Отзывы покупателей о Автоматическая палатка туристическая 2 местная 200х200х140 см для леса кемпинга с двумя входами москитной сеткой водонепроницаемая эко зеленая

Оценка пользователей 4.85/5
  • Валерий С***

Все добре!

• Продавец  SmatX

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Хай цей намет дарує вам комфортний відпочинок та затишні вечори на природі. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців! Гарних вам подорожей!

• Наталя Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Голубой

Крутий намет! Все відповідає опису! Ніяких недоліків не виявила!

• Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Голубой

Великий та якісний намет! Все супер!

• Михайло Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Голубой

Дуже задоволені. Товар просто неймовірний, якість топ! Ніяких недоліків!

• Лідія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Брали хлопчику на день народження, дуже задоволений !

Достоинства:
    вмістимий , швидко розкладається

• Юлія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Мені з дитиною та собакою, ще й і речі, супер.

Достоинства:
    Влазить надувний матрац.
    Недостатки:
    Трошки є подряпина з проривом. Але ми брали для ночівлі в метро то нам норм.
  • Софія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Чудовий намет за свої гроші, водовідштовхувальний тільки треба завжди брати підстилку або надувний матрац

• Продавец  SmatX

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!)

• Герман Б***

Швидко, зручно, компактно. Дякую

• Андрій Ч***

Палатка сподобалась! Рекомендую!

• Уляна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Голубой

Дуже задоволені покупкою. Палатка повністю відповідає опису.

• Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Голубой

Класна палатка, ми швидко склали її, проблем не виникало. Все зроблено якісно.

• Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Зарецька С*** Ігорівна

Можете будь ласка розповісти детальніше чи вона не пропускає вологу

• Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Чудова палатка все сподобалося, але мене 184см і в палаткі я вже впираюсь головою та ногами. Я так все гуд.

Достоинства:
    Легко розкладається
    Недостатки:
    Не відповідає 190-140-110
  • Анатолій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Гарний товар за таку ціну

• Ірина І***

Відмінно!

• Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Заказал ребёнок, вместо халабуды!
    Очень доволен, теперь дома живёт в палате

Достоинства:
    Качество, вместительность
    Недостатки:
    Замочки слабоваты
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук!

• Ірина Р***

Фото відповідає дійсності.
    Намет легкий та дуже зручний.
    Зручно зберігати.

Достоинства:
    Розкладається без зайвих зусиль.
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Гарна палатка , швидко збирається купували на подарунок все сподобалось.

Достоинства:
    Легко розкладається ,збирається
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Євген П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Намет чудовий за свої кошти. Як для літнього туризму або ігровий для дітей. Підлога не посилена, в мокру пору треба використовувати підстилку

• Продавец  SmatX

Вітаємо!) Дякуємо за відгук та позитивний зворотній зв'язок!

• Євгенія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Замовляла на подарунок чоловіку ,дуже сильно сподобалось і все підійшло як хотів ,дві людини поміщається спокійно

• Ксенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Палатка хорошая легко собирается,но пошел дождь и она промокла в палатке низ мокрый и вода

Достоинства:
    Легко собирать,лёгкая
    Недостатки:
    Промокает материал
  • Андрей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Удобно что разложить/сложить занимает минимум времени. Компактная в сложенном виде.

Внутренний размер заявлен 190х190, но это далеко не так. Я с ростом 180 см. смог умоститься только по диагонали, при расположении вдоль - ноги на улице.

Надувной матрас размером 180х180 попытался надуть и понял что если не прекращу сей процесс, палатка попросту рэпнет. Иными словами матрас так же не влез. Снял заднее сиденье авто, на нем и спал. Не самый приятный сюрприз.

Ну и крайнее, через строчку на швах палатки наблюдал звезды (в дождь был бы еще более неприятный сюрприз).

Вывод: палатка не для взрослых нужд (рыбалка, поход и т.д), скорее детям на даче во дворе поставить для игр и первых ночевок вне дома.

Достоинства:
    Цена, компактность
    Недостатки:
    В тексте отзыва
    • Продавец  SmatX

Дякуємо вам за відгук. Розміри вказані згідно данних від виробника. Прикро, що шов розійшовся, зверніться, будь ласка, до менеджера, який вам оформлював замовлення для вирішення цього питання. Дякуємо за розуміння.

• Антон В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

За эти деньги неплохая полатка очень удобно разлажывать и слажывать двоим спать удобно

• Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук!

• Слава Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Палатка гарна. Збирається меньше ніж за 20 секунд. Збирається за 1 хв. Використовував матрац розміром 191*137*25 для двох людей в принципі норм. Якщо матраці буде довжиною 203, то палатка зложиться, тому не раджу використовувати цей розмір, пробував. В цілому раджу цю палатку

Достоинства:
    Швидко збирається
    Недостатки:
    Нестандартні внутрішні габарити. Важко підібрати двух спальний матрац. Погано що на основних дверях на блискавці тільки один песик.
    • Продавец  SmatX

Вітаємо!) Дякуємо за відгук та позитивний зворотній зв'язок!

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Палатка відповідає своїї ціні, дуже легко розкладається і складається, підійде щоб вдвох провести кілька ночей на пляжі

Достоинства:
    Легко розкладається, ціна
    Недостатки:
    Закороткі колишки і мотуска в комплекті не дуже якісна, але і без цього доволі стійка
  • Татьяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Відправлення дуже швидке, отримали ще й подарунок)
    Палатка чудова, складається і розкладається легко, без зайвих зусиль Дуже економить час і нерви)))
    Двом дорослим досить комфортно.
    Однозначно рекомендую продавця і товар

Недостатки:
    Не побачили ніяких недоліків
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за позитивний зворотній зв'язок!) Нам приємно, що Ви задоволені обслуговуванням у нашому інтернет-магазині)

• Сипко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Відправили швидко, розкладається і збирається легко, двом дорослим достатньо зручно, першу поїздку з ночівлею витримала на ура

Достоинства:
    Легко встановлюється
    Недостатки:
    Не побачили
    • Продавец  SmatX

Дякуємо Вам за позитивний відгук з фото. Дуже раді, що ви залишилися задоволенні. Повертайтеся за новими покупками!

• Ксенія К***

Дуже задоволена палаткою

Достоинства:
    Ціна, швидкість розкладання
    • Продавец  SmatX