- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Якісне обслуговування, швидка доставка, якісний товар)
- Достоинства:
- Дуже швидко
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Чудовой килимок виходить! І дитині і дорослим корисно! Якість топ, швидка доставка, менеджер приємно спілкується!
- Продавец ZNZ
Добрий день, Анастасія. Щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Товар отримала! Пазли чудові, рівні. Не всі за каються один в один, нажаль, але вже як є) дитина ходить по них і дорослі також! В цілому - задоволені.
- Достоинства:
- Для здоровʼя корисно
- Недостатки:
- Не всі пазли заходять один в один
- Наталя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Хороша якість, швидка доставка. Все, як вказано в описі. Рекомендую)
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Килимок сподобався. Дитина залюбки по ньому ходить.
- Продавец ZNZ
Добрий день, Олена. Щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Килимок прекрасної якості: абсолютно відсутній будь-який сторонній запах, всі пазли ідеально між собою поєднуються, дитина в захваті, батьки теж. Коробка, як і писали нижче, дуже презентабельно виглядає і такий килимок буде чудовим подарунком. Приємно здивувало, що це наше виробництво родом з Одеської області.
- Достоинства:
- Висока якість, ПОВНА відсутність стороннього запаху
- Недостатки:
- Ціна, але вона вважаю виправдана шикарним виконанням
- євген к***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Онучці сподобалось
- Достоинства:
- Згідно опису
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Купувала цей килимок у 2020 році. За цей час нарікань не маю. Килимки і досі в хорошому стані.
Купувала для дітей, але сама люблю на них стояти чи ходити по ним. Одразу можуть бути болючі відчуття, але через кілька днів ступні звикають, якщо роблю перерву - перша хвилина болюча, а далі приємно.
Інколи відчуваю біль у стопах, якщо багато вдень ходжу, то ввечері на 2-3 хв стелю коврики в різному порядку візерунків і ходжу туди-сюди. - Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Дуже якісний матеріал. Дитині сподобалось
- Достоинства:
- Якість матеріалу
- Влада С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Дуже хороші килимки, якісні, запах був зовсім трішечки і на наступний день після їх розпаковки зник. 1 зірочку зняла через те що 2 пазлики килимків геть не тримаються між собою. Класно, що вони йдуть в коробці, тож можна сміливо брати і на подарунок або зберігати килимки вдома в коробці теж буде зручно
Дякую- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Деякі пазли килимки не тримаються між собою
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Робила замовлення пізно вночі, через день дитина вже бігала по килимках. Забрали з собою до села там після миття сушила на сонці( хв 40)
Переживала що потріскається як писали у інших продавців, нічого з ними не сталося, які були такі і залишилися. На момент мого заказу ще була безкоштовна доставка, теж приємно порадувала.
Велике дякую гарних продажів- Достоинства:
- Швидка доставка Чудова якість, одразу все рівне Майже нема запаху
- Недостатки:
- Незнайшла
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Майже 2 тижні користування, а досі сморід не вивітрився!
- Недостатки:
- Смердять
- Продавец Lucky Mag
Ми вже більше 5 років працюємо з цими килимками і багато наших клієнтів високо оцінили якість килимків. Наші орто-килимки не мають різкого запаху, інколи після виробництва може залишатися легкий аромат. Рекомендуємо промити теплою водою з милом і провітрити — він швидко зникне.
- Богдана
Відповідь на відповідь продавця
Ви такі смішні
Ви думаєте що товар, який призначений для дітей, мною не мився і не вивітрювався?
Легкий запах це сморід який відчувається ще при вході в кімнату! Чи в вас після ковіду нюх зник?
Якісний дитячий товар не повинен взагалі мати запахів. Матеріал - дешеве ге, запах, відповідно, такий же.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Товар відповідає опису. Елементи рівні і без стороннього запаху. Замовлення швидко прийшло.
- Достоинства:
- Корисна річ для дітей і дорослих
- Недостатки:
- Поки не помітили.
