Отзывы покупателей о Телевізор TCL QLED 55C645

Оценка пользователей 4.42/5
  • Юрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый

Все як в описі.

Достоинства:
    9 місяців у використанні.
    Недостатки:
    По вай фай часто зависає тв,лічиця поверненням на сторінку вибору тв програми.Роутер стоїть під тв.На інших пристроях такого нема.
    • Олег

роутер должен быть как минимум в 3-х метрах от устройства. ести у вас роутер рядом, подключите кабелем к тв

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый

Купив цей телевізор майже 3 місяці потому. Не раджу його купувати. Нехай кольори як у китайців - трошки полазити в налаштуваннях і щось вийде! А от с кожним разом стали помічати, що телевізор довше завантажується. Спочатку глючили одни застосунки, а зараз треба почекати, щоб взагалі щось почало працювати. Все частіше почало виснути та викидувати із застосунків. Цей телевізор як душе дешевий смартфон - начебто все на місці, але працює погано. Будь-ласка, десять раз подумайте, а потім купіть щось краще!

Достоинства:
    Оновлення екрану до 140 ГЦ за невеликі кошти
    Недостатки:
    Слабий процесор та глючне ПО

Вітаємо Вас, Олег! Не поспішайте засмучуватись. Щоб телевізор працював швидко, як це було на початку, рекомендуємо виконати наступні кроки: 1) Оновіть програмне забезпечення до останньої версії. 2) Оновіть додатки в Play Market. 3) Перевірте об'єм пам'яті. Якщо вона заповнена, її варто почистити. Якщо ці рекомендації не спрацюють, скиньте, будь ласка, телевізор до заводських налаштувань. Дякуємо за Ваше звернення!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Титановый

Замовив ще на початку грудня 65". Яскравості мені вистачає. Картинка наче не погана. Тільки чорний колір виявився досить брудним: видно наче плями по телевізору в чорних сценах. Але до такого я був готовий - особливість матриці і підсвітки, наскільки зрозумів. До чого я не був готовий, то це до великої кількості битих пікселів: декілька групп в різних місцях, причому частина групп - яскраво активні биті. Тобто постійно яскраво світяться кольором (на фото). Якщо з декількома темним пікселями ще можливо змиритися, то яскраві дуже заважають при перегляді темних сцен.

Хотів замінити телевізор на такий же без браку, але виявилось, що простої процедури заміни не передбачено. Є можливість тільки повернути товар і гроші, а потім зробити нове замовлення і менеджери вручну встанвлять вартість товару по якій оформили повернення коштів.

ок... пішов по цьому довгому шляху. За пару тижнів провели процедуру повернення товару і грошей. І за допомоги саппорту зробив нове замовлення по ціні повернення.

Але мені по новому замовленню доставили той самий телевізор, що я повернув 2 тижні тому через биті пікселі!!!
    Майже в такому ж вигляді пакування, як я сам його запакував для відправки назад весь комплект. Єдине, що тепер зовсім без накладок для хвату та захисної плівки на екрані, які я всеж тоді наклеїв назад. А так, це той самий телевізор, той же самий серійний номер, та ж коробка і ті ж самі биті активні пікселі в тих же місцях! Був ДУЖЕ розчарований.

На жаль, при отриманні я не приглядався до серійного номеру, тільки перевірив що все ззовні ціле. Тому все це помітив тільки ввечері, коли дістав встановлювати. Мені і на думку не могло впасти, що мені відправлять повторно вже розпакований і повернутий через брак телевізор.
    Особливо після того, як мене кілька разів запевняли в підтримці, що "оскільки при відкритті заводського пакування, він може втратити товарний вигляд", тож немає можливості перевіряти товар і відправляють все тільки в заводській упаковці!
    Бо я запитував, чи можливо перед відправкою перевірити на брак. Єдиний варіант був замовити на відділення і там тоді перевірити. Але відділень, де можлива така функція не так багато, і після цього ще треба самому якось везти TV до себе. А 65" в коробці в звичайний легковик не поміститься. Тож такий варіант дуже незручний.

Довелось знову проходити всю процедуру повернення.

Гроші повертають - тут питань немає. Але в другий раз через те, що оплачував при отриманні картою (а не на сайті, як в перший раз) - виявилось значно складніше: треба писати заяву від руки, відправляти її з копіями документів... плюс комісію платежу десь 100грн повернули промокодом а не грошима. ну хоч так...

