- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RocksAndRolls
Дуже класні і зручні стакани.
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RocksAndRolls
Набір чудовий, дуже елегантний, брали на подарунок. Рекомендую
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: RocksAndRolls
Шикарний варіант для подарунку, другу дуже зайшло!
- Сандра П***Отзыв от покупателя. Продавец: RocksAndRolls
Якість чудова! Обслуговування, доставка все швидко, якісно на вищому рівні. Дуже задоволена!
- Достоинства:
- Гарне пакування, якість, швидка відправка.
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: RocksAndRolls
Замовлення отримав максимально швидко. Виглядає все дуже презентабельно. На подарунок "саме те!"
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: RocksAndRolls
Товар чудовий. Все якісно зроблено. Друг в захваті від подарунка. Дерев'яна коробка вражає красою. Все якісно запаковане. Менеджер зв'язався і в той же день вислав.
- Достоинства:
- Красиве оформлення набору
- Недостатки:
- Хотілось би трошки згладити грані на камінчиках
- Галатенко Є***Отзыв от покупателя. Продавец: RocksAndRolls
Замовив, продавець швидко зі мною звʼязався. Того-ж дня відправили новою поштою. Наступного дня отримав товар, запаковано було добре, все прийшло ціле, без браку та пошкоджень.
- Достоинства:
- Швидко обробили замовлення і відправили. Всі ціле і неушкоджене.
- Недостатки:
- Був відсутній сертифікат якості, але продавець зазначив, що може вислати на месенджер. Не критично, але було би непогано щоб такий документ був в комплекті.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: RocksAndRolls
Придбала цей набір чоловікові на день народження, і він був у захваті! Дерев'яна коробка вразила своєю красою, виглядає ще краще, ніж на фото. Наповнення теж чудове - келихи і всі аксесуари зроблені з якісних матеріалів. В реальності набір виглядає навіть краще, ніж я очікувала.
Рекомендую всім!- Достоинства:
- Усе було на найвищому рівні
- Оксана М***Продавец: RocksAndRolls
Надзвичайно красиве оформлення товару, дерев'яна коробочка гарно доповнює набір, чудовий варіант для подарунку.
- Достоинства:
- Швидка доставка, якісно та ретельно упаковано, продавець одразу зв'язався з нами для підтвердження замовлення.
- Недостатки:
- Був відсутній сертифікат до каменів, але продавець запропонував відправити у Viber, тому на цей варіант ми погодились.