Отзывы покупателей о Вертикальный пылесос Electrolux EP71B14WET [106337]

Оценка пользователей 3.94/5
  • Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Не тратьте деньги! Через полтора года уже не работал... Вот стоит и не понятно что с ним делать а гарантия год....
    Так мы ещё и полную комплектацию взяли с зарядной станцией и т.д.

Достоинства:
    их нет
    Недостатки:
    выкинули деньги
      Представник бренду

Добрий день, Галина Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Термін гарантії на пилососи складає 24 місяці з дати придбання. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Дякую, гарний пилосос, але гарантійний сервіс просто жесть. Практично два місяці тому здав на ремонт, чомусь механізм турбощітки підплавився і перестав нормально функціонувати.

Достоинства:
    Підсвітка, гарно тягне. Зручний у використанні.
    Недостатки:
    Акумулятора вистачає десь на 30-40м2. Гарантійний сервіс.
      Представник бренду

Добрий день, Сергій! Нам прикро за ситуацію, що склалась. Для детальної консультації та вирішення питання рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Через 3 місяці почала відвалюватись основна насадка через поганий фіксатор...

Достоинства:
    Тягне норм
    Недостатки:
    Через 3 місяці почала відвалюватись основна насадка через поганий фіксатор...
      Представник бренду

Добрий день, Олександр! Для детальної консультації та вирішення питання рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Роман Л***

Коли отримаєте від сервісного центру квитанцію яку офіційний представник бренду буде називати «заключенням сервісного центру» де буде вказана причина поломки «механічне пошкодження» не забудь перетелефонувати на гарячу лінію запропоновану офіційним представником бренду щоб вам там сказали «ви його неправильно збирали».

А по факту мені Вас шкода, я писав коментарі на розетці для того, щоб кожен зміг перед придбанням цього сміття сотню разів подумати і звернути увагу в іншу сторону аби не мати проблем в які я вляпався з цим брендом.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Сам пилосос норм, якщо не звертати увагу, що досі при використанні є запах пластику.
    Але є один нюанс, а це зламана защіпка на трубі й це, читаючи відгуки, стандартна проблема, яку сервіс-центр не вирішує.

Представник бренду

Добрий день, Володимир! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. Нам прикро за ситуацію що склалась, ви можете направити запит з фото пошкодження на електронну адресу [email protected], щоб ми могли допомогти у вирішенні питання. З повагою, команда Electrolux.

• Ольга Л***

Добрий день. В мене та ж проблема з защіпкою на трубі. Чи не підкажете, де купити нову запчастину?

• Роман Л***

У мене питання до представника бренду. Тобто коли тут Вам писали, викладали фото, телефонували на гарячу лінію, то нічого компанією не було прийнято для виправлення. Але ж зараз Ви даній людині пишете «надішліть будь ласка фото з проханням ось сюди» з таким посилом що компанія щось буде здійснювати. Може припините обманювати клієнтів?

Я коли ще з Вашою компанією спілкувався через гарячу лінію, сказав таке і досі цього притримуюсь «з Вашим відношенням до кінцевих споживачів Ваш бренд треба гнати мокрими тряпками з України!».

• Дмитрий И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Все було добре, а лезламалось кріплення. Хотів віддати по гарантії, але почитав відгуки і поняв, що це безрезультатно. Мабудь тому і по акції був,що користуватись можливо лише півроку.

