Отзывы покупателей о Детский шезлонг качалка для новорожденных, детское кресло шезлонги, детские кресла качалки + дуга с игрушками Бежевый

Оценка пользователей 4.75/5
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Прийшло все в гарному стані, легко і швидко збирається, користуємось з задоволенням, дитині подобається

Достоинства:
    Зручний, легкий
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  CFB

Щиро вдячні за відгук! Нехай покупка приносить тільки радість! До нових зустрічей!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Донечці сподобалось відразу) для батьків зручно, адже є можливість зробити свої справи поки дитинка бавиться у шезлонгу)
    Варто дотримуватись правил використання, зокрема і щодо часу перебування дитинки)
    Нам подобається)
    Рекомендую

Достоинства:
    Легкий і компактний, чохол можна знімати для прання
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  CFB

Дуже дякуємо вам за детальний відгук та довіру до нашого магазину! Сподіваємося, що покупка і надалі буде вас радувати. Чекаємо на вас знову!

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Товар гарний. Донці подобається!

• Продавец  CFB

Щиро дякуємо за відгук Нам дуже приємно, що донечці сподобався товар Гарного користування.

• Володимир О***

Доброго дня
    Дуже задоволені покупкою , нашому малюку зразу підійшов і тепер це незамінима річ для матусі щоб вирватись на пару хвилин .

Достоинства:
    Якісний товар
    • Продавец  CFB

Дуже дякуємо вам за відгук та довіру до нашого магазину! Сподіваємося, що покупка і надалі буде вас радувати. Чекаємо на вас знову!

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Шезлонг прийшов без дефектів. Не потребує довгого складання. Зручно брати з собою в подорож чи в гості

Достоинства:
    Простий і зручний для дитини шезлонг. Чохол можна прати

• Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Хороший шезлонг, дитині місяць, але лежати в ньому сподобалось.

Достоинства:
    Зручний, зявилось трохи вільного часу
    • Продавец  CFB

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися своїм досвідом. Будемо раді бачити вас знову!

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Чудовий шезлонг, абсолютно виправдав всі очікування.

Достоинства:
    Корисна річ
    • Продавец  CFB

Велике спасибі за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися своїми враженнями. Будемо раді новим замовленням!

• Олена Щ***

Чудовий шезлонг

Достоинства:
    Все супер

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Дуже сподобався шезлонг, якісно пошитий, найнижче положення для дитини 2 місяці підійшло ідеально.

• Продавец  CFB

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися своїми враженнями. Будемо раді бачити вас знову!

• Валерія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Все підійшло , якість гарна ) дякую ще і доставка швидка )

• Продавец  CFB

Вдячні вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися своїми враженнями. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Христина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Все супер, швидко відправили, дитині шезлонг та іграшка сподобались

Достоинства:
    Якісний товар
    • Продавец  CFB

Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Чекаємо на вас знову!

• Тетяна С***

Все акпер, гарної якості

Достоинства:
    Швидко доставили, якісний матеріал
  • Дарина М***

Чудовий шезлонг

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  CFB

Дякуємо за ваш відгук! Для нас дуже цінно отримувати зворотний зв’язок від клієнтів. Гарного вам дня!

• Олеся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Очень классный шезлонг, бежевый цвет очень красивый

• Продавец  CFB

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви знайшли час поділитися своєю думкою. Ми дуже цінуємо вашу підтримку та довіру. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Чудовий шезлонг без шаленої націнки, швидка доставка та швидке реагування продавця на замовлення

Достоинства:
    Якість за цю ціну
    • Продавец  CFB

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви знайшли час поділитися своєю думкою. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Катерина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Розчарована, товар з дефектом. Також здивувало що від отримувача запросили чек. Хоча на Розетка було вказано хто оплатив. По факту сюрприз не вдався та й вагітну подружку засмутили так як товар прийшов неякісний. Розчарована й засмучена

Недостатки:
    Товар з дефектом
    • Продавец  CFB

Дякуємо вам за відгук і щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Нам дуже прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Для нас надзвичайно важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним покупкою та сервісом, тому такі ситуації ми завжди намагаємося вирішувати максимально швидко та комфортно для вас.

Будь ласка, надішліть товар назад до нас. Після отримання посилки ми з радістю здійснимо обмін на інший товар, щоб ви отримали саме те, на що розраховували.

Дякуємо вам за розуміння. Ми дуже цінуємо вашу довіру і зробимо все можливе, щоб наступна покупка принесла лише позитивні емоції.

