- Павло З***Отзыв от покупателя. Продавец: Trans.generators
Чудовий, надійний, тихий і економний генератор. Недоліків не виявив. Краще з того що можна знайти на ринку генераторів. Коли платиш нормальні гроші, хочеться і відповідну якість, у ньому це якраз і є. Продавець толковий, все розповів, проінструктували до дрібниць, весь час був на зв'язку до моменту першого запуску. Мені сподобалося 10/10.
- Достоинства:
- Надійний, якісний, економний.
- Недостатки:
- Не виявив
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко відправили та доставка розеткою за 1 день
Повна комплектація,набір ключів,шланг з редуктором для газ балону,лійка для мастила,інструкція!Заводиться з першого разу!Дуже задоволені генератором! Рекомендую.- Достоинства:
- Можна використовувати газ та бензин, маленькій розхід топлива
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений.
- Достоинства:
- Тихо працює
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легко заводиться. Працює як на газу так і на бензині, на газу потужність менше. Загалом на 1.6 квт горить лампочка перевантаження, але працює.
- Достоинства:
- Гарно працює
- Недостатки:
- Читайте опис
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, проблем немає
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказав, обробили автоматично, ніхто не дзвонив, генератор приїхав як було вказано день в день. Інструкція Українською, на ютубі є ролик першого запуску. Прочитав інструкцію, залив масло та бензин,генератор завівся.Потім газ, на великий балон знадобилось дві прокладки бо недокручувалась по різбі гайка, завів на газу, все чудово працює. В мене будинок на два входи з двома котлами, один котел бачив простий генератор з заземленою фазою це німецький котел ,але не корректно робив,інший не бачив зовсім це італійський котел, тому купив інверторний гениратор, італійський котел побачив генератор, але не працював пальник. Я одну із фаз генератора заземлив на переносці і котел запрацював корректно. Німецький котел фазозалежний, на незаземленій фазі генератора він працював корректно, але коли я заземлив і на виході утворилась фаза-ноль то треба було поперевертати вилку щоб попасти так як треба, тому всі фази я помітив на ввідних розетках і вилках, та на розетках до котлів ізолентою. Схема підключення генератор-будинок в мне вилка- вилка. Все працює, всим задоволений, два холодильника, два котла телевізори та світло, потужні прибори такі як чайник та мікрохвильовка я вимикаю з розеток щоб помилково не включити. Все працює на екорежимі, коли запускається холодильник, генератор гучніше диркне і знову на екорежим.
- Достоинства:
- Газ
- Недостатки:
- Хотілось щоб показував силу струму Ампери, або нагрузку Квт.
- Вадим Я***
Постав smart розетку на виході і будеш бачити всі параметри.
- Олександр
Дякую за відгук, досить інформативно! Той випадок коли розумієш навіщо придумані французькі розетки)
- АнатолийОтзыв от покупателя. Продавец: K+S Germany
Пользуюсь уже два года, полностью удовлетворен покупкой.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав генератор і почались танці з бубном:
1. Прийшов без мастила (побіг в магазин)
2. Нема у комплекті жодної лійки не для мастила не для бензину ( не тремтячі руки з цим впорались).
3. Інструкція до нього не відповідає моделі, багато кнопок перемикачів нічого не зрозуміло. (Тільки на наступний день знайшов відео на ютубі, але я вже розібрався і запустив)
4. Смикав його пів години не міг запустити бо (дивитись пункт 3)
І нарешті він запустився. Працює дуже тихо та рівно. Під'єднав будинок тягне його легко (світло, інтернет, двухконтурний котел, холодильник двухмоторни)
І тут думаю, перевірю я його на газу. Тягну балон накручую редуктор і він не підходить. Танці продовжуються. Гаразд не біда вилікував підложив декілька резинок на з'єднання і все гаразд.
Ну все настав час заводить на газу. Смикав смикав він не заводиться. Вимикаю газ заводиться з пів оберту на бензині , вмикаю газ глохне. І тут я пішов дивитись інтернет , знайшов відео на ютубі і все зрозумів що там перемикач або бензин або газ.
Я дуже засмутився що ніде не вказано на сайти що ця модель без автоматичного перемикання пального.
Але генератор дуже непоганий є з чим порівнювати. Працює дуже класно.- Достоинства:
- Дуже тихий, двопаливний.
- Недостатки:
- Немає лійки та автоматичного перемикання пального
- Роман В***
пристрій трохи мудрий, сам провозився з ним перший раз хвилин з 20, але все ж інструкцію придумали саме на такий випадок і там все написано.
