- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Walnut
Акустична система ELAC Debut ConneX DCB41 придбана була мною тут на розетці у червні 2025 року. Спочатку була підключена до телевізора UE559000UXUA через HDMI(ARC) за допомогою кабелю HDMI що був у комплекті до колонок. Саме під час включення телевізора через 5-10 секунд періодично виникав риплячий гучний звук, який через декілька секунд сам зникав і колонки далі працювали нормально! Даний звук досить гучний і навіть можна злякатися!
Думав що проблема у ТВ, і так як він був ще на гарантії повіз його на сервіс. Запакував в оригінальну коробку і на сервісі виявилося що під час моєї доставки тріснула матриця!!! Хоча я не розумію як це сталося! Все було запаковано максимально по заводському. Наймовірніше це сталося під час його виймання з коробки на сервісі, але так як я у цей момент був зайнятий оформленням то це лише мої здогадки......
Відповідно придбав інший ТВ Samsung OLED QE55S95FAUXUA і ситуація з риплячим звуком на колонках повторилася!!! Він був постійно під час включення!
Робив заміну підключення на інший HDMI кабель, однак жодного результату це не дало. Гучність на телевізорах при включенні чи виключенні було в межах 40%.
Робив підключення колонок на інших телевізорах по типу LG OLED G5 і такої проблематики не було.
Відправляв їх на сервіс, спілкувався із підтримкою самсунг.... але ці танці по кругу з бубном на протязі всього терміну експлуатації нічого не дало. 200 раз оновлювали прошивку і на тв і на колонках то причина у якихось перешкодах(ця версія була від самсунг, хоча живу у селі практично на хуторі) мабуть якісь супутники((((( або затемнення місячне!
Тому завершення даної.... продав колонки... - 1 телевізор вартістю 60 тис.грн.
Не знаю у чому нюанси, але знаю одне точно!! Що Самсунг, що Elac знають про цю проблематику!!!! Це мені було озвучено особисто під час регулярних телефонних віддалених налаштувань ТВ і колонок.
Однак замовчують її і як результат страждають споживачі!!!
Власне Вам інформація для роздумів!- Недостатки:
- Не сумісні з ТВ Самсунг
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Walnut
Звук на п'ятірку!
Баси -4
Середні та високі- 5
Можливості під'єднання-5
Ціна-якість-5 - Евгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Walnut
В цілому гарна ( скоріше крута ) але не без мінусів , наприклад при підключенні до ТВ через HDMI еквалайзер буде не доступний , тому погано що не можна підтягнути бас чи високі частоти ні на самих колонках ні на пульті ! Якщо слухати вночі або пізно у вечері , то на малій гучності погано передають якість голосу , але потужні не по своїх розмірах , низькі частоти не втрачаються навіть на максимальній гучності , все збалансовано , за що виробнику можна подякувати !
- Достоинства:
- Чистий звук Хороша сцена Вбудований підсилювач Багато входів
- Недостатки:
- Висока ціна
- Юрий
Еквалайзер недоступний лише при HDMI? Він наче взагалі недоступний окрім функціі Хбас на пульті. А сама прога для телефону лише для DCB61. Чи може щось змінилось з новою прошивкою? Бо іншої інфи про налаштування та прогу ніде немає саме на DCB41.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Вроде бы все хорошо, цена звук, сборка, но в мелочах качество не очень хорошее, вроде бы такая известная фирма должна по лучше следить за качеством и уважать потребителя.
Смотреть фото, на пассивной колонке, накладка с логотипом криво наклеена и с пятнами (хорошо что за грилем не видно).- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Качество деталей
- Станислав Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Walnut
Купувалися на подарунок друзям під вертушку. Був план купити Q Acoustics M20 але відсутність наявності і сумнівні терміни переключили увагу на цю акустику. Звук гарний, особливих зауважень не маю - окрім дивного гріля на пластику, який дуже чутно на ВЧ. Але, як на мене, Q за ці самі гроші і цікавіше і виконані значно краще.
Загалом до якості виконання самої акустики особливих нарікань нема, але дрібниці роблять картину. Але звук гарний, німецький, чесний, не крашений, бо в тих саме Q все-ж прям чутно британський акцент.- Достоинства:
- Звук, дуже компактні, повний комплект входів, включно з фонокоректором
- Недостатки:
- В цьому бюджеті, як на мене, недостатня увага до деталей - пульт, кабель, інструкція як в китайців, Грілі занадто міняють звук на ВЧ.
- Олексій
В Q'шках фонокоректора немає, якщо не помиляюсь. То от як раз на вартість фоніка і провал по якості збірки.