- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto. Цвет: Black
Заряджався 3 години, але так і не увімкнувся
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец Resheto
Можливо це брак попався. В такому випадку варто спочатку звернутись до продавця, а вже потім писати відгук. Ми зв'яжемося з вами найближчим часом для вирішення проблеми. Чекайте на дзвінок від нашого менеджера.
- Сергій Т***
Швидко замінили брак. Дякую.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Resheto. Цвет: Black
Вітаю, попередньо прийшов неякісний товар але швидко та без затримок замінили на справний девайс - все працює без нарікань , дякую . Рекомендую, продавець відповідальний .
- Достоинства:
- 100%
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto. Цвет: Black
Чудово підходить для підключення побутової акустики через блютуз.
Не працює режим ТХ. Пристрій або невидимий, або неможливо підключити.
В навушниках:
- середні і високі частоти - взагалі без претензій. Низьких немає від слова зовсім.
- максимальна гучність складає 80% вдносно прямого підключення навушників до телефону через мініджек.- Достоинства:
- Дешева ціна
- Недостатки:
- Відсутні низькі частоти і режим ТХ.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Resheto. Цвет: Black
Сьогодні отримав у Розетці сей девайс . Підключив до телевізора і нічого …. спробував підзарядити - теж нічого … лише червоний діод світиться коли заряджається …(((
- Достоинства:
- Недостатки:
- не вмикається
- Продавец Resheto
Добрий день. Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом для вирішення проблеми. Чекайте на дзвінок від нашого менеджера.
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда
За місяць користування можу сказати що в цілому непоганий універсальний та компактний пристрій з великим діапазоном роботи. Однак він має кілька недоліків, таких як шумові перешкоди при використанні під час зарядки, дуже не комфортно так щось слухати. Тривалість роботи батареї хватає приблизно на п'ять годин. З позитивних моментів можна відзначити доступну ціну пристрою, що робить його хорошим варіантом для тих, хто економить на коштах. В цілому, VIKEFON KN321 є непоганим вибором для тих, хто надає перевагу універсальності та доступності, але готовий пожертвувати якістю звуку та тривалістю роботи батареї.
- Достоинства:
- Універсальний та компактний пристрій з великим діапазоном роботи, ціна, якісний чистий звук якщо не користуватися під час зарядки.
- Недостатки:
- Шумові перешкоди при використанні під час зарядки. Тривалість роботи батареї хватає приблизно на п'ять годин.
- Гліб М***Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto. Цвет: Black
Є нюанси, інколи девайс довго шукає цей блютус, коли потрібно перемикатись між пристроями виходить не дуже швидко, можливо справа в тому що він з apple технікою не прям ідеально дружить, але таке явище інколи трапляється, в цілому норм, та не часто я і перемикаюсь.
По звуку скоріше навіть краще ніж я очікував за такі грощі. мені вистачає, задоволений, купив би ще раз якщо кудись буде треба.- Достоинства:
- ціна якість гарна, стерео звук
- Недостатки:
- інколи пристрій довго шукає цей блютус та потрібно перемикатись між пристроями інколи не дуже швидко, можливо справа в тому що він з apple технікою не прям ідеально дружить, але норм, не часто я і перемикаюсь між пристоями.
- Сергей п***Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда
Проблема решена
Спустя сутки сам приёмник работает без нареканий, быстро и легко синхронизировался с моими гаджетами. А вот к магазину претензии, почему то прислали два кабеля джек-джек, а вот USB для зарядки и RCA нету.
- ЛюбомирОтзыв от покупателя. Продавец: Resheto. Цвет: Black
Кортстуюсь лише пару годин але можу вже залишити відгук) Якість звуку на висоті, все працює класно та інтуїтивно. Також був дуже приємно здивований термінами доставки.
- Достоинства:
- Компактний розмір, якісний звук, комплектація.
- Недостатки:
- Однією із задач був прийом звуку в авто і ця штука (як і мп3 плеєр і один з телефонів перед нею) при увімкненому двигуні ловить сторонні шуми. Але гадаю це не є безпосереднім недоліком самого пристрою
- Любомир
Upd. Проблема вирішилась наступним чином: так як заряду вистачає на кілька годин, то заряджатись даний пристрій буде лише з вимкненим двигуном авто - в цьому випадку жодного зайвого шуму, лише чистий звук!)
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto. Цвет: Black
Спасибо!
Всё отлично работает, потерь в качестве звука не заметил.- Достоинства:
- Легко синхронизируется, маленький размер
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда
Чуть меньше спичечного коробка, с юбилейную монету, только квадратную))). Хотелось бы чтоб аккумулятор держал дольше чем 4-6 часов, но как есть. Звук чуть хуже чем напрямую из усилителя с других компонентов, мощность выхода слабовата, приходится в телефоне ставить на максимум, иначе как-то качество стает хуже. Вобщем-то... покупал для старых бумбоксов ну и иногда послушать через стационарную стереосистему. На эти деньги вполне приемлемое качество, можно брать
- Достоинства:
- Цена/качество
- Андрей Т***
а он работает если постоянно подключен кабель зарядки? или только на батареи?
- Виталий Б***
Работает и при подключенной зарядке