Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Шар предсказатель на Украинском языке UFT Magic Ball 8 магический шар 10 см черный

Оценка пользователей 4.71/5
  • Анастасия А***

Мені все сподобалось!
    Рекомендую:)

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук та рекомендацію. Дуже приємно, що Вам усе сподобалось.
      Нехай і надалі приносить лише позитивні емоції! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Товаром задоволена, гарно виглядає, справно працює. Цікавий подарунок для розваги всієї сім'ї.

Достоинства:
    Цікава іграшка

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що куля Вам сподобалась і стала цікавим подарунком для всієї родини
      Нехай і надалі приносить гарний настрій та позитивні емоції! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Анна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Супер куля!) все как на малюнку

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що куля повністю відповідає очікуванням і сподобалась Вам
      Нехай і надалі приносить гарний настрій! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Тарас М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Доставили швидко, якісна збірка, та проста в користуванні

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що Ви оцінили якість, простоту у використанні та співвідношення ціни

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Чудова штука. Купував дитині, вона в захваті. Якісне виконання, а головне - Українською)
    Дякую продавцю за чудове обслуговування

Достоинства:
    Український текст
    Якісна збірка
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук. Дуже приємно, що куля сподобалась дитині та Ви оцінили якість і українську мову.
      Дякуємо за довіру та добрі слова про обслуговування. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Зенко Л***

Швидка доставка, гарно упакована
    Працює ідеально, дитина дуже задоволена

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою, а дитина — в захваті.
      Раді, що все працює як слід і сподобалась якість пакування. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Паша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Допомагає дівчині приймати життєво важливі рішення
    дякую)

Достоинства:
    Цікава іграшка, завжди пригодиться
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня!

Дякуємо Вам за відгук. Чудово, що магічна куля не тільки розважає, а ще й допомагає у прийнятті рішень

• Микола Б***

Магічна куля класна.
    Дитина в захваті.

• Продавец  Catchgoods

Миколо, дякуємо за відгук!

Дуже раді, що магічна куля сподобалась і принесла радість дитині — це найкращий результат
      Нехай і далі дарує тільки позитивні емоції!

• Екатерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Дуже крута куля, обожнюю фільм «Траса 60», мріяла давно, дуже задоволена. Якщо все робити правильно, як на відео, перевертати отвором догори рівно - то відповідь випадає чітко, працює добре, прикольна річ.

• Продавец  Catchgoods

Екатерино, дякуємо за такий детальний відгук!

Дуже раді, що куля вам сподобалась і приносить позитивні емоції Користуйтесь із задоволенням

• Олексій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Працює добре та без нарікань

• Продавец  Catchgoods

Олексію, дякуємо за відгук!

Раді, що все працює добре та без нарікань

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Оновлення до відгуку на 2 зірки.
    Продавець зв'язався та безкоштовно замінив кулю на нову чудового стану. Дякую за хороший сувенір.

Достоинства:
    Виглядає так, як й очікував
    • Продавец  Catchgoods

Дякуємо за оновлення відгуку!

Раді, що нам вдалося вирішити ситуацію та що нова куля прийшла у відмінному стані. Приємно чути, що вона виглядає саме так, як ви очікували.

Дякуємо за розуміння та зворотний зв’язок

• Микола Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Дякую, задоволений, років з 10 хотів собі дану кульку, дуже потішила рідна мова на написах.

Достоинства:
    Українська мова
    Недостатки:
    Дрібнуваті написи
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук Нам дуже приємно, що магічна куля здійснила Ваше бажання та сподобалась. Окрема подяка за відзначену українську мову.

Дякуємо за довіру до нашого магазину та будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Марія

всім принесла хороший настрій

Достоинства:
    якісна куля
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку.Дуже приємно чути, що магічна куля подарувала гарний настрій.

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Здоровенна подряпина через усе скло, та сама поверхня у купі маленьких подряпин. Я думав що на такі речі обовъязковл чіпляють захисну плівку. Товар має вигляд вживаного. Дуже розчарувало. :(

Недостатки:
    Усе в подряпинах ще й за такі гроші.
    • Продавец  Catchgoods

Дякуємо за відгук. Нам щиро прикро, що Ви отримали кулю з подряпинами та таким зовнішнім виглядом.

