Отзывы покупателей о Большой комод Эверест на 4 ящика Соната-8 Дуб сонома + Белый 140х38х94 см

Оценка пользователей 4.83/5
  • Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой

Комод дуже крутий, виглядає досить солідно! Доставили швидко, приїхав без дефектів, сколів, чи чогось подібного. Досить легко і швидко зібрали, всіх необхідних комплектуючих вистачило, інструкція зрозуміла. Всі деталі досить надійно і якісно тримаються купи.

Обслуговування від продавця на висоті! Будемо розглядати даного продавця для подальших покупок меблів.

Рекомендую!

Достоинства:
    швидка доставка, відповідність характеристикам, якісне обслуговування, легко збирається
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Тетяно! Дуже дякуємо Вам за такий теплий і детальний відгук!
      Раді чути, що комод сподобався, а збірка пройшла легко й без зайвих клопотів.
      Окрема подяка за слова про наше обслуговування — ми справді стараємося, щоб кожна покупка залишала лише приємні враження.
      Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову! Якщо знадобиться будь-яка допомога — завжди на зв’язку.

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет: Дуб крафт белый

Гарний комод, якісний, все так , як я хотіла. Доставлений швидко. Збирається швидко, є інструкція. В цілому задоволена. Дякую виробнику, дякую Розетці.

Достоинства:
    Описала вище
    • Продавец  ALBAMIX

Добрий день! дякуємо за відгук, приємного користування!

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый

Ми отримали комод. Доступна інструкція складання.якісний комод. Задоволені. Дякуємо

Достоинства:
    Підійшов на всі 100
    Недостатки:
    Ручки можна зробити іншими
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Юліє! Ми щасливі, що змогли зробити Ваш простір ще комфортнішим! Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо Вам насолоджуватися новими меблями! Ваші побажання стосовно фурнітури обов'язково розглянемо на виробництві. Чекаємо на нові зустрічі.

• Микола Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый

Добрий день. Комод чудовий.
    Рекомендую. Хочу пізніше замовити тумби.

Достоинства:
    Подобається колір. Телескопічні напрямні шухляд.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Миколо! Дякуємо за Ваш теплий відгук і гарні фото! Нам важливо знати, що Ви задоволені своїм вибором. Нехай меблі радують Вас щодня! Чекаємо на Вас знову)

• Инна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый

Отличный вместительный комод ,точь в точь как на картинке. Быстрый в сборке .Спасибо продавцу отправил во время .

Достоинства:
    Дизайн, цена
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  ВерестМ

Вітаємо, Інно! Дякуємо за теплі слова! Нам дуже приємно, що наші меблі стали частиною Вашого простору і приносять Вам радість. Ваш відгук надихає нас працювати ще краще. Звертайтеся, якщо ми можемо допомогти Вам з чимось ще!

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый

Красивий і зручний,збирається як лєго

Достоинства:
    Займає не багато міста,високий
    Недостатки:
    Треба бути уважним до креслень, але то на перший раз
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Світлано! Ваші теплі слова – це справжнє натхнення для нас! Дякуємо за довіру і за те, що обрали саме наші меблі. Якщо виникне бажання оновити інші кімнати – ми завжди поруч!

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой

Комод дуже круто виглядає на такі гроші.
    При оформленні консультант чемно та доступно пояснив.
    Отримали швидко.
    Запаковка була на вищому рівні.

Достоинства:
    Легкий у збірці. Всього начиння вистачило із запасом. Фурнітура не з дешевої.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Оксано! Дякуємо Вам за чудовий відгук та фото! Ми дуже раді, що наші меблі стали частиною Вашого інтер'єру і що вони Вам подобаються. Бажаємо Вам ще більше комфортних і приємних моментів у Вашому оновленому просторі! Чекаємо на Вас знову)

• Олександра Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый

Чудовий комод, який залишив приємні враження.
    Вживу колір виявився світліший, ніж на фото, але нас влаштовує. Не жовтить
    ДСП виглядає добре і надійно. Ніде не було ушкоджень. Також задоволені якістю фурнітури.
    В наборі є інструкція, де все чудово розписано по етапам зборки. Ми зібрали за годину без складнощів.
    Трошки затрималась доставка. Замовили 27.09, отримали 05.10. Але ще день додала Нова Пошта.

