Отзывы покупателей о Держатель-подставка для телефона в автомобиль на стол полку чемодан универсальный раскладной портативный автодержатель с зажимом для смартфона Черный (PC003)

Оценка пользователей 4.44/5
  • Віктор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FainoDim. Цвет: Черный

Не знаю як воно там на велосипеді, але як тримач в ПВХ човен просто чудова штука!

• Продавец  FainoDim

Дякуємо за відгук! Раді, що тримач чудово підійшов — його універсальність та надійна фіксація дозволяють використовувати аксесуар у різних умовах. Бажаємо комфортного користування!

• Шубик И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FainoDim. Цвет: Черный

Отличный держатель для повседневной работы

Достоинства:
    Позволяет развернуть телефон под любым углом
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Продавец  FainoDim

Дякуємо за відгук! Тримач має міцну конструкцію, універсальну сумісність зі смартфонами різних розмірів і зручний механізм фіксації для щоденного використання. Дякуємо за покупку!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FainoDim. Цвет: Черный

Невдала конструкція. Дуже незручно встановлювати смартфон на цей тримач. При встановленому смартфоні неможливо приєднати зарядний провід. Регулювання положення - важке, з гучним тріскомом. Від таких навантажень в пластмасі видно виникнуть тріщини.
    Довелось повернути.

Достоинства:
    Жорстка конструкція, можна не тримати другою рукою при маніпуляція на діспоеї.
    Недостатки:
    Навів вище.
    • Продавец  FainoDim

Дякуємо вам за детальний та чесний відгук
      Нам шкода, що конструкція тримача виявилася для вас незручною у використанні та не виправдала очікувань.
      Ми прийняли товар назад і повернули кошти у повному обсязі — для нас важливо, щоб клієнт залишався задоволений сервісом, навіть якщо товар не підійшов.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Будемо раді бачити вас знову та допомогти з підбором більш відповідного аксесуара

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FainoDim. Цвет: Черный

Дуже крута штука. Можна гнути, крутити як хочеш)))

Достоинства:
    Портативність, зручність, якість.
    • Продавец  FainoDim

Щиро дякуємо за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що вам усе сподобалося. Ваша підтримка — дуже цінна для нас!

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FainoDim. Цвет: Черный

Зручний тримач для телефона. На 100% виконує свою роботу.

Достоинства:
    Компактний тримач, вміщається в долоні.
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  FainoDim

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що тримач для телефона вам сподобався і повністю виправдав очікування.
      Нехай користування буде зручним і приємним щодня!

• Данило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FainoDim. Цвет: Черный

Товар приїхав з зовнішніми дефектами, царапини,але на функціональність не впливає, повороти вліво/право дуже шумні наче якесь пекло, в мене столик для ноутбука в ліжко і підставка не дає всі потрібні фіксації для телефона, підійде тим у кого машина або нормальний стіл.
    В цілому за свої гроші непоганий варіант але особисто для мене пуста витрата коштів,прийдеться повторно купляти але з іншим типом крімлення

Достоинства:
    Компактний,легкий
    Недостатки:
    погано кріпиться, царапини на товарі
    • Продавец  FainoDim

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що товар не повністю відповів вашим очікуванням. Щодо подряпин, хочемо зазначити, що це рідкісний випадок, адже всі товари перевіряються перед відправкою.

Підставка чудово підійде для використання на столах або в автомобілях, де її кріплення демонструє максимальну стабільність. Її компактність і легкість — це великі переваги, які роблять її ідеальною для подорожей або використання в обмеженому просторі.

Ми впевнені, що для багатьох покупців цей товар стане корисним і зручним аксесуаром у повсякденному житті!

• Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FainoDim. Цвет: Черный

Легко кріпиться, компактний, зручний у використанні та надійно фіксує телефон. Тепер можна дивитися відео або користуватися навігацією без проблем. Дуже задоволений покупкою!

Достоинства:
    Чудовий тримач для телефону!
    Недостатки:
    Шкода, що раніше його не купив)
    • Продавец  FainoDim

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою нашого тримача для телефону.

Ви чудово підмітили основні переваги: тримач дійсно легко кріпиться, компактний і надійно фіксує телефон, що робить його ідеальним для користування навігацією або перегляду відео. Додатково до цього, він універсальний, тому підійде для використання не лише в автомобілі, але й на столі, полиці чи навіть валізі. Завдяки затискачу, ваш смартфон завжди буде надійно зафіксований, де б ви його не встановили.

Ще раз дякуємо за вашу довіру та відгук!

• Марія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FainoDim. Цвет: Черный

Товаром задоволена, користуюсь постійно та головне - відповідає дійсності. Дякую за швидке обслуговування))

• Продавец  FainoDim

Дякуємо вам за чудовий відгук і за те, що поділилися своїми враженнями! Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Дякуємо, що обрали нас!

• Руслан Я***

Купував для iPhone 12Pro, чудово підійшов

• Продавец  FainoDim

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що наш тримач-підставка чудово підійшов для вашого iPhone 12 Pro. Окрім сумісності з різними моделями смартфонів, наш тримач відзначається компактністю, портативністю та можливістю кріплення на різні поверхні, що робить його ідеальним аксесуаром у дорозі, вдома чи в офісі. Ознайомитися з повним асортиментом наших товарів можна за посиланням: ссылка.

Ще раз дякуємо за ваш вибір і довіру!