Втретє знов замовляти і сподіватись, що в цей раз все буде ок - вже немає ніякого бажання...

А так наче телевізор сам по собі непоганий за свої гроші, якщо Вам не муляє плямистість чорного і повезе отримати без браку.

Достоинства:
    Яскравість. Якість кольорової картинки.
    Недостатки:
    Активні биті пікселі. Вдруге доставили TV, який раніше було повернуто через биті пікселі. "Брудний" чорний колір.

• Василь С***

Користуючись даною моделлю телевізора приблизно 2 місяці як для перегляду ТБ і як монітор для PS5 і перегляду різного контенту з інтернету. За весь час користування, при перегляді фільмів у браузері кілька разів зависала операційна система, доводилося повністю відключати ТВ від мережі та знову вмикати. З плюсів, якість картинки дуже навіть непогано. Не найгірша операційна система. Не знаю мінус це або плюс, але екран дуже яскравий, звичайно це все налаштовується. Bluetooth і WI-FI працюють добре. З мінусів, не дуже добрий звук ТВ. Пульт ДУ. Якщо у вас ТВ стоятиме в спальні і у вашої дружини або чоловіка чуйний сон, звук від натискання кнопок на пульті дистанційного керування при відключеному звуку або на невеликій гучності ТВ, дуже чутно і це доставлятиме певні незручності. Ну і особисто для мене, враховуючи що все "залізо" телевізора (матриця екрана, процесор пам'ять і т.д) бюджетні, хоча і діагональ не маленька але за сьогоднішніми стандартами напевно "золота середина" вважаю, що ціна трохи завищена. З неприємних моментів, що стосуються безпосередньо магазину Розетка. Бот який формує повідомлення про відправку товару при завершенні покупки, повідомляє що товар відправиться наступного дня до покупця, насправді в моєму випадку товар був відправлений через три дні після оформлення плюс два дні на доставку. Ну трохи неприємно)) А загалом телевізором я і моя родина задоволені))) за свої гроші дуже якісний та гарний товар.

Достоинства:
    Барвисті кольори
    Недостатки:
    не дуже якісний звук
    • Владимир

Броузер не для фильмов (будет зависать и далее). Используйте приложения для просмотра фильмов (лампа, num, netflix,...).

Вітаємо Вас, Василь! Дякуємо за відгук. Нам завжди важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо приємного користування!

Вітаємо Вас, Василь. Дякуємо, за зворотній зв'язок. Нам важлива думка кожного. Бажаємо приємного перегляду!

• Олександр П***

Розетка швидко доставила товар ,цілком задоволений для гри на ps5 та перегляду фільмів саме те

Достоинства:
    Якісне зображення, простий у використанні пульт.
    Недостатки:
    При запуску ТВ та на деяких сценах у фільмах видно засвіти

Вітаємо Вас, Олександр. Дякуємо за зворотній зв'язок. Є декілька варіантів вирішення подібної ситуації. Прохання залишити запит на ел. пошту [email protected] і ми домоможемо налаштувати. Бажаємо приємного перегляду.

• Олександр П***

Розетка доставила дуже швидко, Для перегляду фільмів та гри на ps5 саме те,Норм TV за свої кошти.

Достоинства:
    Якість зображення, Простий у використанні пульт,
    Недостатки:
    При уввімкнені ТВ та в деяких сценах при перегляді фільму видні ,,засвєти,,

Вітаємо Вас, Олександр. Дякуємо за відгук, нам завжди важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів.

• Юрий Л***

Телевізор хороший.
    Але при включенні через деякий час виявив неробочі пікселі.
    При курєрові оглянув поверхнево, бо техніку в холодний період вмикати заборонено
    Rozetka підкажіть що робити в такому випадку або зв'яжіться зі мною

Достоинства:
    Хороший телевізор
    Недостатки:
    Дефект екрану

Вітаємо Вас, Юрій! Дякуємо за Ваше звернення. Не поспішайте засмучуватись, будь ласка, наявність невеликої кількості битих пікселів вважається нормальним явищем у виробництві дисплеїв. В 55 дюймових телевізорах допускається від 5 до 7 битих пікселя. Наявність такої кількості не впливає на загальну роботу телевізора та якість зображення. Рекомендуємо спробувати програмне відновлення - спеціальні програми, які швидко змінюють кольори на екрані, іноді здатні "розбудити" застряглі пікселі. Бажаємо вдалого перегляду.

