Отзывы покупателей о Швабра для мытья пола с отжимом в форме бабочки телескопическая вращающаяся Aurora Green

Оценка пользователей 3.14/5
  • Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швабра зломана кошти на вітер

Доброго дня!

Дякуємо Вам за відгук.

Нам прикро, що виникла така ситуація з товаром. Ми звернули увагу на додане фото та готові допомогти у вирішенні питання.

Нагадуємо, що на товар діє гарантія 12 місяців, а також доступний обмін або повернення протягом 14 днів з моменту отримання. На даний момент звернень від Вас щодо гарантійного обслуговування або заміни товару не надходило, тому просимо звернутися до нас для перевірки ситуації та подальшого вирішення питання.

Ми завжди відкриті до комунікації та готові допомогти згідно з умовами гарантії.

• Тетяна Г***

Звʼязалась з продавцем, і він дуже оперативно відправив на обмін новий товар. З того моменту користуюсь і працює чудово

• Євген Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Не треба нахилятися, телескопічна ручка регулюється, віджим однією рукою, легка.

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Нарешті руки сухі! Віджим у формі метелика – геніальна ідея.

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швабра одразу зламалася. Перестав працювати віджим. Була у використанні 2-3 рази. Нікому не порекомендую цей товар.

Достоинства:
    Недостатки:
    Багато
    • Продавец  StarLight

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук.

Нам прикро, що у Вас виникла така ситуація. Описана несправність може свідчити про індивідуальний дефект або особливості використання.

Водночас звертаємо увагу, що з моменту придбання пройшло понад 6 місяців, і за цей час ми не отримували від Вас звернень щодо можливих проблем із товаром. Це не дало можливості оперативно перевірити виріб та запропонувати рішення в межах гарантії.

На товар діє гарантія 12 місяців, тому Ви можете звернутися до нас через сервіс "Rozetka" для діагностики та вирішення ситуації.

Дякуємо за зворотний зв’язок!

• Світлана Т***

Отримала з пошкодженнями

Недостатки:
    Отримала не в справному стані
    • Світлана Т***

Перший товар прийшов із пошкодженнями, але після звернення до продавця він дуже швидко відреагував: без зайвих питань замінив товар і повністю компенсував вартість.

Нова швабра приїхала якісна, акуратно упакована й повністю відповідає опису. Приємно здивована сервісом і відповідальністю продавця.

Дякую за оперативність! Рекомендую до покупки.

• Таня К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Легкая, удобная, хорошо вымывает. Посмотрим со временем на состояние швабры и ее функциональность .

Достоинства:
    Качественная в процессе мытья
    Недостатки:
    Специфика крепления тканевой насадки на швабру.
    • Продавец  StarLight

• Таня К***

В жизни швабры произошли перемены. Очень хрупким оказался пластик на ручке- уже треснул. И, пока не удалось подобрать удобную емкость для воды под форму и размеры швабры.

• Иван Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Отличная швабра. Без брака. Удобная.

• Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!