- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Дуже чудовий засіб. Від'їзду увесь застарілий жир в духовці.
- Достоинства:
- Зручний у використанні, завдяки розпилювачу, гарно справляється із своїми задачами.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Гарно вимиває, не агресивне, не смердяче.
- Ростислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Норм
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Жир з поверхонь на кухні субєктивно легше відмивається порівняно з гелями. А ще непогано відмив решітки з витяжки
- Данченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Різниці не побачив
Увау ефекту не було - Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Чудовий засіб, замовляю ще.
- Достоинства:
- Добре прибирає старий жир
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Чудовий засіб. Допоміг видалити старі забруднення в духовній шафі та решітки на витяжці. Відбмилося все легко, без значних зусиль.
- Достоинства:
- Легкий у використанні.
- Недостатки:
- Не помічено.
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Все чудово, швидко, якісно,дуже вдячна!
- Достоинства:
- Якість супер!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Дуже рідко пишу відгук. Але. Воно дійсно працює і дуже суперово !
- Достоинства:
- Зручно , та якісно видаляє без зусиль та тертя. Просто нанести, почекати, змити.
- Недостатки:
- Трохи запах хімічний в процесі перетворювання бруду та жиру ))) але то таке
- Продавец ISM PLUS
дякуємо Вам за відгук :)
- Кучеренко С***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Це перший засіб (на моєму досвіді), який дійсно відповідає рекламному ролику (хто бачив). Жаль відео не завантажується але він дійсно активно піниться і піна роз'їдає жир. Активна піна була аж гаряча. Не має різкого запаху. Жаль не сфотав як було до чищення, але дуже застарілий жир з першого разу не відмив. Проте дуже добре відчистив решітку витяжки. Буду пробувати чистити цим засобом все на кухні і обов'язково замовлю ще. Рекомендую. Обережно! Користуйтесь засобами захисту рук та очей
- Достоинства:
- Якісно видаляє жир
- Недостатки:
- Не змивається з рук (був необережний)
- НАТАЛІЯ К***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Офігенна річ - чесно вчора перевіряла - це круто, сітка загажена була вже не знаю відколи, зняла, поклала в ванну, запшикала на 15 хвилин, перевернула - з іншого боку так само, потім з першого боку ще раз - і просто змилось все повністю!
- Достоинства:
- Працює! Реально працює!
- Недостатки:
- Пішла ціла пляшка щоб відмити грязнющу сітку витяжки
- Віта В***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Чудовий засіб, решітки від витяжки відмив майже до нового стану
- Достоинства:
- Гарно працює
- Недостатки:
- Не помітила
- Бардакова А***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Якогось вау ефекту не побачила. Решітку від витяжки особливо не врятував плюс зявилася параноя, що засіб розїсть ту решітку. З решіткою грилю посудомойка порається краще ніж цей засіб. Не сподобався хімічний післязапах…відразу захотілося вдягти рукавички (зазвичайкористуюсь екозаслбами й не парюсь щодо рукавичок)
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Засіб добре видалив застарілий жир з мікрохвильовки перетворивши його у жовту піну яка добре видаляється
- Достоинства:
- Засіб видалив застарілий жир за один раз використання
- Продавец ISM PLUS
Дякуємо Вам за відгук:) очікуємо на нові замовлення:)
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нічого не відмиває, все виконано по інструкції. Декілька разів наносили на поверхню, більше часу тримали. Засіб не працює взагалі. Пробували на духовці, сковорідці, посуду. Не рекомендую. Шкода коштів.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Дуже класний засіб, без труднощів відмила духовку та витяжку, просто попшикала і змила водою.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Дуже сподобався, сьогодні відмила чавунний казан для приготування на вогні, майже, до його первинного вигляду, дуже дякую, на такий результат, навіть, не розраховувала
- Достоинства:
- Результативний засіб
- Недостатки:
- Не виявила
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Побачила їх рекламу в інста,де якраз на відео відмивати таку ж решітку з витяжки, як моя! Взяла спробувати, так як нещодавно ридала і пів дня віддирала дуже застарілий жир з неї і в решті решт щіткою позаштовхувала весь жир всередину витяжки (чи він там і був, а я лише зовні змогла від чистити). Спробувала засіб на ці недомиті витяжки. Працює реально як на відео! Піна з білої перетворюється на руду і аж тече темно коричнева вода! Засіб працює, але довелось повторювати процедуру рази 3, а в одному місці всі 5. Але мабуть у мене там ну дуже застарілий жир був... Що приємно - це просто попшикав і чекаєш, потім змиваєш водою. Не треба терти й пітніти і плакати над тією витяжкою)) Все відбилось крім одного місця, треба ще повторити буде процедуру. До речі, в мене алюмінієва сітка для витяжки і я її не шкодувала)) Так, дещо пішла плямами, але вони стираються мочалкою і взагалі це не видно коли сітка вставлена. В майбутньому щоб підтримувати чистоту, раз на декілька місяців, думаю, одного нанесення вже буде вистачати.
