- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Лучшие из лучших. Пользуюсь уже несколько месяцев, полностью доволен. Для тех кто будет покупать совет на будущее: купите сразу провод если будете играть в игры через steam. Через WiFi качество картинки хорошее, но лучше все равно картинка через провод. Также советую купить переходник с американской вилки на европейскую, т.к комплектный блочок зарядки был американского образца.
И напоследок докупите к шлему крепление, я заказывал на али, с комплектным ремешком долго сильно не поиграешь, та не совсем безопасно для такого дорого устройства.- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Контроллеры на батарейках, не заряжаемые
- Продавец anytech
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods. Цвет: White
підкажіть як повернути товар
я хочу інший AR
дякую- Достоинства:
- це крутезна штука, вартує кожного центу
- Недостатки:
- трохи тупить і зависа, тре мінєти
- Валерий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Очки огонь, но штатное крепление надо сразу менять. Рекомендую BoboVR
- Достоинства:
- Очки огонь, тянет все игры. Картинка бомба.
- Недостатки:
- Штатное крепление
- Продавец anytech
- ВіОтзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Чудова річ! Раджу усім хто прагне нових вражень!
Товар прийшов швидко, без браку.- Продавец anytech
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Класна штука. Відчувається різниця між quest 2. Ціна приємна в цьому магазині.
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
На товарі було виявлено декілька битих пікселів. Після розмови з технічним відділом магазину ,з'ясувалося що авторизованих сервісів META в Україні немає. Нам було повідомлено, Вони розуміють що проблема існує,алє в гарантіі від магазину нам було відмовлено.
І так що ми маємо:
1. Бракований товар
2. Нє робочу гарантію
3. Розчарована дитина( так як куплялось на день народження)
Замовляючи у цього продавця раджу дужє добре подумати!!!- Достоинства:
- Дуже гарна річ.
- Недостатки:
- Було виявлено декілька битих пікселів.
- Продавец anytech
Доброго дня! Допустима норма від трьох до п'яти пікселів, які виявляються на рівномірній однотонній заливці кольору. В даному випадку це не є гарантійним випадком, на жаль не зможемо прийняти на обслуговування.
- Максим П***
По гарантії вам і не треба було повертати. Є 14 днів якщо товар не підійшов а все інше це шахрайство.
- олег
дякую за попередження про продавця, а то вже думав замовляти
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Купував 40 річній дитині (собі), він задоволений.
Хто новенький. перед підєднанням до PC щоб грати в ігри зі стіму, краще відразу знайти гайд на ютубі і по ньому йти, збережете собі нерви і час.Бо я, коли сам хотів розібратися, втомився і понервував))
Сам продукт виглядає якісним і якісно запакований, все продумано. Те саме можу сказати про рідний софт. Але мені не було з чим порівняти.
Я фанат серії HL2, тому звісно хотів зіграти в ALYX. Я просто о*рінів з того як це виглядає в шоломі. Все на багато кратно краще ніж бачив на стрімах.
Є мінус, але це мабуть особиста вада. Після двох годин гри, відчувалась нудота і легке головокружіння, через 20хв все пройшло. Думаю просто треба звикнути, всеж це мій перший еспірієнс ВР.
Продавець доставив товар швидко.- Достоинства:
- Ціна. Сам шолом не було з чим порівняти, це мій перший.
- Сергій
До речі, через WiFi5 коннект працює нормально. Не бачу сенсу купувати новий роутер, або лінкувати кабелем, окрім як зменшити час розрядки. Або я просто в такі ігри ще не грав, якмс би не вистачало швидкості мережі.
- Кирилл Н***
На рахунок Wifi 6, він потрібен для зменшення затримки під час руху, здебільшого це потрібно для онлайн проектів по типу Pavlov, VR Chat, для сингл ігор такий як Half life Alyx, він і не потрiбен.
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Щось нереальне, особливо для тих у кого це перший досвід.
- Достоинства:
- Дуже швидко доставили безкоштовно ціна нижча за більшість магазинів гарантія 12 місяців, бо бачив багато де менше гарантія була
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Продавец anytech
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Хорошая цена. Пломбы на месте. Все работает отлично. К компьютеру подключается через роутер с поддержкой WIFI6 по 5ГГЦ (ну у меня такой. По идее подойдет и WIFI5)
Чисто по вайфай работает 2 часа.
Заряжается тоже приблизительно за 2 часа
Ощущения после игры в VR на нем суперские- Достоинства:
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Усім задоволені
- Достоинства:
- Ціна помітно нижча ніж в інших магазинах, товар оригінальній з заводським пломбами.
- Продавец anytech
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Купив сину на день народження. Все працює.
- Достоинства:
- Абсолютно новий. Ціна
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец anytech
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Доставили быстро .
Товар качественный .
Ребенок очень довольный .
Полный набор комплектации .
Тем кто давно хочет приобрести данный продукт по выгодной цене вам сюда .- Достоинства:
- Все новое
- Алішер М***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Окуляри супер
Також хочу відмітити сервіс - передзвонили, уточнили, відправили реквізити для переказу на IBAN, курʼєр був дуже ввічливим)- Продавец anytech
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Купив сину на день народження,швидко доставили ,все працюе на відмінно ,деякий час розбирались як його синхронізувати з комп'ютером так як це наш перший VR пристрій ,ігри завантажуються через Steam
- Достоинства:
- VR працюе
Доброго дня! Дякуємо за відгук