Отзывы покупателей о Тумба под телевизор Моника современная тв тумбочка комод для телевизора тумбы тумбочки в гостинную спальню из ДСП 1400 х 500 х 350 мм нимфея альба черный лак

Оценка пользователей 4.75/5
  • Ира К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market

Тумбу доставили цілою,виглядає гарно,доводчик працює. Рекомендую

• Евгений Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market

Отличная тумба. Упаковка прям очень приятно удивила. Качеством доволен прям очень.

Достоинства:
    Качество, упаковка, цена
    Недостатки:
    Не нашёл
  • Єгор К***

Швидко, якісно. Дуже сподобалося

• Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market

Тумба чудова. Стильна, функціональна. Зібрав самостійно години за три.
    Єдине що - будьте обережні, елемент #8, там де скло, потрібно дуже оберігати при збиранні. Я не догледів, можливо десь сам посовав, зʼявились подряпини, задам питання продавцю чи можна докупити окремо елемент на заміну.
    Також потрібно уважно з деякими елементами фурнітури, в інструкції не достатньо детально прописано, доводиться експериментувати що яким боком ставити, але глобально можна додуматись і все вдасться.

• Світлана Р***

Тумба мені дуже сподобалась

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market

Получил тумбу , комплект полный , качество хорошее , доставили оперативно , ценна приемлема , большое спасибо

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market

Тумба класна, все подобається, фурнітура вся, все цілє приїхало, якість відмінна

• Георгий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market

Прикольная тумба, меня всё устраивает

Недостатки:
    В комплекте отсутствует 4 крепёжных элемента под 1 стеклянную полочку.
    • Продавец  MBL Market

Доброго дня, дуже раді що вам сподобалося, підскажіть куди ми можемо відправити вам відсутні комплектуючі?

• Галина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market

Відмінна тумба! Дуже подобається))

• Олександр

Все супер!
    Всі матеріали були, склав за півтори години

• Міла Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market

Дуже гарна та якісна тумба!

• Валерія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market

Виглядає стильно і сучасно, легко збирається, якість нормальна. Чудовий варіант за хорошу ціну!

• Влад Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market

Качество - ужасное ! Комплектация не полная , догадаешься - собери) Часть запчастей даже не покрашена.

Достоинства:
    Их нет
    Недостатки:
    Абсолютно вся тумба
    • Продавец  MBL Market

Доброго дня, нам дуже шкода що вас не задовольнила ваша покупка, але менеджер намагалася з вами вирішити це питання, ви абсолютно відмовлялися виходити на конструктивний діалог! Ті деталі, які по вашим словам повинні були бути пофарбовані, це частина упаковочного матеріалу, який знаходиться в упаковці для забезпечення безпечного транспортування, менеджер пропонувала вам зробити повернення або обмін, але ви також відмовилися. Виробник стверджує, судячи по фото які ви нам надали, що ці деталі яких нібито не вистачає, частина пакувального матеріалу, але ми вишлемо вам ці деталі! В нас жодного разу не було проблем з продукцією цього виробника, так як якість за не великі гроші для них на першому місці! Дуже шкода що в нас з вами виник конфлікт з приводу цього, але я думаю що ми все ж таки вирішимо це питання цивілізовано і в найкоротші терміни.

• Василь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market

Все чудово. Все в комплекті і ціле.

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market

Отримали тумбу. Комплект повний, якість хороша, дуже дякуємо)

• Анастасія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market

Стильна тумба. Матеріали всі якісні, міцні. Я впевнена, що прослужить довго.