Отзывы покупателей о Щетка массажная для котов и кошек угловая на стену VMHouse чесалка пуходерка настенная на угол грумер массажер для кота фурминатор синий (0053-0001)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Як розпакувала вже вдома помітила,що кілька щетинок деформувались, як їх придавило щось при транспортуванні, і згодом вони відламались. То ви краще пакуйте це не в пакетик, а в тверду коробку.
    А так все ок, будем користуватись.

Достоинства:
    приємно масажує,котикам подобається
    Недостатки:
    я би зробила щетинки щільнішими, щоб шерсть краще залишалась
  • Єлизавета Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Мʼякі щетинки, не травмують шкіру.
    Аби краще трималось - прикрутіть. Там є чим в комплекті.

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Купила товар .иголки были сломаны .лежали отпавшие.отправили без коробки .просто в пакете

Достоинства:
    Отправили быстро
    Недостатки:
    Обломаны иголочки .
    • Продавец  VM HOUSE

Вітаємо!

Ми зв'язались з Вами для вирішення даної ситуації. Для нас важливо розібратися в цьому випадку та зробити все можливе, щоб Ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину. Також ми обов’язково врахуємо Ваше зауваження щодо пакування, щоб надалі подібні товари були краще захищені під час транспортування.

Дякуємо Вам за зворотний зв’язок.

• Діана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Нормальний масажер, якість ок, у нас нічого не зламалось. Котика масажуємо, він задоволений.

• Борис Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Масажер прикольний, коту начебто подобається

• Артур Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Щітка чудова, все як в описі. Кішка дуже задоволена, тепер постійно вимагає массаж!

• Геннадій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Приїхав вжє с поламаними усіками качество отвратительное не советую брати

Достоинства:
    Недостатки:
    Плохое качество
  • Юлия П***

Розсипалась на третій день

Шановна Юліє,

Дана щітка спеціально розроблена для самостійного використання тваринами — котик має тертися об неї під власною вагою, без додаткового зовнішнього тиску або навантаження. Саме такий принцип експлуатації забезпечить довговічність аксесуара.

Водночас, тривалість експлуатації подібних виробів значною мірою залежить від інтенсивності використання. Ймовірно, у Вашому випадку мала місце ситуація з механічним впливом.

Більшість покупців позитивно відгукуються про цю модель, відзначаючи зручність монтажу та практичність конструкції. Зокрема, часто згадують перевагу у вигляді знімної верхньої частини з зубчиками, яку легко зняти для очищення та миття — це суттєво спрощує догляд!

Звертаємо Вашу увагу: дана модель представлена також у сірому кольорі: ссылка

А також запрошуємо Вас переглянути наш асортимент зоотоварів — серед них Ви знайдете й інші корисні рішення для свого улюбленця: ссылка

• Алла А***

якість погана
    на куті не тримається
    зубчики відлетіли дуууже швидко

Достоинства:
    низька цина
    Недостатки:
    якість
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Алло,

Зазвичай проблеми з фіксацією можуть виникати, якщо не дотримуватись правил монтажу. Перед приклеюванням обов’язково рекомендуємо ретельно знежирити поверхню — це суттєво підвищує надійність кріплення. Також в комплекті передбачені шурупи для альтернативного монтажу — вони забезпечують більш жорстке кріплення, особливо якщо поверхня не підходить для клею!

Щітка розрахована на легке навантаження — котик може самостійно чесатись, та якщо здійснювати механічний вплив (наприклад, різкий рух або сильний натиск), можливе часткове випадання зубців. Це не критично та не впливає на функціональність — пухнастик і надалі зможе отримувати задоволення від процесу!

Якщо Ви плануєте оновлення аксесуару, зверніть увагу на щітку в бірюзовому кольорі: ссылка

А також запрошуємо переглянути весь наш асортимент зоотоварів — там знайдете ще чимало корисних та приємних дрібниць для улюбленців: ссылка

Сподіваємось, наступна покупка залишить у Вас лише позитивні враження!

• Віталій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Якість жахлива, після першого проводу пальців - 8 елементів. Алььо, ви нічого не плутаєте. Навіщо ви тут продаєте це л***о?

