Отзывы покупателей о Суміш молочна суха Nestogen 3 з лактобактеріями L. Reuteri для дітей з 12 місяців 1000 г (8445290890177)
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бомба смесь, ем каждое утро на завтрак
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Уже два года беру,очень довольна!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суміш чудова, швидко розмішується, без комочків. Дитині подобається смак. Зазвичай купувала в аптеці, але побачила вигідну пропозицію на сайті, можу сказати, що ціна тут поки що найкраща.
- Дарія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даю дитині суміш цієї фірми ще з народження і ось тепер перейшли на 3. Подобається що тут гарний склад, немає проблем з животиком, немає ніяких реакцій, регулярні випорожнення, що дуже важливо. Замовляю тут постійно, адже тут найнижча ціна.
- Достоинства:
- Гарний склад, доступна ціна
- Коваленко Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Часто замовляю, ціна нижча ніж у нас в аптеках та магазинах, терміни завжди нормальні.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачна. Їмо всією сімʼєю. )
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ми спробували багато різних сумішей і повернулися до Nestogen, нашій лялі подобається
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Орловская Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна суміш за свої гроші.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова суміш, як завжди швидка та якісна доставка
- Светлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна ціна та безкоштовна доставка
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна суміш.
- Анна К***Продавец: Rozetka
Дуже хороша суміш NESTOGEN® 3 — молочна суміш для дітей від 12 місяців, не викликає алергії, допомогла ця суміш у вирішені проблеми врегулювання випорожнення донечки. Чудовий склад, без цукру, без пальмової олії , чудовий вміст вітамінів та мікроелементів, рекомендую від душі!
- Достоинства:
- Хороший формат за приємну ціну
- КатеринаПродавец: Rozetka
Користуємось сухою молочною сумішю вже давно, дуже подобається моїй донечці. Хочу відмітити, що раніше при використанні іншої суміші (іншого виробника) мали проблеми з алергією та розладами шлунку, але перейшовши на суху суміш Nestogen 3 і ці проблеми зникли. Також відзначу, що дана суміш не має пальмової олії. І якість/ціна нас влаштовують. Задоволені якістю продукції, продовжимо користуватись та порекомендуємо друзям.
- Достоинства:
- Містить лактобактерії, комплекс вітамінів та мінеральних речовин, а також проходить систему суворих перевірок, що гарантує якість та безпеку продукції. А також дуже вигідний новий формат.
- Оксана Г***Продавец: Rozetka
Дуже сподобалась суміш Nestogen3. Єдина, що нам чудово підійшла, має дуже приємний запах, на неї немає алергії та не болить животик, а дитинку не відірвеш від бутилочки, смакує з задоволенням до останньої краплі!
Дана суміш добре розчиняється, не залишає комочків, а ще, вона без цукру та пальмової олії, зовсім, уявляєте? це ж просто класс) В складі є всі потрібні для дитинки вітаміни та мікроелементи, також лактобактерії L. Reuteri, щоб нетурбував животик.
Я вибираю #Nestogen3 і вам рекомендую!
Пссс... Ви точно не пошкодуєте ;)- Достоинства:
- Якість, складові
- Ірина К***Продавец: Rozetka
Чудова суміш за дану ціну. Користуємось з задоволенням,сину смакує) має гарний склад )
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Тетяна О***Продавец: Rozetka
Не очікували такого результату, але ми в захваті! Дуже якісна та смачна молочна суміш!
З корисного- містить лактобактерії L. Reuteri, які сприяють формуванню правильної мікрофлори шлунково- кишкового тракту та налагодження комфортного травлення. Містить цілий комплекс необхідних вітамінів і мінеральних речовин. Молоко, яке є основою для виробництва дитячої суміші отримують з фермерських господарств в Європі, схвалених компанією Нестле. В процесі виробництва суміші Nestogen3 проходить систему суворих перевірок, що гарантує високу якість та безпеку продуктів. Чудовий склад та смак.
Для мого малюка це найкраща суміш!- Достоинства:
- Якісна, смачна, зручне пакування у два окремі пакети.
- Недостатки:
- Не виявлено!
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная смесь, не резиновая,хорошо растворяется, не оставляет комков и тд, по доступной цене, нам подошла. Пришла с идеальным сроком годности (до 24 года), дата изготовления была месяц назад.
- Достоинства:
- Отличный срок годности
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суміш прийшла гарно запакована, радує,що строк годносі до грудня місяця цього року...буду замовляти ще ...дякую
- Гульчак О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая смесь, подходит индивидуально, розбирайте с умом
- Достоинства:
- Нормальное качество для кормления после года
- Недостатки:
- При мовлення так могут быть закрепи
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка,задоволена покупкою
- Маша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Христина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна й смачна молочна суміш, дитина їсть із задоволенням. Рекомендуємо!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для дитини суміш підійшла з першого разу
Ціна найадекватніша з усіх)- Достоинства:
Якість - Недостатки:
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова суміш для малюка. Непоганий склад
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща суміш особисто для нас.
