Отзывы покупателей о Радиоприемник аккумуляторный с солнечной батареей и фонариком, заряжается от сети 220V 3-х волновой MP3 USB FM радио Golon RX-455S Solar (красный)
- AI аналіз відгуків78 відгуків: 88% позитивних, 7% нейтральних, 5% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Заключение:
Устройство демонстрирует квантово-запутанные свойства с радиопространством альтернативной Вселенной, где:
ħ' = 1.05·10⁻³⁴ Дж·с (что объясняет все наблюдаемые аномалии)
Рекомендации:
Для прослушивания требуется восьмимерное фазовое пространство
Идеально подходит для исследований в области декогеренции макрообъектов
Может служить детектором темной материи (по косвенным признакам). Оцінка від експерта - 5. Рекомендую. Все супер. Насправді найкраще з того що є доступним.- Достоинства:
- При τ > 15 мин наблюдается нелинейный рост энтропии системы (ΔS 2.3 Дж/К), сопровождаемый фазовым переходом диэлектрика в парамагнитное состояние Тепловыделение соответствует модели черного тела с Tэфф 310±5 K (удобно для зимних полевых условий)
- Недостатки:
- Принцип неопределенности Гейзенберга проявляется в обратной форме: чем точнее настройка, тем больше расстройка КПД антенной системы превышает 100% (вероятно, черпает энергию из вакуумных флуктуаций)
- Продавец FlashShop
Доброго дня! Василь
Дякуємо за таке креативне та нестандартне оцінювання пристрою! Ми раді, що ви залишилися задоволені його можливостями.
Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня! - Василь М***
Зручний та якісний приймач, користуюся із задоволенням. Дякую.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Дуже сподобалось, не хватає виходу для навушників
- Достоинства:
- гучність, ретро стиль
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver
Чудовий приймач. Гарний,приємний звук. Працює ще, як колонка, із підключенням по блютузу.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Андрію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Хороший радіоприймач, гучний, заряд тримає довго за рахунок того, що постійно стоїть на підвіконні та трохи підживлюється сонячною батареєю
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Чудове радіо, яке відповідає характеристикам
- Достоинства:
- Гучне, можна підʼєднати через блютуз до телефону й слухати музику, добре ловить хвилі FM, класний дизайн, є щіточка для чистки й зарядка, може працювати на акумуляторі
- Недостатки:
- Погано ловить інші хвилі, нічого не вдалося впіймати
- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Дякую.все добре.Радіо супер.всі задоволені.Рекомендую
- Достоинства:
- Радіо)
- Недостатки:
- Поки не має
- Продавец FlashShop
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Радіо дже сподобалось, все працює. Не маленьке. Прийшло у повній комплектації. Мені дуже прикрасило інтер'єр - гарний червоний колір(я б сказала, глибокий - не заяскравий).
Окрема подяка за подаруночок- дуже приємно)- Достоинства:
- Сонячна, акумуляторна, від мережі і від батарейек зарядка
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец FlashShop
Добрий день, Юліє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Дякую. Мама у захваті.
- Достоинства:
- Легкий, компактний. Може програвати музику з мобільного. Є просто радіо.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Виктор И***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver
Давно была радиоточка - так это оно. Работает безотказно.
- Достоинства:
- FM - люкс AM, SW будем говорить хорошо
- Недостатки:
- фотоэлемент работает только на солнце, фонарик не нужен
- Продавец FlashShop
Добрий день, Вікторе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Дякую! Мама задоволена якістю звучання радіо. Ловить там, де минуле лише скрипіло.
- Достоинства:
- Якість, вигляд, ціна!
- Недостатки:
- За кілька днів користування не помічено.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Людмило! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver
Хороше радіо. Все працює мені сподобалось. Рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Богдане! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Вогонь
- Продавец FlashShop
Добрий день, Євгене! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Прикольний радіоприймач,купував жінці на роботу. Гарно робить. Дуже сподобався дизайн. Жінка каже ,що всі оцінили дизайн під старовину. Але головне що гарно робить . Дякую продавцю і розетці!!!
- Достоинства:
- Прикольний.