Достоинства:
    Добре тягне і заряду хватає для прибирання двокімнатної квартири
    Недостатки:
    зламалось кріплення після 6 місяців користування
      Представник бренду

Добрий день, Дмитро! Нам прикро за ситуацію, що скалалась. Для детальної консультації та вирішення питання рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Ігор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Barberry. Цвет изделия: Синий

Потужний,маневрений ,заряду вистачає щоб прибрати квартиру

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Користуюся місяць, в цілому задоволений. Легкий, маневрений, зручно прибирати квартиру. Але аккумулятора вистачає або на швидке прибирання з протиранням полів, або лише на грунтовне прибирання пилу. Купував відразу зі станцією EPPCS2 для очистики насадок при вологому прибирання - дуже зручно при митті полів. Аккумулятор зараджається лише на док-станції, що не дуже зручно. Контейнер для пилу трохи замалий і багато дій, щоб його витряхнути. Часом кріплення насадок спрацьовують не з першого разу. До цього в мене був JIMMY JV53S - у порівнянні з ним Electroluх набагато краще прибирає пил та відчутно легше. Але деякі насадки треба купувати додатково (у JIMMY вже були в комплекті). Заміна аккумулятора та витряхування пилу в JIMMY було зручніше. Підсвітка допомогає.

Достоинства:
    Легкий, достатня потужність, насадка для миття полів, підсвітка, станція EPPCS2
    Недостатки:
    Слабкий аккумулятор, незручний контейнер для пилу
    • Роман Л***

Описані Вами недоліки ще не найгірше з чим Ви в подальшому зіштовхнетесь. Якщо у Вас зламається будь яке кріплення (язичко на фіксаторі як труби так і будь якої насадаки), Ви отримаєте квитанцію із сервісного центру з формулюванням "механічне пошкодження", "відмовити в гарантії". А якщо Ви почнете як і я зв'язуватись за порадою представника бренду за номером гарячої лінії Вам скажуть "Ви не правильно під'єднували/від'єднували прилад/насадки" і повірте Ви навіть не уявляєть наскільки на Вас покладуть як на користувача техніки даного бренду, адже коли Ви задасте логічне питання "а як можна підключити/ відключити неправильно трубу/насадку не пошкодивши 4-х контактний роз'єм в моторному блоці/трубі/насадках" Вам скажуть "ми не можемо цього встановити, але Ви порушили умови експлуатації здійснивши неправильне під'єднання" і повірте моєму досвіду спілкування з представниками бренду вже на цьому етапі "КЛАСТИ БРЕНД ХОТІВ ЯК НА СВОЮ ІНСТРУКЦІЮ ДО ВИРОБУ, ТАК І НА ВАС ЯК КОРИСТУВАЧА, ТАК І НА ЛОГІКУ КОРИСТУВАННЯ".

Представник бренду

Добрий день, В'ячеслав! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

Представник бренду

Добрий день, Роман! Нам дуже прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Вся інформація щодо правильного користування виробом наведена в інструкції з використання, якщо у вас виникають складнощі з користуванням виробом, ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20 для консультації. У випадку виникнення несправностей, висновок сервісного центру опирається на умови гарантійного обслуговування, описані в гарантійному свідоцтві до виробу. З повагою, команда Electrolux.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пилосос можливо і не найгірший, але гіршого сервісного обслуговування я ще не зустрівчав. Суть в чому, даний пилосос купувався в травні 2024 року, після користування ним до листопада 2024 року відпало кріплення труби до моторного блоку (фіксатор відпав), при цьому це сталось в мене в руках коли я намагався зняти насадку з щіткою. Після чого я приніс його в магазин розетка (в якому і купував даний пилосос), в мене прийняли його по гарантії так як гарантія на нього ще не закінчилась і користування відбувалось згідно з інструкцією і комплектними насадками. А отже з 26 листопада 2024 року я позбувся помічника по господарству і став чекати на заключення сервісного центру. Декілька разів написував до чатботу розетки в телеграмі (дізнатись про хід опрацювання заявки та коли я зможу забрати помічника і чи буде там заключення сервісного центру. Мене запевнили що заключення буде і все буде ок, але в ремонті мені відмовили. І ось сьогодні я прийшов забирати це чудо обману і як виявилось інструкція по використанню від виробника є повним ОБМАНОМ, так як з пилососом я отримав якийсь папірець (без штампу організації, без будь якої інформації про причини виникнення поломки без будь чого) де було написано «механічні пошкодження», «відмовлено в ремонті». Все, це вся інформація яку мені надали, при цьому в інструкції до даного пилососа чітко зазначено як я можу підʼєднувати (і підʼєднував) усі (по факту не всі, бо деякими я взагалі не користувався) насадки. І виходить так що виробник каже інструкцією «ти механічно зкріпи частини між собою як я тобі намалював в інструкції», а по факту щойно Ви це зробите Ви втрачаєте гарантію на даний виріб, і все що у Вас піде не так це будуть Ваші проблеми і Вам навіть нормального заключення сервісного центру не буде!

