- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrade. Цвет: Черный
Дуже гарне обслуговування!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нема !
- ТаняОтзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Цвет: Черный
Підійшло, працює.
- Достоинства:
- Хороший дизайн
- Продавец LARETS
Пані Тетяно, цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Нехай буде надійним помічником у побуті, користуйтеся із задоволенням! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!
- Валерій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Цвет: Черный
Все підійшло чудово
Доставка швидка- Продавец LARETS
Пане Валерію, цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Тішить, що все добре- користуйтеся із задоволенням! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!
- Микола Є***Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Цвет: Черный
Швидко доставили, товар якісний! Дякую.
- Продавец LARETS
Пане Миколо, цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Користуйтеся із задоволенням, нехай буде надійним помічником у побуті! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno_Hora. Цвет: Черный
Товар якісний, дуже швидко відправили.
Окремо хочу відмітити підхід до клієнту, тримають в курсі з приводу відправки і отримання- Достоинства:
- Швидко, якісно
- Продавец Tehno_Hora
Дякуємо за гарний відгук! Будемо раді бачити вас знову!
- Остап Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Цвет: Черный
Швидке і якісне обслуговування. Товаром задоволений)
- Достоинства:
- Все працює.
- Продавец LARETS
Пане Остапе, цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару та сервісу нашого магазину! Нехай буде надійним помічником у побуті! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Цвет: Черный
Товар опису відповідає. Працює добре. Рекомендую.
- Продавец LARETS
Пане Сергію, цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Тішить, що Ви задоволені і все добре- користуйтеся із задоволенням! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Цвет: Черный
Купував під зарядку для ноутбуку, все ідеально підійшло
- Достоинства:
- Багато розʼємів, зручні вирізи збоку
- Продавец LARETS
Пане Олексію, тішить, що Ви задоволені і все ідеально підійшло! Цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Цвет: Черный