Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гайковерт ударный аккумуляторный DeWalt с АКБ и ЗУ DCF921E2T

Оценка пользователей 4.75/5
  • Павло К***

Хороший гайковерт, крутить добре, акумуляторів вистачає на довго. Особливо сподобалась функція відкручування метизів і окрема кнопка управління ліхтариком.

Достоинства:
    Є чотири функції відкручування/закручування, окрема кнопка управління ліхтариком, на довго вистачає акумулятора, відкручує те що руками дуже важко зірвати або неможливо в звʼязку з обмеженим простором
    Недостатки:
    Хіба що в кейсі немає окремого відсіку, куди можна головки було б скласти, тому приходиться окрему коробочку тягати з собою, щоб не класти їх насипом в кейс(Але це вже я придираюсь).
  • Александр П***

Хороший инструмент!

Достоинства:
    Мощный, компактный
    Недостатки:
    Возможно цена не самая лучшая
  • Андрій Н***

Чудовий гайковерт. Відповідає заявленим параметрам. Дуже приємно тримати в руках. Працювати ним одне задоволення. АКБ нового покоління взагалі бомбезні, заряд швидко набирають навіть на штатному 2А зарядному. По моїй роботі одного акб вистачає на половину робочого дня, я гадав буде набагато швидше сідати, приємно здивований.

Достоинства:
    Якість бренду
    Недостатки:
    Ціна таки кусається
    • Віктор

скажіть будь ласка як тримають акумулятори чи вистачає 1.7А, чи потрібно буде все таки купувати 4А акумулятор?

• Андрій Н***

Тримають добре, я розкручував ним металокаркаси з сильно ржавими гайками на 19 мм, то мені вистачало 1-го на робочий день з обідом ;). Так як ти ним працюєш імпульсно, то на нього мале навантаження на сам двигун, якось так. Все залежить від обсягів Вашої роботи.

• Володимир А***

Працює