Топи продажів

Отзывы покупателей о Радиоприемник аккумуляторный с солнечной батареей и фонариком, заряжается от сети 220V 3-х волновой MP3 USB FM радио Golon RX-455S Solar (красный)

Оценка пользователей 4.57/5
на основе 141 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    78 відгуків:  88% позитивних, 7% нейтральних, 5% негативних.
    Проаналізовано 78 відгуків. Абсолютна більшість покупців позитивно оцінюють радіоприймач, підкреслюючи його стильний дизайн, багатофункціональність, зручність у користуванні і гарну якість звуку. Особливо відзначають роботу акумулятора та сонячної батареї, швидку доставку й уважне ставлення продавця із приємними подарунками в комплекті. Незначна частина відгуків містить скарги на короткий термін служби або несправність пристрою після недовгого використання. В основному, продукт виправдовує очікування щодо якості, функціоналу та обслуговування.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Василь М***

Заключение:
    Устройство демонстрирует квантово-запутанные свойства с радиопространством альтернативной Вселенной, где:
    ħ' = 1.05·10⁻³⁴ Дж·с (что объясняет все наблюдаемые аномалии)

Рекомендации:
    Для прослушивания требуется восьмимерное фазовое пространство
    Идеально подходит для исследований в области декогеренции макрообъектов
    Может служить детектором темной материи (по косвенным признакам). Оцінка від експерта - 5. Рекомендую. Все супер. Насправді найкраще з того що є доступним.

Достоинства:
    При τ > 15 мин наблюдается нелинейный рост энтропии системы (ΔS 2.3 Дж/К), сопровождаемый фазовым переходом диэлектрика в парамагнитное состояние Тепловыделение соответствует модели черного тела с Tэфф 310±5 K (удобно для зимних полевых условий)
    Недостатки:
    Принцип неопределенности Гейзенберга проявляется в обратной форме: чем точнее настройка, тем больше расстройка КПД антенной системы превышает 100% (вероятно, черпает энергию из вакуумных флуктуаций)
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня! Василь
      Дякуємо за таке креативне та нестандартне оцінювання пристрою! Ми раді, що ви залишилися задоволені його можливостями.

• Василь М***

Зручний та якісний приймач, користуюся із задоволенням. Дякую.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Дуже сподобалось, не хватає виходу для навушників

Достоинства:
    гучність, ретро стиль
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver

Чудовий приймач. Гарний,приємний звук. Працює ще, як колонка, із підключенням по блютузу.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Андрію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Хороший радіоприймач, гучний, заряд тримає довго за рахунок того, що постійно стоїть на підвіконні та трохи підживлюється сонячною батареєю

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Чудове радіо, яке відповідає характеристикам

Достоинства:
    Гучне, можна підʼєднати через блютуз до телефону й слухати музику, добре ловить хвилі FM, класний дизайн, є щіточка для чистки й зарядка, може працювати на акумуляторі
    Недостатки:
    Погано ловить інші хвилі, нічого не вдалося впіймати
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олександр Ж***

Дякую.все добре.Радіо супер.всі задоволені.Рекомендую

Достоинства:
    Радіо)
    Недостатки:
    Поки не має
    • Продавец  FlashShop

• Юлія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Радіо дже сподобалось, все працює. Не маленьке. Прийшло у повній комплектації. Мені дуже прикрасило інтер'єр - гарний червоний колір(я б сказала, глибокий - не заяскравий).
    Окрема подяка за подаруночок- дуже приємно)

Достоинства:
    Сонячна, акумуляторна, від мережі і від батарейек зарядка
    Недостатки:
    Не побачила
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Юліє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олена Г***

Дякую. Мама у захваті.

Достоинства:
    Легкий, компактний. Може програвати музику з мобільного. Є просто радіо.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Виктор И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver

Давно была радиоточка - так это оно. Работает безотказно.

Достоинства:
    FM - люкс AM, SW будем говорить хорошо
    Недостатки:
    фотоэлемент работает только на солнце, фонарик не нужен
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Вікторе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Людмила Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Дякую! Мама задоволена якістю звучання радіо. Ловить там, де минуле лише скрипіло.

Достоинства:
    Якість, вигляд, ціна!
    Недостатки:
    За кілька днів користування не помічено.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Людмило! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Богдан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver

Хороше радіо. Все працює мені сподобалось. Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Богдане! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Євген П***

Вогонь

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Євгене! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Андрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Прикольний радіоприймач,купував жінці на роботу. Гарно робить. Дуже сподобався дизайн. Жінка каже ,що всі оцінили дизайн під старовину. Але головне що гарно робить . Дякую продавцю і розетці!!!

