- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Gray. Встроенная память: 256 ГБ
Замовили дитині 12 років .Доставили швидко ,лише оглянути не дозволили чомусь кур'єрська доставка ,але це не до продавця питання .Телефон такий про який мріяв хлопець. Як він говорить геймерський .Будемо користуватися
- Достоинства:
- Характеристики гарні та ціна
- Недостатки:
- Поки що не виявили
- Продавец Geekon
Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш відгук та довіру нашому магазину. Ми дуже раді, що телефон повністю відповів очікуванням вашого сина – батьківська радість від виконання дитячої мрії для нас найцінніша. Щодо перевірки перед оплатою – дійсно, це правило Нової Пошти для товарів у фабричній упаковці або плівці. Ми завжди підтримуємо право клієнтів на перевірку, але в даному випадку це технічні обмеження служби доставки. Бажаємо вам успіхів та гарного настрою. Ми завжди поруч, щоб зробити ваше повсякденне життя ще приємнішим!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 256 ГБ
Я купував телефон на Rozetka.ua і додаткову гарантію захист від пошкодженьвід Support.ua,при користуванні даного товару побився дисплей,хотів скористатися тою гарантією то нічого не вийшло телефон просто з'їздив до вас на склад і вернувся назад,проблема в тому що не кваліфіковані працівники оператори Розетки сказали не вірну інформацію.
Додаткова гарантія від Support.ua і відповідно туди і треба було одразу звертатися але ваші працівники обдурили мене кілька разів,навмисне сказали відправити товар на розетку,потім отримавши товар від мене мені повідомили що я не туди відправив і без всяких документів відправили мені мій телефон назад,після цього я звернувся вже в Support.ua і майже все добре але Support.ua не може прийняти від мене цей телефон тому що вимагає документ від АСЦ Rozetka а саме акт виконаних робіт,робіт яких ніхто не проводив і документу відповідно нема...support.ua жде цей документ від мене, я жду цей документ від Розетка а Розетка нічого не робить.
Сьогодні місяць як я почав оформляти цей ремонт,відправив 05.01.2026 на розетку,вернули 27.01.2026
Маю акт про прийом товару на ремонт і хочу звернутись з ним до адвоката і в Поліцію
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром- Сергей П***
Вот так покупать тут телефона. Пожалуй я заказал и откажусь от покупки а данном магазин. Спасибо за отзыв.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 256 ГБ
Почав підлаштувати після 2 місяців користуванЯ
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Що робити якщо телефон за 3 місяці перестав заряджатисг?
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Валентин Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон отримав, все в наявності/ працює, гарний бюджетний ігровий телефон.
Дуже задоволений)- Достоинства:
- Досить потужний процесор, за таку ціну. Достатньо пам'яті.
- Недостатки:
- Ростислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон класний
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон не вартий своїх грошей, краще докинути і взяти щось інше. Ігри ледь тягне на середніх налаштуваннях.
Почав скрипіти корпус біля кнопки вмикання.
Екран іноді не відкликається на дотик.
Немає роз'єму (3.5 Джек) під навушники.
Камера...Одним словом бюджетний телефон.
Підійде хіба якщо 2-4 місяці аби "перебитись".- Достоинства:
- Батарея його єдий плюс
- Недостатки:
- Скрипить корпус, слабкий в іграх, немає роз'єму (3.5 ) для навушників.
- Артём
Качество телефонов ЗТЕ, это уровень Oskal,Улефон...
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 256 ГБ
Хороший телефон, сину сподобався.
- Достоинства:
- Сучасний, стильний)
- Недостатки:
- Поки не знайшли.
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш вибір! Приємного користування!
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Дуже цікавий телефон я задоволений
- Ліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 256 ГБ
Син задоволений.
- Емельяненко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 256 ГБ
Спустя некоторое время столкнулись с проблемой. Телефон не ловит мобильную сеть если он подключен к вайфай. Звонил человеку и говорит, что человек не в сети.
Что с этим делать совсем не понятно.- Достоинства:
- Телефон
- Недостатки:
- Не ловит сеть
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
- Тимофійчук Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Не беріть цей телефон якщо не хочете проблем, не телефон, а печка, відклеївся екран і задня кришка, а так якщо дивитися Ютуб гріється не буде.
- Достоинства:
- Продуктивність
- Недостатки:
- Відклеївся екран та кришка
- Ружицький А***
Ну напевно потрібно телефон користуватися правильно, в мене він вже рік і в мене все нормально
- Галина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Хороший телефон
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 256 ГБ
телефон супер
- Достоинства:
- Батарая тримає в іграх 4-5 годин
- Недостатки:
- дуже гріється
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Все супер
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Гарний телефон
- Достоинства:
- Гарантую цей телефон
- Недостатки:
- Поки не має
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон дуже чудовий . Якщо брати те що я перед Nubia neo 2 5g мав Galaxy a04 це просто щось небо й земля!!