Достоинства:
    Якість виробу
    Надійна фурнітура
    Зрозуміла інструкція
    Наявність запасних кріплень
    Недостатки:
    Варто звернути увагу, що дно в шухлядах із фанери і прикріплюється до основної конструкції на цвяхи знизу. Тому доведеться контролювати, аби не перенавантажити і не зірвати.
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Олександро!
      Дякуємо Вам за відгук, ми дуже раді, що Ви залишились задоволені. Ми робимо все можливе, щоб у нинішній складній ситуації в країні, виготовляти та доставляти замовлення якомога скоріше. Дякуємо, що дочекалися.

Чекаємо на Вас знову!

• Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб крафт белый

Все прийшло вчасно і в належному стані, комод хорошої якості

Доброго дня, Ярославе!

• Олег К***

Гарний комод.

• Продавец  ВерестМ

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за відгук. Для нас дуже цінний зворотній звʼязок від клієнтів.

• Альбіна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб сонома + белый

Комод дуже вмісткий, легкий в збірці , єдине дві задні фанери приїхали тріснутими , але з цим вже розібралися, відправили інші на заміну Цілком задоволена

Доброго дня, Альбіно!

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Белый + Дуб сонома

Гарний, простий в зборці!Дякую продавцю!

Достоинства:
    Ціна , якість, доставка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Казаков А***

Прекрасний комод та сервіс
    Дуже привітний і уважний продавець!
    Оперативне оформлення! Швидка доставка!Все пришло в цілості та повному комплекті,не хватило тільки десяток саморізів,але це не критично.

Достоинства:
    Красивий та вмісткий

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой

Комод очень прост в сборке.
    Все детали надлежащего качества.
    В пользовании без каких либо затруднений.Понравился, довольны приобретением.
    Особое уважение продавцу и внимательным менеджерам, обслуживание достойное внимания, молодцы. Спасибо большое за проявленное внимание.

Достоинства:
    Удобный комод
    Недостатки:
    При сборке не оказалось должного количества шурупов.
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Наталіє!
      Дуже вдячні вам за теплі слова та високу оцінку.
      Раді що залишилися задоволені якістю товару. Сподіваємось побачити вас серед наших постійних клієнтів.
      Шкода, що не вистачило шурупів, на наступну покупку зробимо Вам приємний бонус в якості компенсації))

Приємного користування!

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Белый

Чудовий комод!
    Чудовий сервіс!
    Дуже привітний і уважний продавець!
    Оперативне оформлення! Швидка доставка! Я всім задоволена! Дякую!

Достоинства:
    Красивий, великий, вмістовний

Вітаємо, Ольго !
      Вдячні вам, що знайшли час, щоб поставити нам оцінку та написати відгук. Будемо раді Вас бачити в числі наших постійних покупців.

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Белый

Оперативно доставили. Все в идеале. Цены приемлемые.

• Продавец  ВерестМ

Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Лариса О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой

Хороший комод стильний красивий простий в зборці

• Продавец  ВерестМ

Лариса, огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Валерий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб сонома + белый

Собрал, все хорошо. Все детали в комплекте есть. Насечки правильные, выглядит красиво.

Достоинства:
    Красивый, легко собрать
    Недостатки:
    В комплекте нет шестигранника для шурупов
    • Продавец  ВерестМ_old

Спасибо за отзыв!!! Мы стараемся для вас!

• Продавец  ВерестМ

наличие шестигранника не предусмотрено заводом производителем.

• Тарас П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов

Заводська упаковка була ціла без механічних ушкоджень, а в середині упаковки була тріснута плита яка знаходилася між двома цілими.

• 48 к***

Добрый день. У Вас была отправка новой почтой, Вы могли посмотреть комод на почте и не принимать его. Вас просили осмотреть на целостность товар.
      Мы можем заказать Вам деталь, если Вы предоставите фото заводской упаковки и фото детали в не собранном виде.