- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Гарні ленти. Великого банта не зав'яжеш, але кольори яскраві, якість гарна
- Достоинства:
- Кольори, якість
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Соответствует ожиданиям. Прикольные с учётом того как их можно использовать на шее, волосах и даже на сумочке.
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Дешева тканина, криві шви
- Достоинства:
- Можна носити на сумці
- Продавец Bruja
Нам прикро, що в вас склалось не надто позитивне враження від товару, якщо справді попався брак з кривим швом - можемо обміняти, у випадку якщо товар не підійшов/не сподобався, і з якихісь причин ви його вже забрали з відділення, але зберегли з кпаковками - можете нам його повернути.
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Гарні кольори, прикольно.
Взяла дівчаткам на подарунки - Керницкая Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Це те що треба для любителів хусточок на шию, також можна використовувати на сумку
- Достоинства:
- Всі
- елена ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Сподобались
- Наталч Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Гарненькі,створюючи гарний настрій недивлячи на погоду,завдяки різним кольорам можна підібрати до будь якого одягу, або додаючи шарму аксесуарам.
Швидка доставка, чудове упакування- Достоинства:
- Різні кольори, настрій на кожен день
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Гарненькі.Додають привабливості та настрою
.- Достоинства:
- Різні кольори
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Отличное качество и добротный принт, все, как на фото. Брала, чтобы разбавить вид сумочки. Теперь не только дополняет сумку, а и освежил, словно новая.
- Прийдун А***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Гарні шарфики, чудова кольорова гама, охайно запаковані. Швидко відправили. Дякую.
- Ярослава П***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Чудові стрічки, кожна в індивідуальному пакуванні, турботливо складені в прозору торбинку.
- Люба С***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Дуже гарні,брала для сумочок!Рекомендую!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Суперрр!!!
- Віра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Все супер.
- Недостатки:
- Нема.
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Bruja
Яка краса!!!
- Достоинства:
- Додає жіночності у образ. Гарна якість. Приємно носити. Дякую за подарунок від продавця!