- Продавец ZNZ
Добрий день, Анна, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Евгения М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Отже, велика вдячність виробникам Так, трошки запаху є, але сполоснути обтерти і все чудово!) Дійсно хоч всією сімʼєю можна користуватися!))) Пазл з грибочками смішний)))
- Продавец ZNZ
Добрий день, Євгенія, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Класний килимок. Однорічна дитина ходить по ньому із задоволенням, копіюючи дорослих.
Гарний масаж для втомлених ніг.- Продавец Lucky Mag
Доброго дня. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого товару . Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Дякую за швидку доставку! Гарний килимок! Хорошої якості, без стороннього запаху.
- Достоинства:
- Сподобався дитині
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец Lucky Mag
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Дякую магазину за чудові килимки відмінної якості Килимки рівні, без їдкого хімозного запаху, легко з'єднуються між собою. Окреме дякую за приємні кольори, для мене це було важливо Брала займатися с донькою, але й сама буду залюбки ними користуватися
- Достоинства:
- Швидка доставка, відмінна якість
- Продавец Lucky Mag
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Зручний і надійний
- Волоха Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Все сподобалося,все якісно, малий дуже полюбив ці коврики, в приємний бонус подарували ще м'ячика))
- Продавец Lucky Mag
Доброго дня. Юлія. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого килимка. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Якісні коврикі. Відсутній, будь який, запах. Один пазл синього кольору так і не розрівнявся(( замість 06 пазлів можна використовувати тільки 05, шкода. фото додаю
- Недостатки:
- Один пазл не рівний
- Продавец Lucky Mag
Так як пазли довгий час знаходяться в коробці, виробник рекомендує розкласти їх на рівну поверхню та протягом 1-2 днів вони вирівнюються
- Юлія Б***
Майже за 20 днів використання так і не розрівнявся!
- РусанаОтзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Ковриком користуємся 1,5 роки. Нарікань немає крім коврика з довгим ворсом. Чи це брак чи неякісна резина почав сипатись. Великих навантажень не мав.
- Достоинства:
- Гарний масаж
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Супер, дитина бігає з задоволенням!)
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Килимки відповідають опису. Дуже гарної якості. Зв'язалися в той же день, коли замовляла і ввечері вже відправили
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Отличный коврик Дети довольные.качество супер!!
- Достоинства:
- Красный самый острый.можно взрослым расслабиться:)
- Продавец Lucky Mag
Доброго дня, Андрій. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого килимку Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Килимки просто супер, подобаються не тільки дитині, а й дорослим, чудовий масаж для ніг, рекомендую
- Продавец Lucky Mag
Доброго дня, Олена. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого килимку. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Альона Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Килимок- чудовий,дітям зайшов ))дякую!
- Марія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Супер , дитині та мені подобається. Користуємося кожного дня.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Супер!
- Достоинства:
- Все добре
- Євгеній Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Дякую за швидкість і якість обслуговування
- Достоинства:
- Все супер
Задоволений - Недостатки:
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Дякую, дуже задоволена товаром
В міру жорсткий- Достоинства:
- Без запаху, яскраві кольори, різна фактура, мʼяч в подарунок
- Роксолана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Дуже сподобалося дитині і гарна якість, різні рельєфи - саме те що треба
- Достоинства:
- Якість, гарні рельєфи
- СтаніславаОтзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Коврики сподобались, напевне, навіть більше мені, ніж малечі :) Але і малюк по ним ходить, тож рекомендую.
- Достоинства:
- Виконує свою функцію
- Недостатки:
- Не побачила
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Гарні килимки, дитина не сходить з них, та і я сама постійно ходжу
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Швидко відправили. Килимок супер
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Недостатки:
- Поки не помітила
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Гарний килимок. Сину сподобався. І ми з дружиною ступні масажуємо)
- Продавец Lucky Mag
Доброго дня, Ярослав. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого ортопедичного килимка. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Чудовий магазин, гарне співвідношення ціни і якості. Термокилимок на фото також від них. Вдячна за сервіс
- Достоинства:
- Гарний килимок, ходимо всією сімʼєю