Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Мегафон рупор громкоговоритель громкоговоритель усилитель голоса ручной аккумуляторный переносной рупорный записывающий на солнечной батарее аккумуляторе мегафоны рупоры с динамиком bluetooth радио фонариком

Оценка пользователей 4.82/5
  • марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Замовила, інструкції у коробці немає.
    Підкажіть, як увімкнений саме функцію мегафону? Аби одразу говорити в було чутно гучно?

Вітаємо, Марино!

Дякуємо за ваше запитання! Щоб увімкнути функцію мегафону і забезпечити голосне звучання, потрібно активувати відповідний режим на самому пристрої.Після активації функції мегафону збільшіть рівень гучності на самому мегафоні для досягнення максимальної чутності.

Якщо залишилися якісь питання, з радістю підкажемо, ми завжди на зв'язку. Гарного дня!

• Євгеній Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Мегафон чудово справляється зі своєю задачею. Звук добре чути у шумному середовищі . Легкий в управлінні, довго тримає заряд. Зручний і компактний, працює без проблем.

Євгеній, вітаємо)

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Здається, ви знайшли справжнього голосового союзника для шумних умов! Приємно знати, що мегафон не тільки справляється зі своєю задачею, але й робить це легко та надійно. Нехай цей компактний помічник і далі тримає вас на хвилі гучних успіхів

• Олег Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Купив мегафон для проведення заходів. Звук гучний, чіткий, все чудово чути. Легкий у використанні, добре тримає заряд. Дуже задоволений покупкою, справляється на всі 100%.

Олег, вітаємо)

Дякуємо за відгук! Вау, мегафон, який так чудово справляється із завданнями — це справжня знахідка! Чіткий звук і легкість у використанні дійсно роблять його незамінним на заходах. Сподіваємося, він принесе ще багато яскравих моментів у вашій роботі!

• Тарас П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Придбав мегафон, задоволений. Звук потужний і чистий, легко чути на великій відстані. Сонячна батарея величезний плюс, можна використовувати без постійної підзарядки. Bluetooth працює чудово.

Тарас, вітаємо)

Дякуємо за такий чудовий відгук! Раді, що мегафон став для вас справжньою знахідкою. Потужний звук, сонячна батарея і надійний Bluetooth — справжній комплект для безперебійної роботи. Хай ваш голос звучить далеко і гучно без зайвих клопотів!

• Богдан І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Мегафон чудовий! Гучний, чіткий звук, простий у використанні.

Богдан, вітаємо)

Дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що мегафон виправдав ваші очікування. Сподіваємося, він буде надійним помічником у всіх ваших заходах!

• Дмитрий И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Придбав мегафон, і залишився дуже задоволений! Звук гучний і чіткий, навіть на великій відстані чудово чути. Рекомендую!

Вітаємо)

Щиро дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що мегафон перевершив ваші очікування і задовольнив вас якістю звуку. Нам дуже приємно, що ви рекомендуєте мегафон. З нетерпінням чекаємо на ваші нові замовлення!

• Артем В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Мегафон легко використовувати, він дозволяє голосно говорити, щоб багато людей почули. Його можна взяти з собою куди завгодно. Заряджається швидко і працює надійно. Ідеально підходить для заходів на свіжому повітрі. Я задоволений покупкою

Артем, вітаємо)

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені мегафоном і його можливостями. Приємно знати, що він став вам у нагоді на заходах на свіжому повітрі. Якщо у вас будуть ще питання або побажання, не соромтеся звертатися!

• Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

рупор взяв для змагань нашого клубу, досить потужний, добре чути як в приміщенні, так і на вулиці

Олександр, вітаємо)

Дякуємо за ваші добрі слова! Ми дуже раді, що вам сподобалося!

• Борис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Этот мегафон стал незаменимым на наших акциях! Громкий и четкий звук, люди слышат меня даже в большой толпе. Заряжается как от солнечной батареи, так и через USB удобно в любых условиях.

• Продавец  ІнтерХом

Борис, добридень! Нам дуже приємно читати ваш відгук! Дякуємо за довіру до нашого магазину. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати, дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Використовувала цей мегафон під час екскурсії. Відмінний звук, функція запису і прослуховування радіо.Але найкраще, що він заряджається від сонця -не треба носити з собою додаткові зарядні пристрої

Вітаємо)
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями і виділили час на відгук! Ми раді, що ви задоволені)

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Рупор якісно і голосно звучить,можна використовувати за потребою, дякую

Олег, вітаємо)

Спасибі за ваші теплі слова! Ваша довіра – це найбільша нагорода.