Знаєте представники компанії @Electrolux в домовині я бачив будь які вироби Вашої компанії, які б вони якісні чи ні не були, по причині Вашого «сервісного обслуговування» та відношення до клієнтів!

Всі докази у фото.

Достоинства:
    Ніби якісний.
    Недостатки:
    Якщо зламається то Вам ніяка гарантія не світить,

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Лісовий Р***

Уточнення, здав я його по гарантії не 26 листопада 2024 року, а 26 жовтня 2024 року. Переплутав дати на емоціях, але по фото документів усе зрозуміло.

Представник бренду

Добрий день, Роман! Нам дуже прикро за ситуацію, що склалась. Для уточнення детальної інформації щодо висновку сервісного центру та вирішення питання рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пилососом користуюся уже пів року. За цей час дуже ним задоволена. Маневренний, легкий в управлінні. Одного заряду вистачає пропилососити 45 м.кв. на турбо режимі. Насадка для миття підлоги теж сподобалася. Потрібно лише недовго полоскати у відрі, бо будуть надто мокрі тряпочки.

Достоинства:
    Маневренний, гарно збирає пил і бруд.
    Недостатки:
    Хотілося б більший об'єм батереї, щоб вистачало пропилососити і помити одразу.
      Представник бренду

Добрий день, Ольга! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Стукалов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Все супер, дружині подобається.

Достоинства:
    Зручний та легкий в використані, заряду вистачає на хвилин 30-45 в залежності від режиму роботи. Рекомендуємо!
    Недостатки:
    Не знайшли!
      Представник бренду

Добрий день, Артем! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Марія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пилосос просто знахідка, нарешті прибирання приносить задоволення) . Гарно відмиваєння забруднення на плитці чи паркеті. Рекомендую

Достоинства:
    Потужний, легкий, гарно виглядає
    Недостатки:
    ----
      Представник бренду

Добрий день, Марія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Бабіна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Дуже гарний пилисмок в допомогу нашому роботу пилосмоку. На початку користувались тільки турбонасадкою, тепер і підлогу з ним миємо.

Достоинства:
    Гарно прибирає,робить вологе прибирання
    Недостатки:
    Ненайшли
      Представник бренду

Добрий день, Олена! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Асльозов О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

За три месяца бережного использования сломалась пластиковая защелка на трубе. Использовать практически новый прибор с изолентой так себе удовольствие.

Достоинства:
    Убирает достойно
    Недостатки:
    Очень хрупкая пластмасса.
      Представник бренду

Добрий день, Олексій! Нам дуже прикро за ситуацію, що скалалась. Для детальної консультації та вирішення питання рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

Та сама проблема)
      Навіть не звертайтесь в сервісний центр ні в розетку, мені вже прийшла бумажка без будь яких печатей із сервісного центру з формлуюванням «механічне пошкодження», «відмовити в ремонті» при тому що в інструкції виробника ти просто вимушений здійснити механічний вплив для того щоб змінити насадку або приєднати насадку не до труби а відразу до моторного блоку.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пользуюсь неделю, мне очень нравится. Это мой первый беспроводной пылесос, и до этого у меня относительно долго не было пылесоса в принципе, поэтому я очень доволен им. Не могу его сравнить конечно, но у меня нет ковров и мне его средней мощности хватает на всю квартиру. Иногда переключаюсь на самую мощную. Может быть даже с коврами справился бы. У меня накопилось очень много пыли за стиральной машинки и он запросто её всю убрал.