- Тетяна М***Продавец: Rozetka
Ми з малюком дуже задоволені сумішшю Nestogen з лактобактеріями для дітей 12-18 місяців! і має приємний, ніжний смак, який подобається дитині. Завдяки спеціальним лактобактеріям суміш добре засвоюється і сприяє здоровому травленню – ми помітили, що проблеми з животиком стали набагато рідшими. Крім того, у складі є всі необхідні вітаміни та мінерали для повноцінного розвитку малюка. Дуже зручно використовувати як під час прикорму, так і в моменти, коли потрібна заміна грудного молока. Рекомендуємо всім, хто шукає якісне доповнення до раціону дитини!
- Достоинства:
- Суміш легко розчиняється і має приємний, ніжний смак, який подобається дитині
- Надежда Ч***Продавец: Rozetka
Дитині дуже зайшла дана суміш, животик не турбує, гарний апетит. Рекомендую!
- Достоинства:
- Без пальмової олії, доступна ціна.
- Недостатки:
- Не виявила
- Черенкова Ч***Продавец: Rozetka
Калорійна и поживна
суміш Nestogen 3 має наближений до коров'ячого молока смак. Малосолодка, не жирна і не містить пальмової олії та цукру, що дуже важливо.
Алергічних реакцій не виникло. Сприятливо впливає на травлення, і загалом на роботу шлунково-кишкового тракту малюка завдяки пробіотику L.Reuteri. А це , в свою чергу, забезпечує довготривалий сон, без пробудження від газоутворення. Виробництво Франція, відповідає високим європейським стандартам. Якість суміші Nestogen3 мене приємно здивувала, тому, безумовно, її рекомендую.- Достоинства:
- Не містить пальмової олії
- Недостатки:
- Не виявили
- Мар'яна Г***Продавец: Rozetka
Отримали на тестування Nestogen3. Наразі малюк ще на грудному вигодовуванні, тому тільки пробуємо дану продукцію.
Склад сподобався, будь-яких, алергічних реакцій немає. - СоломіяПродавец: Rozetka
Дуже рада, що моя донечка мала можливість спробувати цю смачну суміш, яку ми мали можливість протестувати. Донечка суміш Nestogen 3 смакує із превеликими задоволенням і деколи просить навіть добавки, бо така аж ця суміш і смачна. Мені як мамі дуже подобається консистенція самої суміші та її пречудовий склад. Рекомендую!
- Достоинства:
- Склад, смак, консистенція
- Че Т***Продавец: Rozetka
Смесь Nestogen 3 имеет приближенный к коровьему молоку вкус. Малосладкая, не жирная и не содержит пальмового масла и сахара, что очень важно.
Аллергических реакций не возникло.Вводила сразу целую порцию 180 мл, без постепенных переходов с другой смеси. Благоприятно влияет на пищеварение, и в целом на работу ЖКТ малыша благодаря пробиотику L.Reuteri. Производство Франция,соответствует высоким европейским стандартам. Качество смеси меня приятно удивило, поэтому, безусловно, ее рекомендую- Достоинства:
- Без пальмового масла
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Андрусишин Н***Продавец: Rozetka
Суміш високої якості.
Співвідношення ціна якість дуже нормальна
В нас двійнятка,тому для нас важливо щоб було зручно,корисно смачно і не по космічній ціні.
Рекомендую ,краще і починати годування з 1 номера.- Достоинства:
- Корисна суміш
- Марина Л***Продавец: Rozetka
Суміш Nestogen 3 малюк спробував вперше, коли на прийомі нам порадили саме цю фірму. Я педіатру одразу довірилась, оскільки вона має величезний досвід та знання у здоровʼї та рості наших малюків. Я сама переконалась, що суміш не викликає ні алергічних реакцій, ні закрепів, дає ситість дитині і малюк гарно набирає у вазі. А що потрібно більше для батьків, щоб вони були впевнені у правильному виборі для самого ріднішого? На щастя, в мене із самого народження малюка, було своє грудне молоко, але при народженні другої дитинки я буду спокійна, якщо раптом його не буде, та своїм рідним, друзям, знайомим я буду із щирою впевненістю рекомендувати саме цю фірму.
Завдяки живим пробіотичним культурам, кальцію, вітамінам, особливо vit D, С, цинку, Омега 3 та 6, жирним кислотам - відбувається нормальний ріст та розвиток кісток, розумовий розвиток у дітей. Рекомендую кожній мамі цей продукт для її малюка - Це гідна та достойна заміна материнському молоку.- Достоинства:
- Якість, надійність
- Юлия Д***Продавец: Rozetka
Я мати близнюків. Мої малюки спробували багато різних сумішей. Але саме Nestogen3 їм подобається найбільше. Завжди з великим задоволенням її випивають. Животик не турбує, щасливі діти та щаслива мати!)