Отзывы покупателей о Шар-предсказатель украинский LOW Magic Ball 8 UA 10 см магический шар, 20 ответов Black
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
Дійсно на українській мові, якість хороша, ціна теж приємна, швидко все упакували та відправили
- Продавец Лоукостер
Доброго дня! Дякуємо за високу оцінку та приємний відгук. Раді, що вам сподобалась якість товару, українська мова та швидкість відправки.
Користуйтесь із задоволенням, будемо раді вашим новим замовленням!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
Все чудово! Товар відповідає опису, на українській мові. Дуже швидко відправили. Залишилась задоволена)
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
Два рази замовляла у Вас товар. Все дуже сподобалось. Все працює без нарікань. Якість товару відмінна. Дякую.
- Достоинства:
- Швидка відправка, якість товару, менеджер допоміг вирішити моє нестандартне питання.
- Продавец Лоукостер
Юліє, щиро дякуємо за довіру та повторне замовлення!
Дуже приємно, що ви задоволені якістю товару та сервісом
Раді, що змогли допомогти — звертайтесь ще!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
Очень интересный подарок для подростка! Спасибо за обслуживание! Рекомендую к сотрудничеству!
- Продавец Лоукостер
Тетяно, щиро дякуємо за відгук!
Раді, що подарунок сподобався та залишив приємні враження
Дякуємо за довіру та рекомендацію — будемо раді вашим новим замовленням!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
Прикольна куля. Дитина грається. Дорослі іноді теж, шоб посміятись. Доставка швидка.
- Достоинства:
- Українська мова
- Недостатки:
- Не завжди одразу з'являється відповідь, доводиться потрусити кілька разів.
- Продавец Лоукостер
Марино, дякуємо за відгук!
Раді, що куля приносить гарний настрій і подобається як дітям, так і дорослим Дякуємо також за зауваження — врахуємо цей момент для покращення товару.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
гарна річ на подарунок, колега програміст тепер вирішує задачі за допомогою цієї кулі. на 20% покращів проходження ревью. рекомендую
- Продавец Лоукостер
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар вам сподобався
Будемо раді бачити вас знову — гарних покупок на Rozetka!
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
дає кумедні відповіді українською, додає драйву компанії та допомагає вирішити дрібні дилеми з посмішкою
- Семён У***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
додає атмосферності, дає несподівані відповіді й додає веселощів у компанії. Ідеальна для вечірок або як дарунок друзям
- Станислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
Цікава магічна куля! Дає веселі відповіді, підіймає настрій і створює атмосферу загадковості. Ідеальна для подарунка чи розваг з друзями!
- Марьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
Напис чітко не проявляється. За 10 раз покаже надпис.
- Недостатки:
- Не рекомендую. Якість не дуже
- ТімОтзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
Дуже погано вибираються відповіді трикутник зависає і не показує чітко що там написано
- Продавец Лоукостер
Доброго дня. Для коректного відображення відповіді, кулю потрібно тримати віконцем паралельно підлозі.
Також додатково можете переглянути відео в картці товару, в ньому детально розповідається принцип роботи кулі
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
Шар чудовий та по грошам - макссимально круто. Дякую дуже.
- Милослава Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
приємний, ціна не погана. Граємось часто і дуже веселить
- Владислава Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
Не пожалкувала що купила, весело можна провести час)))
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер
Куля дитині сподобалась ,але із всіх відповідей показує лише 3-5 однакових і не завжди повністю текст видно, не знаю, може невірно користуємось нею