- Достоинства:
- Працює!
- Недостатки:
- Дорогувато, застарілий жир видаляє не з першого разу, але краще нічого поки не бачила
- Артем Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Нарешті дієвий засіб.
Єдине, що може не впоратися в дуже холодному приміщенні.
Пригорілий чорний жир наче не розчинює- Достоинства:
- Класно видаляє старий жир
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Дуже розчарована. До доставки претензій жодних. Продавець відправив швидко, все дійшло. Але ж я запитувала, чи не залишає засіб плям і ви не зіпсує металеві поверхні? Відповіли, що все ОК. В характеристиках теж все ОК. А коли прийшов засіб, на пляшці написано, що обов'язково треба тестувати перед використанням (це каже про те, що нема 100% гарантії проти плям і пошкоджень). Но це не саме головне. Головне те, що в мене алюмінієва витяжка (для якої я замовляла цей засіб)і майже вся фурнітура на кухні алюмінієва. І тільки на пляшці я прочитала, що на алюмінію не використовувати!!! Оце був неприємний сюрприз, про який жодного слова у ТХ(((
Три зірки лише за доставку поставила.- Достоинства:
- Продавець завжди на зв'язку, швидка доставка
- Недостатки:
- Не вірно надана інформація про засіб, що зробило придбання непотрібним
- Продавец ISM PLUS
Ольго, вітаємо! Попередження про алюмінієві поверхні було додане на етикетку після того, як люди наносили засіб на декілька годин і залишали його, після чого могли з'явитися темні плями на алюмінію. Якщо використовувати засіб згідно інструкції і не перетримувати його на поверхні - пошкоджень не буде. Дякуємо за відгук і зауваження, гарного Вам дня. Якщо будуть додаткові питання - з радістю надамо відповідь. З повагою, команда ISM Plus.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Дружина на радощах повідмивала до блиску майже усі каструлі і сковорідки які були в домі, да, і ще решітку на плиті. Тепер треба замовляти ще один флакон, бо на витяжку вже не вистачило))
- Достоинства:
- воно працює
- Недостатки:
- пока не знайшов
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Дуже розчарований! Хороша реклама, але засіб на слабу "трійку". Нічим не відрізняється від подібних засобів, навіть за дешевшу ціну. Засіб не впорався навіть з не дуже брудної витяжкою. Категорично не рекомендую. Гроші на вітер.
- Достоинства:
- Ніяких.
- Недостатки:
- Безліч.
- Постовенська Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Швидко і з легкістю вимила витяжку та духовку шафу.
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ISM PLUS. Объем 1 шт: 500 мл
Засіб чудовий, перевершив очікування. Дякую за такий якісний товар. Буду ще замовляти.
- Достоинства:
- Дуже швидко очищує забруднені поверхні.