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Хороша якість! Дитині подобається в ньому находитись)

• Продавец  CFB

Дуже дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого магазину! Надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову.

• Богданов С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Хороший,качественный шезлонг,товар полностью соответствует описанию.Быстрая доставка,отдельное спасибо за подарочки для деток!

Достоинства:
    Качество,цена,быстрая доставка
    Недостатки:
    Нету
  • Вікторія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Прийшов лише каркас, це мав бути подарунок для хрищеника який їхав напряму до кумів. Подарунок зіпсовано. Продавця не рекомендую!!

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Шезлонг супер , малыша положили в него в 1,5 месяца .Любит в нем засыпать , играть , малыш сам себя в нем подкачивает .Размер шезлонга позволяет поставить его на кровать, взять с собой в ванную комнату, на кухонный стол поставить и малышу нравится наблюдать за мамой.Рекомендую .

Достоинства:
    Все отлично
  • Олег П***

Донечці дуже сподобалось!

Достоинства:
    Шезлонг легкий, зручний в транспортуванні, хороша якість матеріалу!
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ірина К***

Класний шезлонг)

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Придбали для дитини віком 2 місяці. Шезлонг точно як на фото і відповідає опису. Дитині подобається сидіти і розглядати все . Вродить в ньому не дуже довго, але навіть 15 хв це вже супер для мами. Рада , що придбали і рекомендую іншим до покупки

Достоинства:
    Вільні руки пару разів на день на хвилин 15 в середньому
  • Моргун О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Гарний девайс для вільних рук батьків Наш малюк користується з двох тижнів від народження.

• Діана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Товар якісний. Користувач в захваті)
    Окремо дякую за подарунок

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Супер, в подарунок поклали бананчик

• Анастасия Р***

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Купила для 4 місячної дитини. Перший день дитина дивувалась і їй не подобалося в ньому сидіти. На другий день дитина вже звикла до шезлонгу, почало подобатися: трохи катається, в основному грається іграшкою. На шезлонгу є інструкція китайською мовою (чат джіпіті переклав).

Достоинства:
    Дитині подобається шезлонг, іграшка і подаруночок (ніблер).
    Зручна застібка дозволяє легко посадити чи забрати дитину.
    Недостатки:
    В мене не було його раніше.
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

На наступний день після замовлення вже прийшло))) класний шезлонг. Дуже дякую ще за подарунок)

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Чудовий шезлонг, малечі сподобався)
    Окремо дякую за подарунок, дуже приємно

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Легкий, зручно зберігати та переносити між кімнатами.
    Дитині подобається гойдатися

Достоинства:
    В комплект входить мобіль
  • Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Шезлонгом дуже задоволені, звільнив руки мами. Дитинка теж задоволена, все можна роздивлятися навколо щей гойдається. Вважаю що це необхідна річ для малечі та батьків.

Достоинства:
    Легкий, можно переносити в різні кімнати. Цікаві іграшки для дитинки.
  • Володимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Шезлонг зручний у використанні, легко перемикаються кути нахилу та легко знімається та надягається тканина для прання. По якості - жодних нарікань. Почали використовувати з 1 місяця дитини, на той час додатково встановлена іграшка ще не викликала інтерес у дитини, але вже десь з 1,5-2 місяця почала і вона виконувати свою функцію. Так, дитина в шезлогну довго не сидить, але з початку його використання відновили спільні прийоми їжі з дружиною, з'явився час на дрібні побутові справи (приготувати їжу, помити посуд, зібратись на прогулянку та ін.). Тож шезлонг рекомендую до придбання, особлио за таку ціну)

Достоинства:
    Зручний, якісний, з'явилось трохи вільного часу
  • Наталия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Дуже задоволена шезлонгом, є час відволіктися, дитині зручно, дуга з іграшками концентрує увагу та розважає

Достоинства:
    Швидка доставка
    Руки мами відпочивають, а малюк кайфує
  • Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Дитині 3,5 місяці подобається, але довго вона там не сидить. На певний час, звісно, шезлонг виручає. Швидко і зручно кріпиться дуга з іграшками, яка на певний час відволікає малюка. Річ корисна, як на мене. Рекомендую.

Достоинства:
    Легкий, швидко збирається/регулюється
    Недостатки:
    Не виявив поки
  • Слисаренко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Придбали по рекомендації і дуже задоволені. Навіть новородженому комфортно, але краще з 2-3 місяців.
    Чудове обслуговування, приємне спілкування з продавцем. Все дуже швидко і навіть з приємними подарунками. Дуже дякуємо.