Ми не відправляємо товари у вживаному стані, тому, ймовірно, пошкодження могло виникнути під час транспортування або на складі. У будь-якому разі це неприпустимо, і ми хочемо виправити ситуацію.

Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення через Rozetka — організуємо обмін на новий товар належної якості або повернення коштів.

Для нас важливо, щоб Ви отримали товар у бездоганному стані та залишилися задоволені покупкою.

• Порохняч А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Граються всі і дорослі, і діти. Сподобалася.

Достоинства:
    Не треба підзаряджати.
    • Продавец  Catchgoods

Дякуємо Вам за чудовий відгук та високу оцінку!

Нам дуже приємно чути, що магічна куля Вам сподобалась. Саме такі емоції ми й хочемо дарувати нашим покупцям

• Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Гарна іграшка, якісно і цікаво!

Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Вельми якісно зроблено, гарна упаковка (можна взяти на подарунок), багато різних варіантів відповідей, а головне – все українською.

Достоинства:
    Українська мова

• Ліляна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Куля супер! Я її хотіла давно, ще коли бачила по телевізору)) Але..в нас якщо вона й була то тільки англійською та московською, на жаль..Дякую за українську! Такий подарунок підійде абсолютно всім! Та ще й плюс що не залежить від батарейок і заряду, механіка - це вічність)

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Дуже сподобалось.купувала на подарунок дитині .все працює .задоволені що відповіді рідною мовою.. Швидка доставка .дякую.

• Денис

Файно

Недостатки:
    Іноді не відразу з'являється відповідь, і кулю ще треба покрутити
    • Продавец  Catchgoods

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Замовили таких вже три штуки, і собі і друзям. Самі дуже тішимося з її відповідей. Всі три кулі дійшли цілими і неушкодженими. Дякую!

Достоинства:
    Чудова іграшка
  • Богдан З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Куля справно підказує, інколи правда загадково, але норм

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Очень удобная штука, решает мелкие вопросы )

Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Замовляв дві кулі, на подарунки.
    Прийшла одна куля українською мовою в гарному пакуванні, а друга - російською в звичайній білій коробці.

Достоинства:
    українська мова
    Недостатки:
    російська мова, бо замовляв українську
  • Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Хочу виправити попередній відгук. Потрібно читати або дивитись інструкцію щоб зрозуміти як працює данний девайс. Шрифт дійсно трохи замалий. Потрібно придивлятись. Потрібне освітлення щоб побачити відповідь. Потрібно перевіряти більш сумлінно коли забираєш товар. А так - працює як заявлено. Ціна - на розсуд кожного.

Достоинства:
    Працює.
    Недостатки:
    Погано видно відповідь.
  • Віктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Дуже дешева і неякісна річ. Має вартувати максимум 50 грн. Майже нічого не видно. Не працює так як потрібно. Гроші на "вітер". Буду намагатись повернути.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Неякісний товар.
    • Продавец  Catchgoods

Нам дуже шкода що куля не виправдала Ваших очікувань.
      Для більш детального розуміння принципу роботи кулі можете переглянути відеоогляд в картці товару

• Людмила Ш***

Куля сподобалась

Достоинства:
    Купувала для онуки - підлітка. Їй дуже сподобалась
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Олександр

Класно!

• Данилюк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Дуже класна річ!!! Куля виконана чудово!!!

Достоинства:
    Якість на найвищому рівні
    Недостатки:
    Відсутні
  • Яна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Все чудово працює, якістю задоволена. Купляла на подарунок, другу подарунок сподобався, дякую

• Ігор Л***

Повністю задоволений покупкою! Культова куля

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Чудова річ, давно шукала саме Українською!

• Олександр Х***

Имениннику понравилось

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Коли трусиш шар питання не видно або не падає

• Продавец  Catchgoods

Добрий день. Для коректного відображення відповідей потрібно тримати віконце паралельно землі
      Для більш детального розуміння пропонуємо переглянути відео яке закріплене в картці товару

• Леонид П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods

Прикольна іграшка, на подарунок - те що треба. Не звично і приємно

• Продавец  Catchgoods

Дякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
      Приємного користування!

• Володимир К***
    Продавец: Catchgoods

Куля досить зручна у використанні і допомагає швидко отримувати відповіді на важливі питання. Є нюанс із чутливістю поверхні, але загалом враження гарні.