• максим т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Титановый

Півроку використання, польот нормальний

Вітаємо Вас, Максим! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування.

• Нестеров С***

Чудовий телевізор за своі гроши. Зручний, швидкий, картинка якісна. Голосове управління.

Достоинства:
    Якість зображення. Зручний в управлінні
    Недостатки:
    Покі не бачу

ВІтаємо Вас, Сергій! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування.

• петро к***

Телевізор супер.

Достоинства:
    Якість зображення

Вітаємо Вас, Петро! Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування.

• Антон С***

Телевізор поганенький
    Звук чесно кажучи жахливий
    Мій старий скмсунг 32” 18 року врази краще
    Оболонка тормознута і не зручна
    Блютуз взагалі неактивний

Достоинства:
    Недостатки:
    Звук, блютуз, ОС, пульт
    • Виталий

Звук в современных тонких телевизорах невозможно сделать качественным за приемлемые деньги. Необходимо отдельно покупать акустическую систему.

• Олександр С***

Лучший 43дюймовый телевизор.

Вітаємо Вас, Олександр! Дякуємо за відгук. Ми дуже цінуємо Вашу думку про техніку бренду TCL. Бажаємо Вам лише позитивних емоцій і вражень під час експлуатації нашої продукції!

• Євген З***

Вже купив. Функціоналом задоволений.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявив

Вітаємо Вас, Євген ! Дякуємо за вибір техніки нашого бренду. Ми дуже раді, що Ви оцінили функціональні особливості телевизора TCL QLED 55C645. Користуйтесь із задоволенням!

• Іван М***

Чудово

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Їх немає

Вітаємо Вас, Іван! Дякуємо за відгук і високу оцінку телевізора TCL QLED 43C645. Бажаємо приємного користування!

• Егорро

взяв як монітор(більше 50" не раджу)
    в цілому все супер, попередні відгуки піддтверджуються. повоноцінно подивитись кіно в 4к ще не встиг, але по YouTube на максималках - дійсно вражає (це мій перший QLED)
    Стосовно пульта - є офіційний додаток TCL - Home зручний пульт з смартфону (або zank remote). і не забувайте що лекго прив'язується радіо\bluethooth мишка, клава (моя одразу на 3 девайси переключається Trust Evo-RX, згадав про це тільки через тиждень роботи, дуже зручно). Обов'язково відповідний кабедь hdmi.

Достоинства:
    ціна / якість
    Недостатки:
    пульт

Вітаємо Вас! Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання телевізора TCL QLED 50C645. Ми дуже цінуємо Вашу думку! Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Артем Б***

шо скажете по його інпут лагу при підкоюченні до пк в якості монітору?

• Петренко А***

Чудове зображення. Чорний колір дійсно чорний. Нетфлікс в 4К виглядає чудово. Один нюанс - коли підключаю ноутбук залишається чорна полоска зліва. Навіть режим ПК не допомагає, хоча на телевізорі 32 дюйма при підключенні до ноутбука проблем в зображенні немає.

Вітаємо Вас, Анастасія. Рекомендуємо спробувати підключити інший HDMI кабель або змінити формат зображення.

• Владислав М***

Телевізор перевершив наші очікування

Достоинства:
    Екран, Голосовий пошук...
    Недостатки:

Вітаємо Вас, Владиславе. Дякуємо за відгук та за те, що поділились з нами своїми враженнями. Бажаємо вдалого перегляду.

• Ирина М***

Гарний телевізор за свої кошти, гарна картинка, іноді підвісає, мабуть не хватає пам'яті

Вітаємо Вас, Ірина. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Рекомендуємо перевірити швидкість надання послуг інтернету в момент підвисання, щоб виключити цю проблему з можливих причин такої роботи, а також регулярно оновлювати програмне забезпечення, яке приходить автоматично на Ваш телевізор. Бажаємо вдалого перегляду.

• Миша Г***

Користуюсь 3 місяці, нарікань на якість зображення взагалі немае все супер але система Linux жаглива постійні викиди з програм, постійно тупить і куча збоїв і появились після 2 місяців користування і на сайті коли тест швидкості роблю він начинае лагати і сайт викидуе у дешевих моделей такого немае

Достоинства:
    Єкран
    Недостатки:
    Операційна система , браузер з якого постійно викидуе і характерика 4 ядерний , а пряцюе як 1 ядерний

Вітаємо Вас, Михайло. Дякуємо за Ваше звернення. Не поспішайте засмучуватись, Просимо звернутись в авторизований сервісний центр КРОК за номером 0 800 21-15-01 для діагностики та налагодження в рамках гарантії. Бажаємо якнайшвидкого вирішення.