Изначально у меня был странный шум, который устранился сам. Я так и не понял почему он был. Я подозреваю, что просто резинка пылесборника торчала в другую сторону и создавала этот звук

Достоинства:
    Хороший пылесос
      Представник бренду

Добрий день, Олександр! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Роман

Пилосос просто супер!
    Таких резцльтатів я від нього не очікував, ефективність всмоктування на досить непоганому рівні при його компактних розмірах. Насадка для миття підлоги взагалі найкраща помічниця разом з відерком для полоскання. Але при цьому є невелика особливість, зарядна станція обов’язково має кріпитись до стіни (враховуйте даний аспект бо я його упустив з поля зору).

Достоинства:
    Компакність, легкість, потужність.
    Недостатки:
    Наразі відсутні
      Представник бренду

Добрий день, Роман! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Аня
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Пилосос дуже сподобався, на мінімальній швидкості потужності та заряду вистачає з головою!
    Задоволена покупкою!

Достоинства:
    Потужний, стильний, насадок вистачає, можна мити підлогу!

Доброго дня, Анно!

Гарного дня.

• Сергій Т***

Замовили на Розетці з доставкою
    Акумуляторний пилосос Electrolux EP71B14WET + у подарунок очисна станція Electrolux EPPCS2
    Саме за наявності станції обрали саме цю модель
    Пилосос привезли без очисної станції(((

Недостатки:
    Відсутній анонсований подарунок

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Купляв на Розетці. Не миючий, але отримавші в подарунок очисну станцію, заповнив її водою з миючим засобом, і в режимі віджиму мию і змочую бархотки для прибирання вологи, потім мию підлогу.

Достоинства:
    Легкий, з підсвіткою, тихий, аккумулятора вистачає на 2-х кімнатну квартиру
    Недостатки:
    Не миючий, кріплення тільки вертикальне, треба кріпити до стіни, а якщо немає такой можливасті, то валяєтся на підлозі.
  • Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Доброго вечора!Станцію в подарунок не дали((((

• Олександр Ш***

Повне розчарування!!!
    Роботи хватає на 15хвилин!

Достоинства:
    Недостатки перекривають всі достоїнства
    Недостатки:
    Слабка батарея
      Представник бренду

Добрий день, Олександр! Для детальної консультації щодо роботи виробу рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

Представник бренду

Добрий день, Олександр! Додатково інформуємо, що максимальний час роботи в турбо-режимі, як заявлено в характеристиках товару, складає 10 хв. Модель оснащена інноваційною ULTRA HD змінною літій-іонною батарею ємністю 4,0 А год із високою продуктивністю та тривалим часом роботи – до 50 хвилин на одному заряді (Handunit/Min/Mid/Turbo: 50*/ 40 / 20 / 10 min). З повагою, команда Electrolux.

• Дмитрий Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

одразу не писав, вирішив протестувати. Покупкою дуже задоволений. Доставили швидко, все у комплекті. Порадувала очисна станція Electrolux EPPCS2 у подарунок.

Достоинства:
    Зручний, компактний, акумулятора вистачає на прибирання трьох кімнатної квартири
    Недостатки:
    не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Олександр

Все працює.

Достоинства:
    Автономний, легкий, компактний
    Недостатки:
    Батарея, як по мені, слабувата , хочеться щоб була трохи мощніша.

• Денис О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

За декілька днів користування враження тільки позитивні. Потужний, легкий та маневрений

Достоинства:
    Потужний, легкий, компактний
    Недостатки:
    Зарядка тільки від настінної підставки. Вартість додаткової батареї 5к
      Представник бренду

Добрий день, Денис! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Долго думала, читала,рада что остановила свой выбор на нем, кто ещё думает - даже не сомневайтесь, это супер помощник, батареи хватает на 3-х комнатную квартиру, на самой малой скорости тянет на ура. Для повседневного использования- это ракета.