Достоинства:
    Недостатки:
    Китайське л***о, яке розвалюється від першого дотику
    • Продавец  VM HOUSE

Шановний Віталію,

Шкода, що у Вас склалось негативне враження.

Хочемо зазначити, що щітка належить до бюджетного сегменту, та створена для м’якого масажу — вона допомагає улюбленцю самостійно чесатись у зручний момент, а конструкція виробу підходить для легкого щоденного використання. Поодинокі випадки втрати зубців можливі, та це, як правило, не впливає на її загальну функціональність.

Ми обов’язково передамо дану інформацію виробнику для посилення контролю якості — нам важливо, щоб наші покупці були задоволені як сервісом, так і товаром.

Для більш активного догляду за шерстю радимо звернути увагу на пуходерку з кнопкою для легкого очищення: ссылка

Також запрошуємо переглянути весь наш асортимент товарів для догляду за шерстю: ссылка

А щоб порадувати улюбленця — ось добірка іграшок для тварин: ссылка

• Виталий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Плохого качества.Провел пальцами по усикам,они пообламывались.

Шановний Віталію,

Дана щітка належить до екосегменту, виготовлена з безпечного пластику та призначена для м’якого масажу — щоб Ваш улюбленець міг самостійно чесатись у будь-який момент. Саме завдяки цій особливості її й обирають більшість покупців!

Вусики щітки мають певну гнучкість, але якщо сильно натискати на них чи згинати — окремі можуть зламатися. Ця особливість жодним чином не впливає на функціональність виробу — тварини зазвичай використовують щітку м’яко та інтуїтивно, як і передбачено її призначенням!

Також зверніть увагу, що маємо цю ж модель у синьому кольорі: ссылка

А ще запрошуємо переглянути наш асортимент зоотоварів — знайдете багато корисного для догляду та розваг улюбленця: ссылка

• Вигриян И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Чесалка отвратительная, кот пару раз почесался, отпала куча зубчиков. Старой чесалке больше 5 лет, до сих пор все зубчики целые. Упакована была в целофанку, мяты не было в комплекте. Не рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Отвратительное качество
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бирюзовый

Відпадають зубчики, при розраковці навіть. Кішка поки не хоче сама тертись, але заголом подобається, якщо тримати в руках. Як масаж не нашкодити точно, дуже ніжна.

Достоинства:
    Не нашкодить, ідея підвісної щітки і добре тримається на стіні
    Недостатки:
    Відпадають зубчики
  • Зіма О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

З двох кішок одна в повному захваті, а другу навіть м'ятою не заманиш до щітки. Доволі легко кріпиться і чудово, що верхня частина з зубчиками знімається і її можна окремо почистити та вимити. На початку мала запах пластику та з часом вивітрився.

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Зроблено з неякісного пластику, зубчики повідпадали одразу

Достоинства:
    не знаю
    Недостатки:
    зубчики одразу повідпадали
  • Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Кошки в восторге, главное нужную высоту подобрать и крепить сначала основу а потом уже саму щетку, а то пальцами щетинки легко выламываются

Достоинства:
    Кошкам понравилась
    Недостатки:
    не прямой угол основы, щетинки хлипкие
  • Анастасия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Дуже сподобалась кішці ця чесалка. Тепер не відходить від неї та навіть спить поряд )))

Доброго дня, Анастасіє!

Дякуємо за чудовий відгук! Дуже раді чути, що Ваша кішка оцінила нашу кутову щітку і тепер постійно нею користується. Нам приємно знати, що цей продукт приносить задоволення не тільки тваринам, але й їхнім власникам.

Якщо зацікавлять інші товари для догляду за улюбленцями, запрошуємо переглянути наш асортимент тут: ссылка Будемо раді бачити Вас знову!

• Олександр Ж***

Чесалка топова. Спасибі!

Вітаємо Вас, Олександре!

Дякуємо за відгук! Раді чути, що наша кутова щітка так сподобалася Вашій кішці. Такі відгуки завжди мотивують нас продовжувати робити якісні товари.

Запрошуємо також переглянути інші товари в нашому магазині: ссылка
      Можливо, знайдете ще щось корисне для своїх улюбленців!

З найкращими побажаннями, VMHouse

• Дарина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бирюзовый

Хороший масажер, хорошо тримається на стіні.