Достоинства:
    Прикольний.

• Дар'я Б***

Очень крутой

Достоинства:
    Громкость шикарная, компактный, стильный
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Дар'є! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Чудовий ретро-дизайн. Акумулятор та сонячна панель під час знеструмлення батареї дуже важливі.Все працює відмінно, зауважень немає.

Достоинства:
    Ціна -якість.
    Недостатки:
    Не побачив.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Юрію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Василь Ф***

Класне радіо..рекомендую!

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Василь! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Василенко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver

Дуже класний радіоприймач! Акумулятор перевіряла, працює 10 годин! Дуже зручний у використанні і виглядає чудово.
    Якість звучання та пошук радіохвиль - мені подобається. Швидко приєднався по блютуз. Ще й є сонячна батарея!
    Також дякую продавцю за якісну консультацію та відповіді на мої запитання

Достоинства:
    Ціна, якість, зовнішній вигляд
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Вікторіє! Щиро вдячні за ваш теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині! Це надихає нас ставати ще кращими для вас. Ви також можете ознайомитися з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого й корисного для себе чи ваших близьких. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам добробуту, мирного неба, тепла у серці та чудового настрою!

• Володимир

Мені сподобався, рекомендую

Достоинства:
    Якісний радіоприймач, викликає приємні емоції, чудовий звук, автономна батарея, невеличкий фонарик
    Недостатки:
    Невиявив
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Володимире! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Прекрасне радіо за свої гроші!
    Добре приймає станції та добре відтворює звук - на відстані від міста 50 км.
    Приємно вражений новорічним подарунком! Дякую!

Достоинства:
    Добре приймає сигнал
    • Продавец  FlashShop

"Добрий день, Павло! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!"

• СВЕТЛАНА В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Вітаю, товар одержала. Радіо таке гарненьке, громкий динамік, звук чистий,сонячна зарядка працює, тільки через неї і придбала. Пластик міцний, дизайн ,як на мене, прикольний. Все запаковано гарно. Та ще й подарунок! Це так мило з вашої сторони , дякую.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Светлана! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Дуже класний радіоприймач, дизайн неперевершений. Швидко прийняли і доставили замовлення.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Ірино! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Олеся К***

Товаром задоволена!

Достоинства:
    Приймач чудовий! Гарний звук, дуже симпатичний)
    Недостатки:
    На логотипі не корона, а якийсь жук)
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олесю! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ніна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Радіоприймач чудовий мамі сподобався, акустика в нормі,все справне.

Достоинства:
    Ще не знайшла.
    Недостатки:
    Хотілося щоб робили довші шнури що ідуть до резетки, ато метир короткий.
    • Продавец  FlashShop

• Александр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Все чудово. Гарний девайс за свой кошти.

• Світлана Ф***

Все працює рекомендую .

• Євгенія П***

Мені подобаєть все!!! Радіоприймач

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver

Не шкодую, що обрала семе цей
    радіоприймач. Цікавий дизайн, простий у
    використанні, гарна якість звуку, легкий
    пошук радіохвилі. Сподобався рівень обслуговування продавця. Дякую за маленький подаруночок;)

Достоинства:
    Простий у використанні, легкий пошук хвилі, якість звучання, живлення від мережі, батарейок, сонячна панель.
    Недостатки:
    Не виявила (у використанні з 22.11.2025 року)
    • Продавец  FlashShop

• Ірина М***

Все чудово!Рекомендую!

• Алла А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver

Стильний, не займає багато місця, працює, хороший продавець

Достоинства:
    Стильний, компактний, працює

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Дякую продавцю, гарний пристрій, чудово працює , довго тримає заряд. Рекомендую

Достоинства:
    Ціна/ якість
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!

• Пятрас А***

Приемник нормальный, доставили быстро. Спасибо

Достоинства:
    Станции ловит хорошо, АКБ держит норм.
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Продавец  FlashShop

• Людмила Д***

Класне радіо

• Данило

Все ок

• Іваніна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red

Все чудово. Радіо працює. Швидка доставка.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Оксано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олексій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver

Чудовий радіоприймач! Батьку сподобалась.

Достоинства:
    Легко налаштовується.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олексію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Дмитро Б***

Гарне радіо.

Недостатки:
    Поки не знайшов.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Дмитре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!