Отзывы покупателей о Держатель магнитный для телефона 360° в машину , телескопический на присоске, Черный (4855131763)
- Вершигора А***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
За свої гроші виглядає дуже непогано.
Магніт дуже потужний. Фіксація в усіх місцях загину кронштейна.
В авто купив у дефлектор обдуву інший тримач, а цей поставлю на кухні, бо завжди не знаєш, де телефон подіти. При цьому тут магніт кращий за той.- Достоинства:
- Топ за свої гроші
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Відмінний пристрій , добре тримає телефон ,зручно регулюється положення , гарна ціна .
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Удобный не дорогой держатель, заказал второй
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Гарний товар!
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Хороший тримач за свої гроші
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олександра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Задоволена товаром. Добре тримає телефон та зручний.
- Достоинства:
- підходить до будь -якого телефону.добре тримає телефон, регулюється.
- Недостатки:
- треба добре підібрати поверхню для кріплення.
- Продавец LICVID-SHOP
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Взагалі мені сподобалось
- Достоинства:
- Гарний клеючий розчин присоски , можливість виставити телефон в необхідному положенні
- Недостатки:
- Слабий магніт. Переїзжаючи деякі лежачі поліцейські телефон падає.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня, Віктор. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Щодо магніту, хочемо зазначити, що для оптимального тримання телефона на нерівних дорогах важливо використовувати металеву пластину, яка йде в комплекті, та правильно розміщувати її на телефоні. Це значно покращує фіксацію пристрою навіть під час руху через лежачі поліцейські. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный
Не потрібно купувати товар, орієнтуючись на фото, бо присилають зовсім інше!
- Недостатки:
- не той тримач прислали, і запевняють, що клієнт неправильно все розуміє
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що ви залишились незадоволені покупкою.
Хочемо запевнити: ми надсилаємо саме той товар, що представлений на фото в картці — модель, колір та конструкція повністю відповідають опису. Ми уважно ознайомилися з вашими фото та надали детальні пояснення щодо кожного елементу кріплення у приватному листуванні.
Розуміємо ваше розчарування, якщо очікування не збіглися з реальністю. Але зі свого боку ми дотримались усіх умов продажу та намагались надати максимально чесну консультацію щодо товару.
Щиро сподіваємось, що з часом тримач проявить себе з кращого боку у використанні.
З повагою,
Команда підтримки.