертаються до нас знову.
Щиро сподіваємось, що ваші наступні покупки принесуть лише позитивні емоції та приємний досвід.
- Заєць М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Синий
Гарна і зручна ручка
- Достоинства:
- Гарна ручка
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Дуже гарно виглядає, круто працює, швидка доставка, замовляли на дарунок, я дуже задоволена, дякую!!!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
- Дар'я Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Красивая, стильная — брала на подарок парню, он оценил :) Особенно понравилась упаковка — можно смело брать на подарок.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Дарьє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Александр Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Поки нарікань нема, все добре працює
- Достоинства:
- Гарна запальничка
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Стильная, красивая, наличие фонарика, подпал от искры и газового пламени в одном месте - это удобно.
- Достоинства:
- Двухрежимный поджиг.
- Недостатки:
- Пламя зажигалки гаснет на ветру.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Ігоре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Добрый день.
Зажигалка довольно качественная. Очень удобная.
Все отлично работает. Но есть одна проблема разьем для зарядки не работает.
Невозможно зарядит- Недостатки:
- Сломался разьем для зарядки
- Продавец FlashShop
Добрий день, Сергію! Ми вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Гарна запальничка, гарний магазин, менеджери працюють відмінно
- Достоинства:
- Все відповідає опису
- Продавец FlashShop
Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Купляла на подарунок.Чоловік користується п'ять місяців, задоволений. Стильна, надійна, зручна. Менеджер зателефонував, швидко відправили. Рекомендую
- Достоинства:
- Надійна, гарна, зручна
- Продавец FlashShop
Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Владимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
- Продавец FlashShop
Добрий день, Володимире! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Рекомендую
- Достоинства:
- Все супер, продавчиння звязалась одразу обговорили всі тонкощі - задоволений.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Віталій! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Олена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Товар відповідає заявленому, чудово працює вже кілька місяців. Тепер знаю де замовляти подарунки іншим членам родини. Дякую) Так тримати!
- Достоинства:
- Надійність, функціонал, дизайн
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!