Недостатки:
    За два дня, не обнаружили, надеюсь и не найдём)

Доброго дня, Яно!

Дякуємо за Ваш вибір та відгук!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Класний пилосос. Легенький, потужний, миюча насадка плюс в подарунок очисна станція.

Доброго дня, Володимире!

Дякуємо за Ваш вибір та відгук!

Представник бренду

Добрий день, Володимир! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Доставили вчасно, за адресою. Пилосос зручний, легкий, якісний. Приїхав розряджений, заряду вистачило лише для перевірки, чи працює. Річ незамінна для щоденного прибирання. Підсвітка на щітці допомагає.
    Наразі, покупкою задоволена.

Достоинства:
    Потужний, легкий, якісно зібраний, підсвітка.
    Недостатки:
    Не комплектується щіткою для паркету.
    Штанга пластикова, не металева. Побачимо, як буде в експлуатації.
      Представник бренду

Добрий день, Ольга! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. Основна насадка виробу підходить для будь-яких покриттів. З повагою, команда Electrolux.

• Ольга Л***

Менше року користування, як відломився фіксатор труби. Судячи з відгуків інших користувачів це поширена проблема, яка, нажаль, не вирішується по гарантії. Де купити нову деталь, щоб замінити її?

Виробнику варто звернути увагу на це слабке місце.

Представник бренду

Добрий день, Ольга! Для детальної консультації та вирішення питання рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20 або направити запит на електронну адресу [email protected]. З повагою, команда Electrolux.

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Класний сучасний та якісний пилосос.хороша потужність та гарна маневреність,невелика вага

Достоинства:
    Підсвітка,маневреність,потужність
    Недостатки:
    Досить швидко закінчується заряд,ледве встигаєш прибрати (сухе та вологе прибирання)невеликий будинок
      Представник бренду

Добрий день, Ірина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. Для детальної консультації щодо роботи виробу рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Був майже розряджений, тому десь 2 хв поюзав. Але дуже легкий і гарно тягне.

При відкритті коробки було вільне місце під щось, але я не дуже зрозумів під що саме, бо наче все є в комплекті по інформації з сайту. (Додав фото)

Достоинства:
    Легкий, гарно тягне
    Недостатки:
    Поки не має

Доброго дня, Максиме!

Дякуємо за Ваш вибір і відгук.

• Максим Н***

А можна дізнатись, що саме повинно бути у вільному місці, чи воно так і має бути?

Представник бренду

Добрий день, Максим! Для уточнення інформації та вирішення питання рекомендуємо відправити фото комплектації виробу (насадок які додаються в комплект) на електронну адресу [email protected]. З повагою, команда Electrolux.

• Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

купував виключно через наявність турбонасадки - PowerPro з очисними подушечками, що обертаються, для видалення бруду будь-якої твердої підлоги.
    як виявилось в цієї насадки буває 2 версії = ZE168 (йде в комплекті з 7-ю серією пилососів) і ZE157 (йде в комплекті з 8-ю серією пилососів, має додатково резервуар для миючого засобу який кріпиться зверху на пилосос), тому купуючи цей пилосос 7-ї серії, будьте готові додаткого придбати і очисну станцію Electrolux для насадок вологого прибирання EPPCS2

Достоинства:
    потужний, зйомний акумулятор, фільтр hepa який можна мити, насадка для вологого прибирання
    Недостатки:
    поганий опис товару на сайті, неприємний запах під час першого використання

Доброго дня, Тарасе!

Дякуємо за Ваш вибір та відгук. Для отримання додаткової інформації рекомендуємо звернутись на гарячу лінію 0 800 50-80-20.

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Користуюся місяць, чудова штука для щоденного прибирання. Доволі потужний, батареї, на середньому режимі, вистачає на 30-40 хв. А підсвітка на щітці - дуже практична помічниця. Поки, все супер.

