Отзывы покупателей о Резинки для волос плетение причесок силиконовые прозрачные детские маленькие резиночки набор резинка в тубах 400 штук

• Светлана Г***

Дякую! Сподобалися! Рекомендую!

Вітаємо, Світлана)
      Дякуємо за ваш відгук, для нас це дуже важливо!

Нам приємно, що вам все сподобалось та ви задоволенні)

Гарного вам вечора!

• Кристина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Честно говоря , не ожидала от них такого качества. Приятно удивлена , растягиваются хорошо , не рвутся , на волосах незаментны ! Вообщем ,СУПЕР !!!

Вітаємо)

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю резинок. Ми старалися зробити їх комфортними та надійними. Якщо у вас виникнуть ще питання чи побажання, не соромтеся звертатися!

• Алина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Отличные резиночки )) Плету дочери прически практически каждый день , мне нравиться , что они прозрачные и это выглядит очень красиво )) Кстати , ещё ни одна не порвалась ))) Очень довольна покупкой , спасибо )))

Аліна, вітаємо)

Дякуємо за вашу оцінку та за час, витрачений на написання відгуку! Нам важливо, щоб ви залишалися задоволеними. Чекаємо на вас знову!

• Марина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Це просто необхідна річ для організації! Вони дуже міцні і еластичні, легко використовувати не лише для волосся , а і для фіксації зарядних кабелів або навіть зберігання продуктів. Мені подобається, що вони не залишають слідів на поверхнях і не рвуться. Завдяки компактному розміру їх зручно зберігати. Рекомендую всім, хто хоче навести порядок у дрібницях )

Вітаємо)

Дякуємо за ваш чудовий коментар! Ми раді, що вам сподобалися ці аксесуари та що вони допомагають організувати простір. Приємно чути, що ви знайшли їм таке широке застосування! Дякуємо за рекомендацію!

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

резиночки зручні та практичні для створення зачісок. Вони міцні, добре тримають волосся і не помітні на волоссі. Легко знімаються, не травмуючи пасма, і підходять для будь-яких типів зачісок

Вітаємо)

Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом! Ми дуже цінуємо вашу лояльність і завжди раді бачити вас серед наших клієнтів!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Использую эти резиночки каждый день и с уверенностью могу сказать что они действительно хорошие,совсем не рвут и не тянут волосы,советую к покупке

Ольга, вітаємо)

Дякуємо за ваш детальний та позитивні коментар! Ми раді, що змогли задовольнити ваші потреби і зробити ваш досвід таким приємним.

• Инна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Резиночки суперські, для зачісок ідеально підходять, матеріал дуже приємний і зовсів не рве волосся, круто що вони прозорі і їх зовсім не видно на волоссі

• Продавец  ТехНестШоп

Інна, добридень! Дякуємо вам за теплий відгук. Дуже приємно, коли річ, що придбали у нас, приносить радість. Сподіваємося бачити вас серед наших постійних покупців. Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

дуже практичні резиночки, зручні у використанні і не шкодять волоссю, рада що винайшла їх для себе

• Продавец  ТехНестШоп

Олена, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!