Добрий день, Дарино!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що масажер для котів добре справляється зі своєю роботою і надійно тримається на стіні. Сподіваємося, що він продовжить приносити радість Вашому улюбленцю!

Якщо шукатимете інші корисні товари для дому чи тварин, завітайте до нашого магазину: ссылка У нас завжди багато цікавого!

• Мілана Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Щітка супер. Приємна, кішці сподобалась нова іграшка.

Вітаємо Вас, Мілано!

Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що щітка стала улюбленою іграшкою Вашої кішки. Це надихає нас продовжувати пропонувати товари, які приносять радість домашнім улюбленцям.

Запрошуємо також подивитися інші цікаві товари для догляду за тваринами на нашій сторінці: ссылка Впевнені, що знайдете ще більше корисних речей!

• Єва Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Все ок. Отримали щітку, все ціле, добре упаковане, приємне на дотик.

Вітаємо Вас, Єво!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою щітки для котів VMHouse. Дуже приємно чути, що товар був добре упакований і відповідає Вашим очікуванням.

Якщо у Вас будуть додаткові питання або враження, ми завжди раді допомогти! Також пропонуємо переглянути наш повний асортимент товарів за посиланням: ссылкаВи обов'язково знайдете ще багато цікавого для себе та свого улюбленця.

• Даніл Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий

Хороша масажна щітка. Відповідає опису. Дякую.

Вітаємо Вас, Даніле!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що масажна щітка для котів VMHouse виправдала Ваші очікування та відповідає опису. Нам дуже приємно отримати таку позитивну оцінку.

Якщо у Вас будуть запитання або нові враження, будемо раді допомогти! Також запрошуємо переглянути наш повний асортимент товарів за посиланням: ссылка Сподіваємось, знайдете ще щось цікаве для себе та Вашого улюбленця.

• Ксенія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бирюзовый

Масажер прикольний, все добре.

Вітаємо Вас, Ксеніє!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Радий чути, що масажер для кота VMHouse Вам сподобався і працює як слід. Це дуже важливо для нас.

Якщо у Вас будуть питання або нові враження, ми завжди раді допомогти! А ще пропонуємо переглянути інші наші товари тут: ссылкаМожливо, знайдете щось ще для Вашого улюбленця.

• Анатолій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Добре тримається, хороша якість, кішка задоволена))

Вітаємо Вас, Анатолію!

Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що якість щітки для котів VMHouse Вам сподобалась, а головне – що Вашій кішці вона приносить задоволення. Це для нас найкраща оцінка!

Якщо матимете запитання або нові враження, будемо раді їх почути! Також запрошуємо переглянути наш повний асортимент товарів: ссылкаМожливо, знайдете ще щось корисне для Вашого улюбленця.

• Тіна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Нам сподобався масажер. Дякую.

Доброго дня, Тіно!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що масажер сподобався Вам і Вашій кішці. Завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять користь та задоволення.

Якщо будете шукати ще щось для догляду за улюбленцем або для дому, запрошуємо завітати до нашого магазину: ссылкаСподіваємося, що знайдете багато цікавого!

• Вадим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий

Прикольна щітка для кота. Встановили і котик бавиться час від часу.

Вітаємо Вас, Вадиме!

Дякуємо за відгук! Ми раді, що щітка для кота VMHouse Вам сподобалася, і Ваш улюбленець з радістю нею користується. Це завжди приємно чути!

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання або потреби, будемо раді допомогти. Також запрошуємо переглянути наш асортимент товарів за посиланням: ссылка Можливо, знайдете ще щось цікаве для свого котика.

• Антон Н***

Чудовий товар. Якість дуже сподобалась. Котик зацінив нову 'іграшку'

Вітаємо Вас, Антоне!

Дякуємо за Ваш відгук! Приємно знати, що товар відповідає Вашим очікуванням і котик залишився задоволений своєю новою "іграшкою". Нам важливо, щоб наші клієнти та їхні улюбленці отримували лише найкраще.

Якщо виникнуть додаткові питання, не вагайтесь звертатися. А ще пропонуємо ознайомитися з іншими товарами за посиланням: ссылка
      Сподіваємося, знайдете ще багато корисного.