Достоинства:
    Мобільність

Доброго дня, Валентино!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Вибирала акумуляторний пилосос після користування Бош (тільки сухе прибирання) та Філіпс (сухе та вологе прибирання). Електролюкс видався більш зручним, легким та потужним. Зручний у користуванні та догляді.

Достоинства:
    Легкий, маневрений, потужний.

• Игорь Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Качество сборки хорошее, не тяжёлый.удобный. к стене прикрепил держатель для пылесоса отлично. Мне нравится.

Достоинства:
    Тихий, хорошо всасывает. С подсветкой.
    Недостатки:
    Для влажной уборки не очень. Есть такая функция да и ладно.
      Представник бренду

Добрий день, Ігор! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Наталія П***

Подивіться Очисна станція для насадок вологого прибирання. Щоб ці тряпочки мити не знімаючи, ось в чому прикол. Тільки про це чомусь не пишуть.

• Петко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Дуже порадувала насадка для миття підлоги, маю багато плитки на підлозі. Також задоволений сухим прибиранням паркет, меблі і під меблями. Колба для пилу зручно знімається та легко очищується. Чесно кажучи час автономної роботи не вимірював, але заряд батареї у мене не закінчувався ні разу

Достоинства:
    Якість, ціна, вигляд, вага, компактність, зручність і легкість у застосуванні.

• Луценко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Довго вагався у виборі бо виробників зараз дуже багато але зупинився на Електролюкс так як маю багаторічний досвід використання пралки та індукції від цієї фірми. Не прогадав пилосос супер!

Достоинства:
    Легкий, досить тихий, добре тримає заряд
    Недостатки:
    Поки не помітила, думаю їх не буде

• Таня О***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Купувала півроку тому цю модель.Дуже задоволена якістю прибирання,легкістю ,заряда вистачає на всю квартиру.Класний.Рекомендую!!!
    Але хотіла купити ще мамі на подарунок,чому немає знижки?Я купувала із знижкою.

Представник бренду

Добрий день, Тетяна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Евгений К***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий

Купувався місяць тому. Дуже подобається дизайн, і не конкретно 700 моделі, а взагалі усіх подібних цій, тут і якісний пластик, і потужність, невелика вага та непогана комплектація з миючою насадкою, в принципі, усе при звичайному буденному прибиранні застосовується, лише миюча насадка десь раз-два в місяць але і вона, по більшості замінює швабру. Подобається підсвітку що на 2 моторизованих насадках, з нею дійсно краще видно де треба прибрати а не завжди згадувати, пройшовся я там десь чи ні.
    По часу роботи, в мене десь виходило 1 година на мінімальній потужності, але, і цього досить що б прибирати в квартирі де лише 1 килим невеликий і до 60 квадратів, в середньому по 15 хв прибирання ретельного то ж на міс батареї за очі, але, якщо приділяти увагу килиму то може не вистачити, мабуть на ньому більше потужність потребується. То ж пилососом я дуже задоволений, взагалі, формат бездротового це щось, особливо після переходу зі звичайного стаціонарного мішкового, так, може десь там тяга в моєму старенькому Філіпс перформер буде і більшою, але ж зручність та мобільність тут беруть гору, прибирання тепер в радість, навіть жінка яка ненавидить прибирання декілька разів брала і казала що це дуже легко.
    Ще я помітив що з прозорою колбою я можу проаналізувати наскільки було брудно, а зі старим раз на місяць а то і два заглядав і якщо там при піднятті мішка відчував вагу, то лише тоді якось розумів що мабуть пора міняти…

Достоинства:
    Час роботи, потужність, вага, якість пластику, миюча насадка в комплекті, за рахунок прозорої колби можна побачити реальний результат прибирання
    Недостатки:
    Дещо довгенько заряджається, але може це мені так здалося

Доброго дня, Євгеній!