- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Evelex Shop
Добрий девайс.
В мене є пару старих свинцевих акумуляторів - за допомогою цього регулятора я їх підключив до екофлоу. тобто зарядний пристрій потім ця захисна плата і від неї до екофлоу. Навіть, якщо світло виключають на більший час ніж розрахований ecoflow - потім ще вмикається оцей акумулятор, який дозаряджає ecoflow, ну але екофлоу вже працює як інвертор. Таким чином збільшується час можливості роботи при вимкненому світлі. Все добре працює без нарікань - Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Evelex Shop
дуже потрібна річ для свинцевих акумів.
працює як і задумано
ще б відправляти інструкцію по користування, бо в ютубі "кожний суслєг мнить себе агрономом", тому потрібно витратити час, щоб знайти адекватні пояснення для звичайної людини.
не перший раз замовляю у цього постачальника - дуже рекомендую: адекватні ціни, покрокове інформаційне супроводження, швидка відправка. окрема подяка за знижку на наступне замовлення :)- Достоинства:
- адекватні ціни, швидкість реакції
- Недостатки:
- відсутність інструкції
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Evelex Shop
Спосіб налаштування знайшов в інтернеті. Ставив на акк 12В для роутерів
- Достоинства:
- Розмір, індикація
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Evelex Shop
Все працює як треба.
- Достоинства:
- Працює
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Evelex Shop
Норм
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Високе споживання,більше 100mA.
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Evelex Shop
Все работает, рекомендую
- Достоинства:
- Выполняет свою функцию
- Юрий Б***
Не пойму, на фото дра разных способа подключения?
- Олег Г***
схоже плата використовується на одному фото для контроля розряда, а на другому для заряду. плата може і те і те
- Сергій К***
Потрібна допомога! Чи можна використати її для зарядки автомобільного 12в акума від сонячної панелі 60ват
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Evelex Shop
Все чудово! Раджу цього продавця!)
- Достоинства:
- Швидка відправка! Прийшло в робочому стані!
- Недостатки:
- Ніц