- Назар Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Provi
Камера без джерела живлення швидко розряджається а під час зарядки працює увімкненою, в результаті чого камера повільно заряджається.
Чи є можливість це виправити?- Продавец Provi
Після повної зарядки камера працює в режимі онлайн до 4-4.5годин. Повна зарядка триває біля 3 годин, не по причині того, що камера працює під час заряджання, а по причині обмеження контролером струму зарядки до 0,6-0,7А, задля уникнення перегріву камери (із-за малих розмірів камера немає ні кулера, ні навіть радіатора для додаткового охолодження) та продовження "життя" акумулятора. Ми бачимо що Ви отримали камеру о 18:37 а у 20:21 написали це повідомлення. Тобто для початку потрібно повністю зарядити камеру. Те що камера працює (вмикається) під час заряджання - це навмисне конструктивна особливість пристрою. Коли камера цілодобово працює в квартирі, наприклад, вона звісно має бути підключена до живлення. Коли живлення зникає, камера працює до 4-4.5 годин на акумуляторі і вимикається коли повністю розряджається. Коли живлення знову подається (з'являється енергопостачання) камера сама відразу вмикається для того щоб поновити трансляцію та запис, а не очікує поки її вручну хтось увімкне.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Provi
Повне дно.
- Продавец Provi
Товар у продажі більше року. Відгуки наших покупців досить позитивні. Нажаль, покупець відмовився пояснити, що саме йому не сподобалось. Що викликає великі сумніви про об'єктивність його відгуку.
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Provi
Камера чудесна!
Є мінус коли заряджаєш то вона включена як це пофіксити? - Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Provi
Камера працює
Мені підходить- Достоинства: