- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 44
Після 5 місяців домашнього використання лівий як новий, а правий - нижня (біла) частина вся потріскала і відпали червоні букви. Виглядає що це контрафактний товар
- Недостатки:
- Один вест потріскав, а інший зовсім ні
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Zinera. Цвет: Черный с белым. Размер: 44
Размер не соответствует
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Zinera. Цвет: Белый. Размер: 42
Продають підробки! Замовив 6 липня взуття, 28 липня виявив дефект (видно на фото). Попереднє взуття куплене в офіційному магазині носив 5 років без жодних проблем.
- Продавец Zinera
Добрий день. Взуття оригінальне, з бірками та фірмовим пакуванням. Гарантія на взуття не поширюється на механічні пошкодження або декоративні елементи. Дуже прикро, що сталась така ситуація(
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Зручні
- Недостатки:
- Сильний запах резини
- Андрей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: BigOns. Цвет: Черный с белым. Размер: 42
Все
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 47
Отлично
- Достоинства:
- Удобный
- Недостатки:
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: BigOns. Цвет: Черный с белым. Размер: 45
Все отлично
- Продавец BigOns
Ваша думка безцінна для нас! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом – нам дуже приємно знати, що ви з нами. З повагою інтернет-магазин BigOns
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 46
Розмір маломірять
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 43
Покупала сыну, на 41 р.- М9/W11 ,подошли, два месяца носит практически не снимая,доволен.
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 46
В первый день эксплуатации данного изделия , без всякого усилия и нагрузки произошла "авария" . Эксперты "Розетки", посоветуйте, что делать ?
- Достоинства:
- Сели идеально . Очень удобные.
- Недостатки:
- Брак
- Кирило К***
Гадаю треба повертати їм.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Оригинал 100% удобные красивые, искал пару без отверстий по бокам что бы не было писка-воды в тапках
- Достоинства:
- Красивые, удобные, оригинал, не тонкая подошва
- Недостатки:
- Без носка невозможно носить
- Анна
Здравствуйте. Какая страна производитель?
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 47
Для мене підійшла ця модель. Бо в мене вузька нога, тому враховуйте ця модель більше для вузької ноги. По якості зроблено не погано.
- Достоинства:
- Зручні
Сергій
- Достоинства:
- Зручні
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Виробник почав гіршої якості робити взуття
- Денис Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 43
Все подошло и быстро доставили.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не заметил
- Андрей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 43
Якісний товар. Швидка доставка
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 46
Ну так, були в оголошенні чорно-білі, прийшли чорні. Я розумію, що це має значення. Але я шукав чорні, а були ці. І прийшли чорні. Об’єктивно це мінус, але фактично це плюс.
Крокси оригінальні, топові. Раджу брати, якщо шукаєте чорні.- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана комунікація щодо опису товару
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 42
Товар оригінальний, продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Оригінал.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Андрій
Як точно взнали, що оригінал?
- Антон С***
Очень легко
Их как не брось они падают все равно на подошву
Как бутерброд маслом вниз ;D - Сергій
будь які сабо падають підовшвою вниз - фізику в школі потрібно було вчити (центр маси)
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 46
Те саме що в інших відгуках, товар магічним чином змінився на чорні вже коли видано кур'єру і оплачено. Розетка? :)
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Олександр П***
Продовженням історії: окрім того що прислали товар які не відповідав опису/фото у застосунку, ще й стояв у магазині 20хв оформлював повернення, продавець ще сказав "Та з цієї європою постійні проблеми", після цього вони мені написали що одобрили повернення коштів і попросили НАПИСАТИ ЗАЯВУ ВІД РУКИ НА А4 СКАН ДОКУМЕНТІВ, щоб отримати назад свої гроші за ЇХ ПРОВТИК.
Чесно, Розетку люблю, але найближчим часом, а може і евер товари продавця RozetkaEU купляти не буду І ВАМ НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
- Виталик Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 44
В обьяві були чорно білі, коли купував, а сьогодні поміняли на чорні,і прислали чорні. РОЗВОДНЯК
- Павел Д***
Так же заказал бело-синие
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Зручні
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 44
Страшно натирают. Причем везде. Особенно на нижней части пятки где грубая кожа
- Достоинства:
- Разрекламированные
- Недостатки:
- Натирают
- Сергій
Я беру на розмір більше щоб виступ на пятці не торкався ноги і ношу на носок.
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Отвратительно, не рекомендую! Натерло обе ноги в одном месте
- Достоинства:
- Недостатки:
- Натирает, неудобно
Соответствие размеру
Соответствует
- Ярослав С***
Ну так кроксы всегда с носками носят )
- бурак с***Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 49
Дуже маломірять. На ногу 30 см впритул. А якщо ще врахувати форму загнуту то навіть викликає дискомфорт
- Александр К***Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-бежевый. Размер: 46
Розетка уже не первый раз продает паль как что-то оригинальное. Может вы конечно не знаете этого и поставщик вам обманывает, но не похоже на то. Два раза заказывал кроксы, два раза пришла паль. Размеры отличаются от таких же в оригинальном крокс.
тут дешевле, но я бы не велся на это, лучше взять оригинальные и не волноваться, чем это и не иметь возможности даже постирать их- Достоинства:
- НЕТ
- Недостатки:
- ВСЕ
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.