Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Засіб для миття вікон та дзеркал Cif Power and shine 500 мл (8720182787576)

Оценка пользователей 2.33/5
  • Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Залишає страшні розводи на дзеркалах. Спочатку думала,що з ганчіркою щось не те, а виявилось,що засіб кошмар. Розчарування.

• Евгения Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Жах, а не засіб. На дзеркалах залишає розводи, які потім потреба декілька раз перемивати. Розпилення тільки піною, немає крапельного

Достоинства:
    Ніяких
  • Евгения Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Жах. Жалишає розводи на дзеркалі, склі. дарма витрачені кошти

• Сергій Ч***

Марні сподівання.

Достоинства:
    Ніяких.
    Недостатки:
    Не миє.
  • Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Після дощу завжди лишаються брудні краплі на вікнах, декілька пшиків та все знов чисте. Беру завжди цей засіб, для дзеркал також. Економний.

• Алла О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Рекомендую, не лишає розводів, дуже сподобався

Достоинства:
    Не лишає розводів
    • Сергій Ч***

Лишає розводи на дзеркалі. Перевірено. Або хтось розбавив мій куплений товар.

• Мирослава К***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Жах жахітський! Протираєш- розводи, знову пшикаєш, протираєш- РОЗВОДИ! Просто жахіття а не засіб для дзеркал та вікон! На ньому потрібно написати не «для чищення» а «для ЗАБРУДНЕННЯ»

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Жахливий засіб який лише бруднить вікна та дзеркала!
  • Валентина М***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Дівчата, може ви любите мити вікна, але для мене це завжди було якесь випробування. Одного разу спробувала CIF для вікон і була здивована. Цей спрей не залишає розводів і дуже якісно вимиває вікна. Таке враження ніби немає скла. А саме головне, я так швидко все зробила! Ви реально економите свій час. Це дійсно мега крутий засіб для миття вікон. У кого є тваринки, дітки, всім рекомендую,якщо турбуєтесь про своє здоров'я та чистоту.

Достоинства:
    CIF для вікон. Економічний, мега ефективний, на натуральних компонентах, безпечний для дітей і тварин. Дуже гарно вимиває.
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день. Дякуємо за відгук!