- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З мінусів:
1. Проблема з кнопкою, через пів року не активного використання, почав відходити контакт, жила своїм життям, потім перестала взагалі працювати. Відніс в ремонт сказали, що проблема тільки в кнопці, замінили кнопку на нову . Замінена кнопка зламалась ще швидше. Розуміючи слабке місце, купив в іншому магазині нову кнопку і самостійно замінив, поки працює.
2. Конструкція хитка і не дуже зручна для складання-розкладання, думаю, якщо таким займатись, конструкція зламається досить швидко.
З плюсів: речі сушить досить швидко.
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Речі сушить набагато швидше незважаючи на те що вже майже літо. Матеріали якісні. Збирається швидко. Компактна
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто найкраща електро сушарка. Рекомендую
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили недавно але вже активно користуємось. Справді зручно і менше вологи в квартирі.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це просто спасіння. Речі не висять по квартирі і не сиріють, а нормально висихають
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дбайливо сушить одяг, не пошкоджуючи тканини
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сушить речі дуже швидко
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую розетка за чудову електро сушарку. Дуже допомагає дійсно дуже швидко сушить речі. Дитина займається футболом і потрібно завжди швидко щоб сушило. Все супер
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Реально висушує одяг у рази швидше
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через два тижні після покупки сушарка перестала працювати повністю. Конструкція дуже хитка, постійно хитається і розвалюється при найменшому дотику. Матеріали дешеві та неякісні — виглядає красиво на фото, але в реальності все зроблено абияк. Не рекомендую купувати, даремна трата грошей.
Представник постачальника"Доброго дня, шановний покупець!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!"
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приобрел сушилку год назад, работало все исправно, в какой то момент перестала работать кнопка, отдал в сервис, сказали что заменят, но заменили мне не такой же сушилкой, какая была, а более фуфлыжной, которая сломалась после расспаковки. Ужасно недоволен розеткой и их мошшеническими действиями...
PS. Визуальных повреждений нет, проблема чисто в сборке...- Достоинства:
- Первая ревизия сушилки была отличным приобретением
- Недостатки:
- Розетка заменила на дешевую копию, которая быстро сломалась
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
- Станіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже погана якість. Вважаю, що за такі гроші товар повинен бути належної якості. Отримав сушарку у стані Б.У. Сушарка має дуже не якісну збірку, поламані кріплення і подерті елементи. Крім того, пакування Товару було вже пошкоджене. Тому вважаю, що такий товар неодноразово повертали в розетку, але розетка не втрачає надію його всеж таки комусь «впарити», хто просто закриє на це все очі Дуже розчарований таким відношенням. Розетка для мене завжди була в пріоритеті з іншими конкурентами. Зараз відношення дуже змінилось. Оформив заявку на повернення. Чекаю на повернення коштів!
Представник постачальника"Доброго дня, шановний покупець!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!"
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это просто ужас. Товар тех денег не стоит. Ей цена 1000 не больше. Всё хлюпкое, шатается. Не советую брать.
- Недостатки:
- Ужасссс
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Абсолютно усі параметри прописані, та відповідають на 100% заявленим!
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар пришел сломанный, одна половина откидная не держится, трубки все болтаются, крепеж сломан(который фиксирует высоту) сами трубочки подертые. Видео , сломанной половины есть, как сюда загрузить, не знаю.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сломанная
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все дуже якісно зроблено. Дякую. Рекомендую
- Віталій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Речі не пересушуються, не псуються і завжди охайні.
- Микола О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкою дуже задоволений, на дачі у дощову погоду нас виручатиме.
- Ярославський Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, сушить речі дуже швидко .
- Достоинства:
- Гарна збірка
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сушарка працює. Гріється вся поверхня що дуже сподобалось а не тільки центр
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно дуже, хороша і потрібна річ у домі
- Достоинства:
- Швидко нагрівається,легка.
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
такі речі оцінюю за наступним чинником: змогла зібрати я сама - отже річ хороша. Ще й зроблено якісно ! Я повністю задоволена покупкою. Дякую Розетка !
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все працює, сушить, легко складається
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сушилка для білизни хорошої якості. Зручна в користуванні.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює без нарікань, дуже задоволені.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна в розкладанні, компактна , дійсно гріє. Речі висушуються. Дуже добре сушити вовняні речі, які треба сушити в горизонтальному положенні.
- П.ОглоблинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як виявилося, дуже потрібний винахід. Речі справді дуже швидко сохнуть. Підігрів трубок йде майже миттєвий. Та ще помітив у порівнянні з іншими виробниками підігрів іде всіх трубок, а не тільки по центру.
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сушарка супер. За свою ціну досить міцна та стійка. Можна повісити багато речей. Легко складати. Доволі компактна. Все показав на фото
- Євген Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороша сушарка. поки все добре, все влаштовує
- Достоинства:
- дуже стійка
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав сушарку, поки що нарікань немає, все працює. Побачим як буде далі.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав сушарку, поки що нарікань немає, все працює. Побачим як буде далі.
- ТарасенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Електро сушарка сподобалось. Дійсно сушить швидко. Конструкція міцна не хитається. Рекомендую
- Достоинства:
- Добротно виглядає
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова сушарка, швидко сушить одяг, потребує мало електроенергії
- Микита Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Начитався відгуків і думав брати чи ні. Бачили таку знайомих працює добре купили і собі. Читав відгуки що пластик ламається коли з'єднуєш трубки так от потрібно від клацнути заклепку і тоді вставляється і потім зачинити. Сподобалося, що регулюється по висоті. Речі сушить звичайно швидше за звичайну сушарку. Рекомендую цього виробника
- Таня В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
загорілась. в момент
судитись треба з такими виробниками, адже це справа випадку, поставили і відійшли - хата горить- Достоинства:
- горить
- Недостатки:
- горить
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через 2 місяці з моменту покупки - загорілась!
Використовували «за потреби» - не весь час. Саме ввімкнули, щоб просушити речі і як би не собака, яка помітила задимлення і почала гавкати на неї, то мабуть всі б і згоріли в квартирі!- Недостатки:
- Загорілась
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Перший раз отримуємо, подібну інформацію!
Потрібно провести огляд та експертизу в офіційному сервісному центрі, для цього просимо вас терміново звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.
- Дар'я Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказывала для влажного климата, включила и решила для первого раза попробовать просушить подушки. Через 20 минут все крепления начали плавится, а одна боковая секция вообще не грелась. Расплавился пластик где прилегает боковая секция. Помимо того что это деньги на ветер, так еще и очень опасно… а если бы оно воспламенилось? Производители, зачем вы такое пускаете в продажу???
- Недостатки:
- Расплавилась при первом использовании