• саня Н***

Для PS 5 саме то! HDR 4k

Достоинства:
    Гарний телевізор за свою ціну
    Недостатки:

Вітаємо Вас, Олександр. Дякуємо за відгук та високу оцінку моделі TCL QLED 50C645. Бажаємо приємного перегляду.

• Елена

Немного дополню комментарий. Потрескивание оказывается от приставки при игровом режиме в 120hz. В игровом режиме имеется три подрежима, в одном из них работает vrr и именно в нём наблюдается мерцание в некоторых моментах, и не во всех играх, но если честно то разницы между этими тремя режимами я не заметила. И опять же ,при использовании игрового режима 120hz картинка становится 2к, и начинает мылить, так что в некоторых играх лучше наслаждаться 60 герцами. И снова, вроде как 120hz тут нету, исключительно на системном уровне шаманство происходит, но разница чувствуется в шутерах. Гугл тв все так же не очень радует, андроид тв был куда удобнее в этом плане, плюс гугл тв откровенно тормозит, если купить отдельно тв приставку помощнее то телевизор будет прям хорош, а так осадок от тормозов оболочки имеется, но опять же, всё познаётся в сравнении, для кого-то это будет супер шустрый телевизор, а кому-то тормозок)В общем если задумайтесь покупать исключительно ради игр в 120hz, подумайте о модели с745 , там по идее будет и 4к и 120hz, чтобы не разочароваться) А в качестве просмотра контента типо фильмы, Ютюб в принципе нареканий нету, картинка сочная , звук неплохой, конечно если сравнивать с Самсунгом то звук хуже, но и цена тут скромнее. Так что для своего ценового сегмента отличный вариант, просмотрим сколько проживет.

Достоинства:
    Цена, экран, звук
    Недостатки:
    Максимум 2к 120hz в играх которые поддерживают 4к 120hz. И субъективно Google tv

Вітаємо Вас, Олена. Дякуємо за розгорнутий відгук та високу оцінку. Ви допомагаєте нам стати кращими. Бажаємо приємного перегляду.

• Петро

Користуюся телевізором майже півроку. Використовую для перегляду контенту на стримінгових платформах та інколи граю на x-box. В загальному, я задоволений. Хороший варіант за такі гроші.
    Основні переваги:
    1. Зображення: Вражаюча якість зображення, яка кожен раз зачаровує. Кольори яскраві та чіткі, що робить перегляд кожного фільму або серіалу неперевершеним.
    2. Діагональ: Діагональ 65 дюймів робить кожен перегляд справжньою кінематографічною подією. Великий екран створює ілюзію кінотеатру прямо у власній кімнаті.
    3. Інтерфейс: Інтуїтивний та зручний інтерфейс дозволяє легко перемикатися між різними стрімінговими платформами та налаштуваннями, не витрачаючи багато часу на пошук потрібного контенту.
    4. Голосове управління: Функція голосового управління дозволяє шукати контент, просто говорячи з телевізором. Це зробило використання телевізора ще більш зручним і інтуїтивним.
    5. Швидкий вбудований плеєр: Вбудований плеєр працює дивовижно швидко, миттєво завантажуючи та відтворюючи контент з мережі.

Достоинства:
    Зображення, діагональ, голосовий пошук
    Недостатки:
    Бували моменти повного зависання

Вітаємо Вас, Петро. Дякуємо за розгорнутий відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви задоволені Телевізором TCL QLED 65C645. Бажаємо приємного перегляду.

• Вікторія З***

Замінив TCL 58p639 на цей. Поки що дуже змішані відчуття. В порівняні чорний колір значно краще але це всі плюси. Можливо ще не розібрався, але кольори на ньому субʼєктивно гірші. Особливо проблема з кольором шкіри, в деяких сценах червоні обличча та рожеві губи…

Достоинства:
    Хороший цінник, та чорний колір.
    Недостатки:
    Червоні обличчя та рожеві губи.
    • Романенко Р***

Підкажіть, будь ласка, чи розібрались з проблемою? Бо дивився телевізор в магазині, теж таке було

Вітаємо Вас, Вікторія. Дякуємо за запит. Рекомендуємо налаштувати кольори під сприйняття кольору Вашим зором. Потрібен більш холодний тон. За замовчуванням стоїть +3, рекомендуємо ставити холодний на нуль або нижче. Інший варіант: Мої налаштування:
      Яскравість - 100
      Контраст - 65
      Режим - динамічний.

