Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Растущий детский мольберт Lumpurini Bruno для рисования с магнитами, стаканчиками для канцелярии и регулировкой высоты (C-HB022)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Дуже класний дитячий мольберт! Дитині дуже подобається, якість хороша, усе відповідає опису. Зняла одну зірку лише через маркери — приблизно половина з них прийшла сухими та не пише. В іншому покупкою повністю задоволена.

Доброго дня Олена!
      Дякуємо, що так детально поділилися враженнями про покупку!
      Нам дуже приємно, що мольберт сподобався дитині, ви відзначили хорошу якість і відповідність опису.

Щодо маркерів — щиро перепрошуємо, що частина з них виявилася сухою. Розуміємо ваше розчарування, адже маркери є частиною комплекту, і хочеться, щоб дитина могла одразу повноцінно користуватися мольбертом.

Дякуємо, що звернули нашу увагу на цей момент. Такі відгуки допомагають нам контролювати якість комплектів і вдосконалювати сервіс. Сподіваємося, після вирішення питання у вас залишаться лише позитивні враження від покупки. Бажаємо вашій дитині багато творчих ідей та яскравих малюнків!

• Рита Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Замовлення швидко оформили і швидко доставили. Якість хороша,дитині дуже сподобався. Дякую за товар.

Доброго дня Рита!
      Нам дуже приємно, що мольберт сподобався дитині, а ви залишилися задоволені якістю та швидкою доставкою. Бажаємо багато творчих і яскравих моментів!
      Будемо раді вашим новим замовленням.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Чудовий мольберт, стильний, легко збирається, пластик приємний на дотик і немає стороннього запаху. Окрема подяка продавцю за швидку доставку.

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за відгук Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом.

Будемо раді знову бачити вас у нашому інтернет-магазині та допомогти з новими замовленнями!

Гарного вам дня та тільки приємних покупок!

• Вячеслав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Продавець велике Вам спасибі. Онуки дуже задовільні. Замовлення доставлено швидко, пакування гарне

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    • Продавец  Мій здоровий дім

Дякуємо, В'ячеславе! Раді, що мольберт сподобався вашим внукам і доставка була швидкою. Будемо раді новим замовленням від вас!