1. Навіть якби був за мастилом - що за мастило, скільки йому вже, а генератор не 3 тис коштує, тому відсутність мастила це якраз "+", не потрібно зливати, промивати, заливати нове.
2. Залити мастило без нахилу пристрою неможливо, а нахиливши там і лійка не потрібна. А от з паливом - так, пасувало би.
3. Все відповідає, просто інструкцію звикли читати коли вже щось зламалось)
4. Та сама штука була)
З приводу газу - потрібно запускати на газу і при закінченні газу генератор сам перейде на бенз.
В іншому - генератором більш ніж задоволений. - Савченко В***
В мене була книжка до генератора, її прочитав і там все написано в тому числі як заводити на газу
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює з коробки (тільки залив оливу та бензин) для дачі те що треба. Насос на свердловині(850вт) старий радянський холодильник мікрохвильова пічка, на все вистачає і пускові навантаження витримує як на бензині так і на газі. Гайка на редукторі для газу підходить до звичайних балонів. Покупкою задоволений на всі 100%.
- Достоинства:
- Газ/бензин, тихий, на газі вихлоп майже без запаху
- Недостатки:
- Двигун як і писали раніше не KS100, а китайський. Але не критично працює без нарікань.
- Сергей С***
Яку оливу?
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Генератор хороший, подключил газ и завёл с третьего смыка. Ручной стартер очень мягкий и плавный. Газовый котёл запускается без проблем, хотя на обычном генераторе этой же фирмы не работал поджиг газа. В розетке нет ноля, индикатор показывает две фазы, интересно, как это отразится на работе УЗО ? Покупкой доволен, рекомендую.
- Достоинства:
- Газовый котёл работает без нареканий, экономия не только за счёт стоимости газа, но и снижения потребления при уменьшении нагрузки .
- Недостатки:
- Как у многих генераторов, заливная горловина требует аккуратного подхода
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв хлопцям на передову, кажуть все супер
- Лобатенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вроді норм. В комплекті не було ключів. Завівся, працює
- Григорій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На только что роспакованном генераторе из бака фоняет бензином, а на щупе следы масла. Должно ли так быть?
- Достоинства:
- Обычный
- Недостатки:
- Дорогой
- Інна
мож тестують
- Микола А***
Зрозуміти би, яким це чином ваша оцінка допомагає зрозуміти якість товару
- Сергей Л***
Они ведь просто могли проходить тестирование с завода.
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нет ключей для подключения редуктора
- Ярослав
Якщо балон не убитий, то воно і руками щільно накручується.
- Віталік Д***Отзыв от покупателя. Продавец: K+S Germany
Все супер .Швидка доставка .Дякую за товар!
- Ющенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: K+S Germany
+++++
- Alex W***Продавец: Rozetka
Вийшов з ладу менш ніж за 2 години. Відправив на гарантійний ремонт. За три тижні навіть діагностику не провели.... Кажуть що він може так два місяці простояти а гарантійний ремонт може тривати до пів року.
- КириллПродавец: BeMORe
Покупкой очень доволен, то что и хотел.
- КириллПродавец: Rozetka
Очень доволен покупкой, 2 года в эксплкатации.
- АндрейПродавец: Rozetka
Фактично китайська начинка від заводу HWASDAN (мотор не німецький KS, а HWASDAN T80i), навіть серійного номеру немає - нічого німецьго там й близко немає, але коштує він на 10 тис більше свого китайського аналога від UniPower. Це дуже розчарувало так, що буду повертати його
- Достоинства:
- як і у всіх інверторних генераторів, нічого особливого
- Недостатки:
- Фактично китайська начинка від заводу HWASDAN (мотор не KS, а HWASDAN T80i) - нічого німецьго nfv й близко немає, але коштує на 10 тис більше свого китайського аналога
- Владислав
Китайцы умеют делать с разным, а порой и очень разным качеством.
И одна китайская фирма для того же немецкого заказчика может сделать очень хорошо, и эта же фирма Китая, только для другого местного заказчика сделает хуже, ровно на столько сколько заказчик решил сэкономить.
Надо смотреть на качество изделия, а не на его национальность. - Андрій
балачки про те, що Unipower на 10т грн дешевше пусті. ціна та сама
- Павло
Та в нас на ринку давно вже нема ніяких європейців чи американців , ба більше вам скажу в Європі нема європейців) . Все Китай. Якщо хочете фірму можна хіба пошукати хонду оригінальну, але цінник буде від 60К і це ціна була до початку лютування бариг...