Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Швабра для мытья пола треугольная с отжимом телескопическая для любых поверхностей с насадкой в комплекте BRS

Оценка пользователей 4.31/5
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Функціональна швабра — прибирання тепер приносить задоволення!

• Ірина Ю***

хороший товар

• Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швабра трикутна неймовірна, універсальна, підходить для будь-якої поверхні, функція самовіджиму полегшує прибирання) Швабра з легкістю дотягнеться у будь-який куток) Шикарний для прибирання девайс)

Достоинства:
    Шикарний девайс для прибирання)
    Недостатки:
    Немає)
    • Продавец  StarLight

• вячеслав д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Добре мити стіни і потолок

• Алёна Г***

Гарна швабра

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швабра не якісна, зламалась на другому прибиранні! Може десь в салоні краси і варіант протерти, для дому вона не підходить! Не рекомендую

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Анно!

• Любовь К***

Все добре

Достоинства:
    Комфортна швабра

• Любовь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швабра на вигляд хороша однак на одній з частини швабри вм'ятина і швабра з дифектом, швабра віджимається не так, як треба, швабра приїхала в коробці яка була з вм'ятинами і відкрита не кому не раджу

Достоинства:
    Недостатки:
    Немає інструкції
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Любов! Ми ще раз приносимо вибачення за незручності за пошкоджений товар. На жаль дефекту товар набув під час пересилки. Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару!

• Олександра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швабра не погана, зручна, а насадка не дуже, тонка.

Достоинства:
    Зручна швабра
    Недостатки:
    Насадка
    • Продавец  StarLight

• Аріана Б***

Зручна швабра, якість хороша

• Костянтин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

В цілому, це хороший варіант для повсякденного прибирання. Легко мити навіть важкодоступні місця завдяки треугольній насадці.

• Тіна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Легка, класна швабра. Миє добре, легко керується, хороша якість матеріалів.

• Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Отримали швабру без додаткової насадки.

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Віталій! Вибачаємось за незручності через неповний комплект. Сьогодні Вам буде відправлена додаткова насадка через Нову Пошту та з доставкою за наш рахунок.

• Степан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Хороша, зручна, легка швабра. Задоволений покупкою.

• виталий к***
    Продавец: StarLight

То що прислали виглядало на 100 гр щей ручка була погнута не рекомендую обідно чекали цю швабру два тижня

Добрий день!

Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань.

Прикро, що Ви отримали негативне враження від покупки та стану товару. Якщо ручка дійсно була пошкоджена під час отримання, рекомендуємо звернутись до нас для оперативного вирішення питання щодо обміну або повернення.

Також хочемо звернути увагу, що зовнішній вигляд та характеристики товару відповідають фото та опису, зазначеним на сторінці товару.

Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок.