Отзывы покупателей о Генератор Könner & Söhnen бензиновый KSB 2800A, 230В, 2.8кВт, ручной запуск, 36.2кг (KSB2800A)

Оценка пользователей 2.8/5
  • Валявский А***

З коробки працював нестабільно, тільки із напів закритою заслінкою. Після регулювання у спеціа запрацював як треба

• Максим С***

Запускаю генератор по інструкції, відкриваю повітряну заслонку повністю, починає пирхати (температура повітря трохи нища 0),прикриваю на половину заслонку десь на половину, починає працювати стабільно, даю так попрацбвати генератору 1-2 хвилини, потів відкриваю заслонку повністю і все далі працює добре. Маю подібний досвід з мотокультиватором тому не здивувала така поведінка (двигуни схожи за конструкцією). Зараз потроху обкатую з момента покупки (отримав в минулий вівторок)запускав два рази по 30 хвилин (загалом близько години), підключав пристрій 500Вт , поки недолікив не було помічено. Але це ще не покащник, після завершення обкатування буде відніше.

Достоинства:
    Досить тихий, легкий в управліені
    Недостатки:
    Поки не зустрів
    • Олександр

Точно такий генератор у мене, брав в іншому місці, якщо закрити заслінку повністю ( на робочій режим) починав постійно "підгазовувати", якщо закривав заслінку на половину десь, працював стабільно. Після моніторингу інфи, виявилося, що проблема в карбюраторі. Я хотів відразу його переводити під газ, тому купить газовий модуль з карбюратором. Після встановлення нового карба з газом генератор працює стабільно з закритою заслінкою як на бензині так і газу. Коли міняв карби, помітив, що рідний карбюратор не притянуй до випускного колектора, можливо там був підсос повітря. Подивіться можливо в вашому випадку теж таке, і просто притяніть карбюратор. Сподіваюся допоможе.

• Олександр

Переплутав , коли запускаєш то заслінку закриваєш, а робочій режим на відкритій заслінці. Все одно нормально працював тільки на половину відкритій чи закритій.

• Олег А***

Весь генератор приехал в масле
    При открытии дроссельной заслонки прыгают обороты. Ровно работает только при закрытой наполовину.
    Так понимаю не отрегулирован карбюратор.

• ІГОР К***

Я розібрався.....там гвинтик треба підкрутити і все..де фіксує жикльор(пластмасовий )

• Александр Ч***

Купил генератор 20.06.20
    Созрел написать отзыв. Покупал аппарат для аварийного питания на случай отсутствия электричества в гараже (а перебои периодически бывают).
    После покупки залил масло Yato 10w30. Заправлял 95-м бензином. Не буду расписывать смены масла, проверку свечи, все по мануалу.
    Перейду к главному. Сначала генератор запускался, как должен, закрываю заслонку, дергаю стартер, двигатель заработал, открываю заслонку.
    Запускался нормально. Примерно через полгода запускаться стал хуже. Заметил, что если с закрытой заслонкой пару раз дернуть стартер (запуск с закрытой заслонкой почему-то, перестал происходить),
    а потом открыть заслонку и дернуть стартер, то запускается. Не стал разбираться, почему так, просто стал запускать его таким образом. Прошло ещё полгода (а с ним и гарантия), и в 20 числах июня (как раз неделю не было электричества) генератор перестал запускаться вообще.
    Перед этим, после выключения начал стрелять в глушитель. Стрелял очень громко, как из ружья. Так как гарантия успела закончиться, решил, что буду смотреть сам, что с генератором.
    Тут, возможно, будет написано самое интересное. Сняв клапанную крышку, замерил зазоры клапанов. В большинстве генераторов, зазоры входного клапана 0.15, выходного 0.20. Тут никуда не влез щуп 0.15. 0.10 не стал проверять, но, предполагаю, что он тоже не влез бы.
    Зазоров, фактически, не было. Снял голову, выпускной клапан очень сильно обгорел, когда я его отчистил, он был деформирован. Рассухарил клапана - сальников клапанов не было в принципе. Ни одного.
    Заказал ремкомплекты. Поставил и притер новые клапана. Поставил сальники на оба клапана. Выставил зазоры клапанов. Выставил зазор зажигания (магнето подвинул ближе при помощи полоски от пластиковой бутылки)
    Всё собрал. Завелся отлично. И что интересно, работает тихо и его не колбасит, как это было, когда я его запускал после покупки. Делайте выводы сами о качестве сборки.

• Александр Ч***

Дату покупки случайно написал не верно, купил 2 июня 2020. Но это сути не меняет.

• Андрей И***

Таже проблема! Работал жутко не хотел его разбирать.
      Закончилась гарантия,разобрал. зазоров нет, выпускной обгорел посадочної седло соотвецтвенно , сальников клапанов небыло. Масло ел. С новья, На 20 литров 92 окко, (Кастрол 10w40 a3b4.) грамм, приблизительно около 100!запуск некудышний. Сейчас в процессе ремонта. Седло клапана прогоревшее, ищу головку! Модель 21 i.

• Владислав В***

Приїхав генератор візуально цілий, коли захотів злити масло почали випадати пласмаски, зняв передню панель все роздовбане, притензію кому виставляти, продавець зїзжає на пошту, пошта каже візуально ціле значить продавець продав поломане. Не рекомендую ні магазин ні нову пошту

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Розбитий
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Владислав! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Irina S***

Подскажите пожалуйста, какой расход топлива?

Близько 1,2 л/год при 50% навантаженні

• Roman

Після того як розпакував потрібно залити масло і бензин і використовувати. Чи потрібно ще якісь підготовчі роботи проводити??

• Сергей Х***

В инструкции должно быть написано

• Представитель к***

Не потрібно. Достатньо зробити вказане вами.

• Олег С***

Как ремонтник рекомендую обкатать двигатель что бы его хватило на дольше. Поработайте по 30 минут с 30 минутным перерывом с маленькой нагрузкой до 1 кВт. Литра 2-3. Там второе поршневое кольцо одно идёт тёмное не притертое. Потом поменяйте масло и работайте)Это ни один представитель не знает. Т. К. не занимался обслуживанием)

• Roman

Скажіть будь-ласка то потрібно заливати масло чи воно там залито я так і не зрозумів. Якщо потрібно то якого виробника і марку рекомендує виробник генератора

• Представитель к***

Масла в генераторі немає, перед початком роботи треба залити. Об'єм - 0,6л. Марка масла -10w30, напівсинтетика

• Дмитро Д***

Підскажіть будьласка які мінуси алюмінієвої обмотки та які переваги мідної.

Достоинства:
    Ціна дуже приємна
    Недостатки:
    Поки немає
    • Представитель к***

У алюмінія трошки менша провідність струму. Генератор з алюмінієвою обмоткою дещо втрачає продуктивність під час тривалої роботи при максимальних навантаженнях. Але вартість матеріалу є значно дешевшою, тому вартість виробництва генераторів з алюмінієвою обмоткою альтернатора меньша.

• Дмитро

Чи є у цього генератора датчик, який слідкує за рівнем масла та якщо він замалий, то генератор вимикається? Та чи вірно вказано що рівень шуму генератора 96 dB ?

• Представитель к***

1. Так, датчик рівня масла є у всьому обладнання ТМ Konner&Sohnen.
      2. Рівень шуму - поняття глибше, ніж зазвичай думають. Розрізняють
      "звуковий тиск" - LpA та "звукову потужність" - LWA. Остання величина
      є постійною для певного типу обладнання. А от звуковий тиск залежить
      від відстані до джерела шуму та перешкод. Наші генератори реалізовуються
      на території Європейського Союзу та використовують німецький стандарт
      - звукову потужність - LWA, яка дорівнює 96 дБ.
      А от звуковий тиск, LpA- поняття, що використовується
      в Україні, це рівень шуму, що фіксується
      на деякій відстані від генератора, зазвичай 7 метрів, без перешкод,
      або з конструктивними перешкодами (шумозахисним кожухом) і в нашому
      обладнанні становить близько 68-70 дБ. Іншими словами, він абсолютно не є більш
      шумним, ніж у конкурентів, а в порівнянні з деякими і тихіший за
      рахунок якісного й масивного глушника.

• Дмитро

Дякую за відповідь!

• Олег С***

Не надейтесь на датчик. Он поролоновый поплавковый. Через пару лет есть вариант что он прилипает к корпусу и будет показывать уровень масла. Так что постоянно проверяйте уровень масла перед работой. И будет долго работать. В ремонте такие двигателя только от масляного голодания ломаются.

Продавец: Rozetka

Куплений в 2022 році. Не на Розетці. Використовую рідко, бо замість нього взяв інверторний іншої фірми.
    Не рекомендую.
    Краще взяти інверторний генератор іншої компанії.

Достоинства:
    Генератор. Для нечутливої електроніки або для лампочок.
    Недостатки:
    Нестабільна напруга (в результаті згорів варістор на платі котла). Коли після запуску відкриваєш повністю заслонку повітряну - пирхає. Відповідно потрібні фахівці для нормального налаштування роботи.
  • Сергей Г***
    Продавец: Rozetka

Купував в листопаді, обкатку пройшов мастило міняю за регламентом. За цей час напрацював близько 300 мото годин. Сам генератор працює добре, заявлені кВт видає заводиться без жодних нарікань, але як завжди є трохи дьогтю. На бакові в районі швів просочується пальне по всьому периметру. В представника запчастин нема, на запитання що робить порадили замазати герметиком. Кришку також довелось доопрацювати тому що зацеп був лише з однієї сторони і кришка не тримається.

Достоинства:
    Тримає заявлені кВт, стабільно працює, заводиться за будь-якої погоди.
    Недостатки:
    Пари палива на швах бака, ємність бака меньше ніж заявлено.
  • коваль в***
    Продавец: Rozetka

Сначала по6орела вся электрическая часть,хотя причин я так и не узнал.Затем после ремонта потекло масло и по утрам при плюсовой температуре танцы з бубном при заводке.

Достоинства:
    На колесиках.
    Недостатки:
    Проработал 100 час и здох.
  • Волошин Р***
    Продавец: Rozetka

Підкажіть чи можна використовувати цей генератор для освітлення та живлення електроприладів будинку, зокрема чи може він живити двох контурний котел, телевізори, холодильник, освітлення і електроплиту?

• Представитель п***

Можна. Треба лише мати на увазі, що генератор видає 2,5 кВт, що цілком достатньо для котла, холодильників, ТВ, освітлення. Якщо ж при цьому включити всі конфорки плити, - потужності, звичайно ж не вистачить. Порахуйте уважно потужність приладів, які будуть підключені під час використання генератора...

• Захід З***
    Продавец: Rozetka

З самого початку експлуатації почав їсти масло,причому,їсти це слабо сказано. Через 2 місяця експлуатації взагалі перестав заводитись, відіслали по гарантії. В сервісному по гарантії ремонтувати відмовились, аргументували, що в фільтрі є пил.. Не рекомендую дану продукцію і магазин...

• Представитель п***

1. По-перше, - в акті вказано зовсім іншу модель генератора, не рекомендувати першу, що попала під руку трішечки не коректно з Вашого боку. 2. В акті вказано, що майстром виявлено механічні пошкодження поршньової групи. Це відбувається через певну кількість мотогодин роботи, а не з самого початку експлуатації, як вказано Вами, та викликається потраплянням абразивних утворень в двигун, як то пилу чи піску або ж мікрочастин металу поршньової групи в результаті експлуатації. В основному це відбувається через ігнорування заміни оливи чи механічні ушкодження повітряного фільтру або ж його відсутність. В інструкції по експлуатації подібних виробів обов'язково вказується про догляд за генератором, а саме: регулярна заміна моторної оливи й огляд повітряного фільтру та їх періодичність. Експлуатантом генератора, очевидно, це було проігноровано. Тому це дійсно не є гарантійним випадком, несправність є не заводською, а такою, що виникла під час експлуатації через неналежний догляд. Сервісним центром це може бути виправлено...

• Захід З***

Це не перший наш генератор, про заміни масла і фільтрів я обізнаний.. Попередній наш генератор "сенси" пропрацював 6 років і працює дальше, заміняли лише подушки. Цей брали як допоміжний.. Він сумарно пропрацював може годин 7 і просто заглох. Я подзвонив на сервіс там сказали долийти масла. Долив(завівся) через пару годин він знову заглох, знову долив масла і дальше та сама історія, аж до поки він взагалі перестав заводитись.. Від генератора восновному працювала болгарка, префератор і один раз відбійний молоток, все на відкритому повітрі, причому через переноску. Біля самого генератора практично не працювали.. Він що призначений для роботи в квартирі де не має ніякого пилу, і ідеальні умови?

• Представитель п***

Справа в тому, що в даний генератор інстальовано датчик рівня оливи.
      Це зроблено якраз для запобігання неправильній експлуатації двигуна та його виходу з ладу. Потрібна та корисна функція, погодьтесь.
      Але причина половини звернень в Сервісний центр зі скаргами на неможливість запустити двигун чи його глушіння – то якраз зовсім не брак виробництва чи поломка, а саме недостатній рівень оливи в двигуні. Це може виявитись при першому запуску чи вже під час роботи, коли від вібрації оливи оголюється робоча зона датчика й двигун отримує команду припинити роботу. І це зовсім не брак. Тому Ви отримали саме таку логічну відповідь.
      Але коли двигун глохне вдруге, а тим паче і втретє, і так далі,- то це якраз свідчить про проблеми в механізмі і запускати генератор знову й знову, доливаючи оливу – не найкращий варіант. Ви, як обізнаний в заміні оливи й фільтрів користувач, повинен це розуміти, до того ж про перевірку фільтуючого елементу сказано в інструкції по експлуатації.
      В Вашому випадку Сервісний центр підтвердив наявність значної кількості будівельної пилюки й сміття в повітряній системі, в карбюраторі й інших механізмах генератора, що свідчить про механічне пошкодження фільтруючого елементу.
      Повірте, генератори інших брендів в подібній ситуації поведуть себе так само. А значна частина торгівельних марок, що відносяться до нижчого цінового сегменту, завершить роботу значно швидше через більш дешеві комплектуючі поршньової групи двигуна й меншу надійність. Тому не рекомендувати генератор, а, тим більше, магазин - не зовсім логічно в цій ситуації.
      Нам дуже шкода, що подібна ситуація у Вас сталась під час експлуатації саме генератора Konner&Sohnen Basic. Надіюсь, наші рекомендації стануть Вам в нагоді при подальшій експлуатації подібної техніки навіть не нашого бренду.

• Иван
    Продавец: Rozetka

Супер техника за свои деньги!

Достоинства:
    Не дорогой, выполняет свои задачи, работает как зверь!
    Недостатки:
    нет колес
  • Олександр Д***
    Продавец: Rozetka

Яка обмотка ротора і статора?

• Виталий Ф***

Алюминий.

• Представитель б***

Модель Konner&Sohnen BASIC KSB 2800A (Aluminium) має алюмінієву обмотку. Аналогічна модель Konner&Sohnen BASIC KSB 2800C (Cuprum) має мідну обмотку.

• Андрій Т***
    Продавец: Rozetka

Потрібно для будівельних робіт. Чи потяне 2 бетономішалки?

• Представитель б***

Яка загальна потужність мішалок?

• Антон Ч***
    Продавец: Rozetka

Чи є в ньому регулятор напруги ?

• Сашко

Всі генератори Konner&Sohnen обладнані інтелектуальною системою стабілізації напруги AVR

• Василь
    Продавец: Rozetka

в нем есть стабилизатор напряжения на выходе ?

• Ковалев С***

Да, в описании указано - Все генераторы Konner&Sohnen оснащены интеллектуальной системой стабилизации напряжения AVR. Она позволяет удерживать выходное напряжение генератора на постоянной величине 230 В и защищает от нежелательного короткого замыкания.

• Владислав К***
    Продавец: Rozetka

Скажите пожалуйста, можно ли подключать сварочный инвертор, и варить электродом 2мм. на токе до 60А , и если можно, то какое время? Имею ввиду 1-2 электрода или сколько поминутно. Спасибо.

• Володимир П***
    Продавец: Rozetka

Планую купити на випадок аварійного відключення електроенергії, справиться він хоча б з двома електро радіаторами (1,2квт) кожний ( при повному навантаженні), і холодильником?

• Представитель к***

З радіаторами справиться (1,2х2=2,4 кВт) А що до холодильника - дивлячись які в нього характеристики. Але я б не радив. Номінальна потужність генератора -2,5 кВт. Є запас 100 ватт. І хоча його максимум -2,8 кВт, щоб він служив Вам довго й безпроблемно, не варто його експлуатувати на максимумі можливостей, якщо це не короткостроково...

• Олег С***

Это обычный генератор с двигателем 168f. "Рассход это 400 грамм топлива на 1 киловатт в час. Если Потребление электроэнергии меньше 1 киловатта то 380 грамм бензина.

• Сергій С***

не раджу брати генератор з алюмінієвою обмоткою, якщо плануєте його використовувати на повну потужність!
      Така обмотка гріється, через що знижується потужність а пускові токи холодильника при 2.4кВт нагрузки від обігрівачів, швидко спалить цю обмотку!

• Андрей П***
    Продавец: Rozetka

Хорошая цена, взяли для рыбалки.
    Работает без проблем

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    не нашел
    • Представитель к***

Дякуємо за відгук та оцінку нашої продукції)

• Дмитрий В***
    Продавец: Rozetka

Хорошо замаскированный базарный Китай, расчет на украинский менталитет. Который мыслит примерно так: "Хочу купить генератор, но на нормальный денег нету. А вдруг и этот будет работать?"

Достоинства:
    Зато со всех сторон написано, что сделан в Германии
    Недостатки:
    Ничем не лучше своих братьев-китайцев
    • Представитель к***

Дякуємо Вам, Дмитре Васильовичу, за Ваш відгук. По-перше, хотілось би уточнити, чи купили Ви вже нашу продукцію, чи Ваше ставлення базується на здогадках? Чи можу я робити висновок, що Ви вже є власником даного девайсу і він має якісь проблеми в роботі? Можу з впевненістю стверджувати, що за останній місяць звернень до нашого сервісного центру по цій моделі не було. Звертаю Вашу увагу, що, на відміну від інших виробників даної продукції, ми не зменшуємо в останні роки якість продукції задля зменшення вартості. Продукція нашої компанії ділиться на професійну та побутову. Лінійка Basic якраз і представляє якісну побутову техніку з відповідною ціною та впевнено відповідає заявленим характеристикам. А от майже аналогічна модель з професійної лінійки (ссылка) коштує на даний момент 10 500 грн. Вибор завжди залишається за Вами. Що до виробника – смію стверджувати, що Ви не уважно переглядали характеристики. Німецький власник бренду справді має виробничі потужності на території КНР. Це вказано на сайті. Дана продукція продається на території Німеччини, Польщі, Румунії, Франції та інших країн Європи й, частково, Азії та має не тільки українські, але й європейські сертифікати.

• Серж С***

А у поляков тоже украинский менталитет)))))) И тоже очевидно денег нету))))

• Олег С***

Движки все одинаковые кроме оригинала Honda. Вопрос это обмотка, или чистая медь или алюминий сверху залитый лаком. Узнать можно только попробовав паять обмотку. Занимаюсь ремонтом, уже много такого перебрал.

• ольга
    Продавец: Rozetka

Добрый день,на сколько по времени хватает полного бака, при непрерывной работе генератора на неполной мощности?

• Представитель к***

На витрату палива впливають десятки факторів, починаючи від якості палива та ступеня чистоти повітряного фільтра та закінчуючи порою року,тобто температурою повітря. В середньому повного баку має вистачити на 12 годин

• Тарас В***
    Продавец: Rozetka

Доброго дня, питання до представника компанії: чи достатньо буде цього генератора для живлення компресора із заявленою потужністю 2200 Вт?

• Представитель к***

Номінальна потужність даного генератора складає 2.5 кВт, короткотерміново витримує 2,8 кВт. Достатньо, якщо вказана вами потужність є вірною.

• Артем

Представитель компании
      ви це серезно? В компресорі є електродвигун і він має пусковий струм, який більше номінального десь в 3-5 разів.
      Тобто компресор з потужністю 2,2 кВт не зможе запуститись від генератору на 2,8 кВт, або одразу виведе його з ладу.

• Полина
    Продавец: Rozetka

Подскажите, пожалуйста, сколько часов безперебойной работы выдерживает? Например, требуется на дачу, где нет света, для работы холодильника - его периодически надо выключать или он может постоянно работать с дозаправкой? Извините, может вопрос глупый - просто не разбираюсь))))

• Представитель к***

Якщо генератор не працює постійно на максимумі та до нього є вільний доступ повітря для охолодження - обмежень, в принципі, немає. Але є нюанс. При закінченні палива в бензобаку, перед дозаправкою, двигун треба охолодити. Техніка безпеки.

• Віталій С***

після закінчення баку обов'язково треба робити перерву або ставити постійне воздушне охолодження.

