Отзывы покупателей о Универсальный активный стилус с дисплеем для сенсорных экранов, совместим с Apple iPhone, iPad, iOS, iOS, Android, Windows и планшетов и телефонов

Оценка пользователей 4.61/5
  • AI аналіз відгуків
    248 відгуків:  позитивний – 78%, нейтральний – 10%, негативний – 12%
    Покупці у більшості випадків задоволені стилусом, відзначаючи його зручність, універсальність та хороше співвідношення ціни і якості. Особливо часто хвалять легке підключення до різних пристроїв (iPad, Android, смартфонів), зручність використання та швидку доставку. Серед слабких місць найчастіше згадуються випадкові відмови в роботі чи швидка розрядка, незначні проблеми з чутливістю при малюванні, а також зустрічаються відгуки про шлюб чи невідповідність зображення та функцій. Загалом, продукт підходить для базового користування та дітей, проте для професійних завдань чи інтенсивного малювання може не задовольнити усіх очікувань. ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Працює добре не у всіх програмах на базі єпл працює коректно тому зауважте це, при активному користуванні вистачає на 6—7 годин

Достоинства:
    Недорого та досить корисно
  • Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Все працює, приїхав стілус заряджений, дочка задоволена, малює на планшеті та в айфоні

Достоинства:
    Зручний у використанні
    Недостатки:
    Невиявили
  • Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Дякую все чудово працює я задоволений )

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Стілус працює, цілком задовільнив потреби доньки щодо праці з ним.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Вадим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Нарікань нема, чудово працює. Зручно користуватися як з телефоном так і з планшетом. Заряджається швидко. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Працює чудово. Швидка доставка.

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Стилус працює чудово, дитина задоволена. Швидко відправили. Дуже дякуємо)

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Товар відповідає опису. Працює без нарікань. Відправили швидко.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не помічено
  • Анастасія І***

Все працює чудово, дякую

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Стилус працює, все добре. Дитина задоволена

Достоинства:
    Зручно лежить у руці, добре відпрацьовує як легкий дотик так і утримання
    Недостатки:
    Не помічено
  • Аміна К***

Отличный товар!

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

супер, працює відмінно, я задоволена

Достоинства:
    ціна = якість
  • Діана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Дуже швидко заряджається, мені таке прямо потрібно було

• Антон В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Покористувався 3 години, взяв його ще раз а він не працює, горять 4 лампочки і все. На дотики не реагує на зарядку теж. Бачу що найчастіше відповідають "Спробуйте другий кабель", так що одразу скажу що спробував 3 різних а зависання не пройшло. Поверніть кошти будь ласка.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  GETLUX

Добрий вечір! З Вами вже зв'язався наш менеджер для врегулювання питання, очікуємо від Вас на зворотній зв'язок у чат. Якщо товар бракований - замінимо на справний.

• Продавец  GETLUX

Ви повідомили нас, що не маєте часу займатися обміном товару, якщо передумаєте - пишіть нам у чат, будемо раді допомогти. Нагадуємо, що у Вас є гарантія на 1 рік на даний пристрій.

• Віка Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Швидка доставка товару, працює добре . Заряджається швидко . Брала дитині вона задоволена !

Достоинства:
    Все супер
  • Леся Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Все супер.працюе третій рік.

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Доволі хорошої якості але є один нюанс що стилус працює тільки під нахилом і не с першого разу, але на айфоні гарно працює

• Олександр П***

Чудово працює, покупкою задоволений

• Микита І***

чудово працює

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Брала на подарунок, дуже задоволені

Достоинства:
    Зручний у користуванні
  • віта к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Купувала донечці стилус,дуже сподобався,працює добре,ми задоврлені замовленням.

Достоинства:
    Швидке реагування на замовлення,класний стилус.
  • Наталя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Замовляли" стилус", дуже сподобався, а дитина взагалі в захваті, оригінальний для подарунка.
    Ціна стилуса приємно здивувала, Дякую!!!

• Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Працює добре, стилусом задоволені.

• Олена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Замовляла стилус до планшета.Доставили швидко. Пристрій працює відмінно, жодних проблем не виникло. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Зручний, якісний

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Ідеальний пристрій підходить під всі марки планшетів дуже гарний дуже добре заряджається та вобщє дуже класний сайте він дуже підходить під iPad Навіть краще оригінального стілусу

Достоинства:
    Це дуже навіть класне та немає таких не достатків але він дуже-дуже дуже класний Буду замовляти 1000 разів
    Недостатки:
    Немає не достатків він дуже гарний дуже класний та компактний дуже функціональний багато навіть функціональний та дуже підходить Не сумнівайтеся якщо думаєте що він буде поганий він дуже класний
    • Продавец  GETLUX

• Марта В***

скажіть будь ласка який у вас айпад?

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Ввечері заряджаємо, і до ранку, без використання вже сівший, постійно треба носити павер банк, якщо хочеться малювати

Достоинства:
    Недостатки:
    Не тримає заряд
    • Продавец  GETLUX

Добрий день! Спробуйте зарядити пристрій іншим кабелем, якщо не спрацює - напишіть нам у чат та з Вами звʼяжеться наш менеджер для врегулювання питання.

• Дмитро Г***

Після відгуку звʼязався продавець і сам запропонував відправити стилус і перевірити, після цього відправив нам новий і додав ще одну насадку.
      Дуже вдячний за реакцію і сервіс

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Доставка швидка. Все підійшло.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Замовляла дитині стілус для планшета,хоча в неї і був стілус,але на батарейці.Прийшов швидко,працює добре,без нарікань.Донці подобається.Перевагою є те ,що можна заряджати.Заряджається швидко хвилин 30.

Достоинства:
    Низька ціна,з підзарядкою, зручний у використанні
    Недостатки:
    Коротенький кабель для зарядки,але загалом шнурів вистачає.
    • Продавец  GETLUX

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Дуже сподобалось обслуговування і товар, без проблем підключився к планшетам і телефонам Сяомі, Леново, Самсунг, всі функції виконує добре. Дуже приємний, ввічливий продавець, рекомендую до співпраці.

Достоинства:
    Все добре і якісно

• Мар'ян М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Стилус чудово реагує на планшет від Android та Apple, легкий, добре лежить у руці.

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Стилус гарний, добре лежить у руці, але іноді не дуже чітко передає проведення, особливо, коли під нахилом, пишучи правою рукою, тож доводиться тримати його під більш прямим кутом

Достоинства:
    В цілому, гарно виконаний
    Недостатки:
    Не завжди чітко переває проведення,
    • Продавец  GETLUX

• Юрий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Купували на подарунок. Дитина задоволена. Працює без нарікань.

Достоинства:
    Все підійшло і працює.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  GETLUX

• Лариса У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Дійсно універсальний, підійшов до всіх наших гаджетів. І для чого платити більше). Ціна-якість супер. Зовнішній вигляд елегантний.

Достоинства:
    Універсальність, ціна
    • Продавец  GETLUX

• Катерина К***

Замовляла для доньки.
    Їй подобається, все працює. Дуже зручна в користуванні.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Стілус дуже сподобався, підійшов до планшету Samsung . Їм дитини малює та інше.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  GETLUX

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Для дитини, для початку користування даним гаджетом - підходить.

Достоинства:
    Ціна/якість
    • Продавец  GETLUX