- Достоинства:
- Гарний в усьому, пограти можна у все пошти весь день!!!?
- Недостатки:
- Перегрівається сильно, але я просто купив охолодження і тепер все нормально.
- Максим Р***
Щоб не перегрівався вимкни в налаштуваннях доповнення до озп, там типу по стоку 8гб і ще ввімкнено 12, вимкни ці 12, щоб будо лише системні 8, і буде все супер
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 256 ГБ
Дуже сподобався, дякую. Купувала для себе не шкодую
- Достоинства:
- Дуже класний
- Недостатки:
- Нагрівається іноді сильно. А так телефон рекомендую
- ОЛЬГА П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Дитина давольна таким ігровим телефонам
- Достоинства:
- Потужна батарея заріжайтся швидко
- Недостатки:
- Марік з***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 256 ГБ
Швидка доставка ,в комплекті чехол,на екрані плівка ,за свої гроші
- Достоинства:
- Шустрий ,гарний звук
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Прийшов вчасно,непоганий телефон за свої гроші,далі буде видно
- Представник бренду
Катерина, дякуємо за Ваш вибір! Приємного користування!
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон непоганий загалом, швидкий. Але через 2 тижні перестав працювати мікрофон. Приймаю дзвінки лише на гучному зв'язку.... Прикро
- Достоинства:
- Швидкість роботи
- Недостатки:
- Не працює мікрофон
- Эдуард М***
Що в сервісному сказали?
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Працює
- Дмитрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 256 ГБ
Кул
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 256 ГБ
За свої кошти телефон доволі не поганий.
Але батарея ніяк не тягне на 6000, телефон сів на 15% за 9 годин(увімкнений інтернет, без дзвінків і ніяких ігор, тільки повідомлення приходять у viber, telegram )Це ще й увімкнений режим енергозбереження.Моя моторола, якій три роки тримає так само якщо не краще.- Достоинства:
- Ціна, якість збірки, блочок в комплекті в наявності, накладка, захисна плівка.
- Недостатки:
- Батарея, доволі тяжкий
- Ілля С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон супер,все влаштовує.Дякую
- фащенко с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон купил для супоуги.доставлен быстро. Теефоном довольна.
- Достоинства:
- Яркий.быстрый.удтбный.хороший звук.
- Недостатки:
- Пока не обнаружены.
- Юля Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 256 ГБ
Відмінний товар не лагає телефон мрії
- Достоинства:
- Не лагає
По сути память 180 гиг.
Думал будет ярко жёлтый оказался золотой. Это скорее плюс.- Достоинства:
- Пока работает
- Недостатки:
- Память не 256
- Максим Р***
Там повні 256, із них 9 на систему, в мене цей телефон і в мене вільно 170гб при тому що в мене програм на 65гб і 4гб фоток відео і т.д.
- Емельяненко М***
Боже что в комментах пишут. Какие полные 256 если их там нет. Телефон только включил.
- Євген С***
256 ГБ - це не флешка щоб очікувати таку ж доступну заявлену ємність. Там операційна система встановлена, застосунки, виділена під кеш пам'ять...
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Дитина дуже задоволена бо очікував його саме як ігрового телефона. Через декілька днів після покупки зрозуміли що є проблеми з динамікою коли говорить по телефону.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Класний апарат
- Олександр Ш***
Як в смартфона з автономністю?
- Кирилл С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 256 ГБ
За свои гроши топ
- Достоинства:
- Цвет
- Недостатки:
- Камера
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 256 ГБ
Неймовірно крутий, швидкий, гарний, усім рекомендую
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Встроенная память: 256 ГБ
Поки телефон зарекомендував себе чудово сину сподобався
- Достоинства:
- Гарний дизайн
- Недостатки:
- Поки не помітили
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Не прийшов ,кошти не повернули
- Достоинства:
- Не прийшов
- Недостатки:
- Не прийшов
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Всё нормально! Благодарю!
- Наталі Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Очень хороший как по мне бюджетник для игор, минус в том что греется больше 40° , а так в таких играх как Pupg mobile, genshin impact, standoff 2 стабильно 60 ФПС
- Достоинства:
- Хороший, игровой , не дорогой.
- Недостатки:
- Греется
- Олексій
При каких настройках в геншине получили 60 кадров? У меня просто мыло и иногда пролаги, может не те настройки выставлял, подскажите пожалуйста
- Владислав П***
Ви поставили 120 герц в настройках тогда в стенд будет 120фпс