• Роман П***
    Продавец: Rozetka

Вчора отримав і трошки роздивився обновку. Скажу чесно - трохи переживав за якість, тому що підозріло дешевий. Тиждень моніторив інтернет, дивився відгуки. Знайшов ці генератори на польських і німецьких торгових сайтах. Але перекладати доводилось Гуглом, тому найбільше інформації отримав з українських. Але то таке... Переживав, скоріш за все, дарма. Перше враження - доволі якісна панель, жорсткий бак, можна навіть сидіти, не прогинається. Зверху на рамі - паралонові рукоятки, що зручно... На панелі дві "квартирні" розетки і вольтметр. Профабований нормально. Залив пів-літра масла, бензин (рекомендують А92, чому - довго пояснювати, але логіка в тому є). Завівся відразу і без проблем. Працює рівно і доволі тихо, з гаража на деякій відстані вже майже не чути. Підключив болгарку і дрельку (хоч і не зовсім зручно двома руками то одночасно робити). Вийшло трохи більше півтора кіловата. Політ нормальний. Буду тестити ту забавку далі, як не забуду - відпишу). І як то принято писати - поки що можу сміло рекомендувати, для невеликого будинку з холодильником, телевізором, маленьким бойлером, насосом типу "Струмок" та купою освітлення саме то.

Достоинства:
    Акційна ціна, якість
    Недостатки:
    Не знайшов
    • олег г***

Спасибо за отзыв. А работают от него элктроника - телевизор? монитор, нотбук, роутер? Спасибо

• Представитель к***

Вся побутова електроніка працює без проблем

• Мирошниченко С***
    Продавец: Rozetka

ето цена такая и за обмотки: алюминиевая ?

• Максим С***

Да, обмотка алюминий.

• Представитель к***

Бензинові генератори серії BASIC з індексом С в кінці мають мідну обмотку альтернатора (Cuprum). Генератори з індексом А - повний аналог, але з алюмінієвою обмоткою. А ціна - ексклюзивна акційна ціна виключно від Розетки. Стандартну всеукраїнську ціну цієї моделі Ви можете побачити перекресленою.

• Андрій
    Продавец: Rozetka

Питання представнику. Чи можна використовувати цей генератор для живлення комп'ютерної техніки - ПК, монітори, телевізори, приставки ... Чи не зашкодить він електроніці? (Знаю що є різні види синусоїд на виході, але не розбираюсь в темі).

• Представитель к***

Ні, не зашкодить, все буде працювати.

• Алексей М***
    Продавец: Rozetka

Взял по акционной цене. За такие деньги очень не плохой генератор. Подключил к системе питания дома. Вчера тестировал. Пока все вытягивает, но думаю если одновременно включится и бойлер и насосная станция то не вытянет))) Генератором пока очень доволен

Достоинства:
    Качество, цена
    Недостатки:
    Ищу...
    • олег г***

А нужно ли докупать масло? Или при покупке генератор заправлен? Спасибо!

• Павло Н***
    Продавец: Rozetka

Болгарку або відбійний молоток , потягне ?

• Представитель к***

Уточніть паспортну потужність інструменту і чи є в болгарки функція "плавний пуск"?

• Юрий Ш***
    Продавец: Rozetka

Скажите потянет НАСОС ПОВЕРХНОСТНЫЙ AQUATICA 775233 1,1 КВТ, холодильник двух камерный, газовый котел Ferroli DOMIproject C 24 D и 2-3 лампочки светодиодные 15ватт?

• Представитель к***

Потягне. І лишиться солідний запас)

• олег г***

А нужно ли докупать масло? Или при покупке генератор заправлен? Спасибо!

• Сергей К***
    Продавец: Rozetka

Цена класная. Генератор с виду качественый. Работает не громко, кстати на92 бензине. Буду тестировать.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не увидел
  • Елена П***
    Продавец: Rozetka

Скажите будет работать на отопление, дом 50кв.(электро отопление)

• Представитель к***

Уточніть, будь ласка, чим збираєтесь опалювати?

• Елена П***

Электро отопление

• Представитель к***

Яку вбудовано систему? Якої потужності?

• Сергей Д***
    Продавец: Rozetka

Сделан аккуратно. Внешний вид нормальный. Завелся без проблем. Выдает чуть больше, чем заявлено, проверял электроинструментом. Очень хорошая цена (брал по акции) для такого качества. Посмотрим, как будет вести себя далее....

Достоинства:
    Цена