Також, Ви можете увімкнути режим "Кіно", налаштування кольору підтягнуться автоматично.
      Сподіваємось, наші рекомендації допоможуть Вам налаштувати кольори під Ваші вподобання. Бажаємо приємного перегляду.

Вітаємо Вас. Рекомендуємо увімкнути режим "кіно" або налаштувати кольори за рекомендаціями вище під Ваше особисте сприйняття кольору.

• Жека

За свої гроші просто супер.

Достоинства:
    Яскравий екран
    Недостатки:
    Слабкий смарт тв

Вітаємо Вас, Євгенію. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Бажаємо приємного перегляду.

• Віктор

Це вже не перший придбаний мною телевізор марки TCL. По якості зображення, звуку та швидкості роботи на голову вищий конкурентів у своєму ціновому діапазоні. Від користування телевізором склалися тільки позитивні враження.

Достоинства:
    Ціна, якість зображення, швидкий смарт на Android.
    Недостатки:
    Не виявив

Вітаємо Вас, Вікторе. Дякуємо за відгук. Нам дуже важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо приємного перегляду та неймовірного звучання в Вашій оселі.

• Артем

Телевізор супер, у порівнянні зі старим, тут краща кольоропередача, великий вибір налаштувань, сучасна ОС, яка швидко працює. Ідеальні розміри. Єдиний недолік, що немає 120 Гц

Доброго дня!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі телевізора TCL QLED 50C645.Нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів.Бажаємо приємного користування!

• Олег П***

Крутий телевізор..Звук чистий, об'ємний,картинка якісна,додатки завантажилися швидко..Вся сім'я задоволена... Дякую за оперативність !

Доброго дня!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі телевізора TCL QLED 55C645. Нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів.Бажаємо приємного користування!

• Дмитро

Картинка подобається. Багато налаштувань. Для своєї цінової категорії потужність (заліза) достатня

Достоинства:
    Якісна картинка, qled

Вітаємо Вас, Дмитро! Дякуємо за відгук і високу оцінку телевізора. Бажаємо приємного користування!

• Дмитро

3 місяці в користуванні, все влаштовує. Підключено колонки з сабом, комп для ігор та фільмів.

Достоинства:
    ціна/якість
    Недостатки:
    пульт з надлишком кнопок

Вітаємо Вас, Дмитро. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Нам дуже важливий зворотній з'язок. Бажаємо приємного перегляду.

• Игорь К***

Дуже класний телевізор, ціна - якість. Звук нормальний, але саундбар не був би зайвим, налаштував тор сервер дивитися в 4к фільми це просто насолода. Пульт теж дуже класний приємний на дотик, зручний.

Достоинства:
    Ціна 4к
    Недостатки:
    Поки не виявив

Вітаємо Вас, Ігоре. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Бажаємо приємного перегляду.

• Вадим Б***

Вже тиждень в мене ця модель. Що можу сказати, по всім ньюансам, тільки плюси. Голосове працює, якість картинки топ, ці на Qled, просто топ.

Достоинства:
    Ціна, якість картинки.
    Недостатки:
    Поки що, не виявив.

Вітаємо Вас, Вадиме. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Бажаємо приємного перегляду та неймовірного звучання в Вашій оселі.

• Андрей Ф***

Данным телевизором пользуюсь уже 3 месяца. За свои деньги топ вариант. 65 дюймов, QLED. Операционная система Googl TV. Быстрый WI-Fi. Кабельное тв смотрю через приложение Триолана. Без подвисаний. Ютуб 4К HDR картинка просто сочная. Телевизор яркий, немного прикрутил, что бы не резало глаза в ярких сценах. Звук достаточно громкий. Почти все фильмы смотрю на треть громкости. Система регулярно, что то там обновляет. Через фдешку установил все что мне нужно было. Фильмы смотрю через приложение. Если у них сервера не перегружены, новые фильмы в 4К идут без лагов. Внизу есть небольшие засветы, вовремя просмотров фильмов их не видно. Так же есть пару битых пикселей. Их через пол метра уже не видно. Покупкой полностью доволен. Рекомендую к приобретению!!!