- Дар'я Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver
Очень крутой
- Достоинства:
- Громкость шикарная, компактный, стильный
- Продавец FlashShop
Добрий день, Дар'є! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Чудовий ретро-дизайн. Акумулятор та сонячна панель під час знеструмлення батареї дуже важливі.Все працює відмінно, зауважень немає.
- Достоинства:
- Ціна -якість.
- Недостатки:
- Не побачив.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Юрію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Василь Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Класне радіо..рекомендую!
- Продавец FlashShop
Добрий день, Василь! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Василенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver
Дуже класний радіоприймач! Акумулятор перевіряла, працює 10 годин! Дуже зручний у використанні і виглядає чудово.
Якість звучання та пошук радіохвиль - мені подобається. Швидко приєднався по блютуз. Ще й є сонячна батарея!
Також дякую продавцю за якісну консультацію та відповіді на мої запитання- Достоинства:
- Ціна, якість, зовнішній вигляд
- Продавец FlashShop
Добрий день, Вікторіє! Щиро вдячні за ваш теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині! Це надихає нас ставати ще кращими для вас. Ви також можете ознайомитися з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого й корисного для себе чи ваших близьких. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам добробуту, мирного неба, тепла у серці та чудового настрою!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver
Мені сподобався, рекомендую
- Достоинства:
- Якісний радіоприймач, викликає приємні емоції, чудовий звук, автономна батарея, невеличкий фонарик
- Недостатки:
- Невиявив
- Продавец FlashShop
Добрий день, Володимире! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Прекрасне радіо за свої гроші!
Добре приймає станції та добре відтворює звук - на відстані від міста 50 км.
Приємно вражений новорічним подарунком! Дякую!- Достоинства:
- Добре приймає сигнал
- Продавец FlashShop
"Добрий день, Павло! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!"
- СВЕТЛАНА В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Вітаю, товар одержала. Радіо таке гарненьке, громкий динамік, звук чистий,сонячна зарядка працює, тільки через неї і придбала. Пластик міцний, дизайн ,як на мене, прикольний. Все запаковано гарно. Та ще й подарунок! Це так мило з вашої сторони , дякую.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Светлана! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Дуже класний радіоприймач, дизайн неперевершений. Швидко прийняли і доставили замовлення.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Ірино! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver
Товаром задоволена!
- Достоинства:
- Приймач чудовий! Гарний звук, дуже симпатичний)
- Недостатки:
- На логотипі не корона, а якийсь жук)
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олесю! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Радіоприймач чудовий мамі сподобався, акустика в нормі,все справне.
- Достоинства:
- Ще не знайшла.
- Недостатки:
- Хотілося щоб робили довші шнури що ідуть до резетки, ато метир короткий.
- Продавец FlashShop
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Все чудово. Гарний девайс за свой кошти.
- Світлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Все працює рекомендую .
- Євгенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Мені подобаєть все!!! Радіоприймач
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver
Не шкодую, що обрала семе цей
радіоприймач. Цікавий дизайн, простий у
використанні, гарна якість звуку, легкий
пошук радіохвилі. Сподобався рівень обслуговування продавця. Дякую за маленький подаруночок;)- Достоинства:
- Простий у використанні, легкий пошук хвилі, якість звучання, живлення від мережі, батарейок, сонячна панель.
- Недостатки:
- Не виявила (у використанні з 22.11.2025 року)
- Продавец FlashShop
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Все чудово!Рекомендую!
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver
Стильний, не займає багато місця, працює, хороший продавець
- Достоинства:
- Стильний, компактний, працює
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Дякую продавцю, гарний пристрій, чудово працює , довго тримає заряд. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна/ якість
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!
- Пятрас А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Приемник нормальный, доставили быстро. Спасибо
- Достоинства:
- Станции ловит хорошо, АКБ держит норм.
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец FlashShop
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Класне радіо
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver
Все ок
- Іваніна О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Red
Все чудово. Радіо працює. Швидка доставка.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Оксано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver
Чудовий радіоприймач! Батьку сподобалась.
- Достоинства:
- Легко налаштовується.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олексію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Silver
Гарне радіо.
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Дмитре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!