Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Вешалка на стену Эверест Соната-800 Венге темный 80х20х40 см

• Отзывы про товар продавца chip
  • Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Цвет: Венге темный

Изначсально сказали что цена будет 581 + 150 доставка,по итогу всего вышло 818 грн,при предоплате 100 грн
    Вот вам и честная компания)везде вас хотят поиметь)

Достоинства:
    Вешалка
    Недостатки:
    Цена)
  • Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб Сонома

Хорошая простая вешалка. Надеюсь прослужит долго

Достоинства:
    Функциональная
    Недостатки:
    С учётом стоимости доставки, не могу сказать что цена низкая
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Ігорю! Дякуємо Вам за гарний відгук і приємні слова про меблі.
      Раді, що покупка Вам сподобалась. Щодо вартості доставки — розуміємо Ваше зауваження, на жаль, тарифи перевізників формуються незалежно від нас, і ми не маємо можливості на них впливати. Дякуємо за розуміння та будемо раді бачити Вас знову.

• Евгений П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб Сонома

Компактная, удобная вешалка. Собрал без проблем, хоть и пришлось самому размечать крючки, для меня это не проблема

Достоинства:
    Красивая. Удобная
    Недостатки:
    Нет отверстий под крючки
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Євгенію! Дякуємо Вам за відгук!
      Раді, що вішалка Вам сподобалася та зібралась без труднощів. Щодо розмітки гачків — дійсно, у деяких моделях передбачено самостійне розташування, щоб кожен міг підібрати варіант під себе.
      Гарного користування і будемо раді бачити Вас знову!

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный

Шукав вигідну по ціні з гарною якістю і зручну все знайшлось в одній ціна якість дизайн

Достоинства:
    Вмістима якісна гарна швидко надійшла
    Недостатки:
    Незнайшов
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Сергію! Дякуємо, що обрали саме наші меблі й поділилися фото. Раді, що вони прикрашають Ваш дім і створюють затишок.

• Іріс Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный

Дуже гарна вішалка. Я таку шукала - функціональну і мінімалстичну. Прийшло замовлення швидко. Ідеальний варіант ціна/якість.

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Іріс! Дякуємо за гарний відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо, щоб меблі довго приносили комфорт та затишок у Ваш дім.

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб Сонома

Задоволена цією покупкою. Ця вішалка виконує свою функцію і має приємний вигляд.

Достоинства:
    Потрібний кольор та необхідний розмір.
    Недостатки:
    Недоліків не помітила.
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Олено! Дякуємо за гарний відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо, щоб меблі довго приносили комфорт та затишок у Ваш дім.

• Валентина П***

Доставили швидко.Якість гарна

Достоинства:
    Гарна ціна
    Недостатки:
    Нема недоліків
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Валентино! Щиро дякуємо за приємний відгук! Нам дуже приємно знати, що меблі Вам сподобались. Бажаємо, щоб вони довго служили та створювали затишок у Вашому домі!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб Сонома

Класна вішалка з поличкою. Прийшло замовлення швидко. За свою ціну - ідеальний варіант. Так,розміток для гачків немає, але це як кому дійсно зручно, самостійно можна вирішити на якій відстані один від одного будуть кріпитися.

Достоинства:
    Ціна,зовнішній вигляд,за декілька місяців в експлуатації виглядає надійно.
    Недостатки:
    Поки що не виявлено.
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Анно! Щиро дякуємо за Ваші приємні слова!
      Для нас надзвичайно важливо знати, що наші меблі приносять задоволення та затишок у Вашому домі. Ми завжди прагнемо до якості, комфорту і гарного сервісу.
      Дякуємо, що обрали нас!

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный

Були подряпини на лицьовій поверхні. Замінили після підтвердження пошкодження.

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені нашою роботою. Ми завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість, тому раді, що змогли вирішити питання. Бажаємо Вам довгих років комфорту з нашими меблями!

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб Сонома

Все чудово та якісно.Єдине, що немає розмітки під гачки, але можливо це на краще, можна розташувати під себе індивідуально.

Достоинства:
    Ціна, якість та простота збірки.
    Недостатки:
    Немає розмітки під гачки, якщо це можна вважати недоліком.
    • Продавец  ВерестМ

Вітаємо, Ігоре! Дякуємо Вам за відгук. Для нас дуже цінний зворотній звʼязок від клієнтів. Бажаємо приємного користування.)

• Станислав В***

Добре

Достоинства:
    Цена и качество
  • Влада М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб Сонома

Гарна вішалка, якісні гачки металеві.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Скол з одного боку, зі зворотньої сторони виробу, тому майже не помітно.
    • Продавец  ВерестМ

Владо, дякуємо що обрали нас, та високо оцінили якість наших меблів!

Для нас дуже цінно те що ви залишились задоволені)