Вітаємо Вас, Андрію! Дякуємо за високу оцінку та за те, що поділились своїми враженнями від користування Телевізором TCL QLED 65C645. Нам дуже важливий зворотній зв'язок. Бажаємо приємного перегляду.

• Олексій

Дуже непоганий телевізор, достатньо яскравий з непоганою передачею кольору. Але зазначу треба буде погратись з налаштуваннями, щоб картинка була приємна оку.
    Плюси:
    - Автоналаштування кольору в застосунку Нетфлікс
    - Вбудований Хромкаст
    - андроід ТВ
    - майже безрамочний
    Мінуси:
    - звук слабуватий, але не критично
    - трансляція за допомогою хромкасту з ноутбука(браузера) на телевізор, невдала реалізація, звук іде першим а потім відео з затримкою в 3-10 секунд
    - тормозить десь пів хвилини після включення(тут скоріше слабкий процесор)

Достоинства:
    В загалом ціна справедлива до якості. Хто не дуже багато дивиться ТВ, ідеальний варіант не витрачати зайві 10-20к грн за щось краще.
    Недостатки:
    Ціна покриває вищезазначені недоліки

Вітаємо Вас, Олексій. Дякуємо за відгук та за те, що поділились своїми враженнями від користування Телевізором TCL QLED 65C645. Нам дуже важливий зворотній зв'язок. Бажаємо приємного перегляду та неймовірного звучання в Вашій оселі.

• Максим

Чудовий сервіс і телевізор. Замовив ввечері і вже на наступний день кур'єр привіз телевізор. Також відразу придбав і кронштейн від RZTK. В цей же день все встановив та налаштував доволі швидко. Картинка сподобалась і відразу звернув увагу на звук. По-перше, він класний, а по-друге, великий запас гучності, тому більше 30 не вмикаємо. Тонкі рамки. Безліч налаштувань і підлаштувати все можна під себе, в тому числі і зображення. Іноді підвисає в меню, коли швидко перемикатися, але не забуваємо, що це телевізор в першу чергу, тому це не проблема. В цілому покупкою задоволений)

Вітаємо Вас, Максиме! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Сподіваємось, що дана модель телевізора TCL перевершить всі Ваші очікування. Бажаємо приємного перегляду.

• Александр Ш***

Подскажите пожалуйста,какое крепление у Вас.и подошли ли комплектные шурупы?

• Оксенчук М***

Телевізор хороший, ще не зі всіма функціями розібралася але це виправно.

Вітаємо Вас, Марія. Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного перегляду та неймовірного звучання в Вашій оселі.

• Александр С***

Маю у власності 3 телевізори Ксіомі(особливо не вибирав , головне було щоб працював та був недорогий) і настав час купувати ігровий телевізор.
    Довго вагався поміж Ксіомі та ТСЛ , але після порівняння їх вживу зрозумів ,що ТСЛ кращий за свої гроші. Предметно поясню чому:
    1. Матриця від самсунгу , дуже крута.
    2. Звук більш насичений та басистий ніж у Ксіомі.
    3. Наявніть Direct Led та HDR
    4. Ціна (дешевше Ксіомі на 2-3к грн, про Самсунг взагалі мовчу)
    5. Гарантія 2 роки( у Ксіомі та Самсунгу 1 рік)

З мінусів:
    1. Відносно невеликий обʼєм памʼяті 10 гб( Ксіомі 16 гб)
    2. 120 гц тільки з 55 діагоналі (але навіть при 60 гц налаштуваннях телевізор намагається їх розігнати, точно не знаю як це працює, але відчувається). Нажаль, під розмір тумби підходив тільки 50 діагональ

Висновок: якщо брати цей ціновий діапазон ,і не дивитись в бік самсунгу за х2 ціну, то цей телевізор 100% топ за свої гроші

Достоинства:
    Топ QLED телевізор за співвідношенням ціна-якість для фільмів та ігор
    Недостатки:
    Відносно невеликий обʼєм памʼяті, 120 гц тільки з 55 діагоналі

Вітаємо Вас, Олександр! Дякуємо за розгорнутий відгук. Нам дуже важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо приємного перегляду та якісного звучання в Вашій оселі.

• Юрій

І нащо те ксяомі?!?