Отзывы покупателей о Клинок королевы: Танец с тенями
- Сергій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшла відносно швидко,пошкоджень кажись не має крім невеликої вм'ятини ,не критично,але є дещо інше я замовляв 2023 року видання як було в характеристиках,а мені відправили 2024 р. не думав що в них є різниця але вона є я поки що не найшов карти світу що має бути на початку як в 2023р. видані,ну принципі також це не критично.Текст книжки вроді нормальний дефектів не знайшов.
- Достоинства:
- Швидко прийшла.
- Недостатки:
- Не зовсім те відправили що замовляв
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: eKSD
Книга дуже цікава. Варта уваги
- Достоинства:
- Українська мова
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга прийшла з пошкодженнями на передній та задній обкладинці, а також на сторінках.
А загалом, чудова книга, приємна на дотик.- Достоинства:
- ціна та якість сторінок
- Недостатки:
- пошкодження обкладинки
- Віктория Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нещодавно замовила і коли почала попередній огляд книги була в захваті, в середині є ілюстрації, пояснення до позначок, карти, книга варта більшої ціни, дякую Вам, рекомендую
- Достоинства:
- Ілюстрована
Є пояснення до всіх незрозумілих слів
Багато мап для орієнтування в всесвіті
Швидка відправка - Недостатки:
- Кристина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классная книга
- Достоинства:
- Много картинок,хорошее качество,нормальная цена
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книжка, сюжет цікавий, сам матеріал книги приємний
- ОлександраПродавец: Rozetka
Купувала книгу окремо, тому не буду ставити оцінку щодо книги, просто поставлю 5 зірок, аби просунути її для бажаючих.
Щодо самої книги: , більше не дам. Почала читати, думала буде супер цікава книга, насичена життям. Як результат, 1/4 книги читати можна, далі йде нудний сюр.
Занадто важко написано, головна героїня безмежно дратує, навіть її дитинство не виправляє цю ситуацію взагалі.