Отзывы покупателей о Органайзер обувной для хранения обуви в прихожую VMHouse двойная подставка компактная и вертикальная набор подставок 3 шт обувница полка пластиковая стеллаж голубой (0074-0033)

Оценка пользователей 4.43/5
  • Евгения Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый. Высота: 15. Ширина: 7

Це повний треш, як можно повернути?

Достоинства:
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Євгеніє,

Ми вже зв’язались з Вами та організували повернення товару.

Нагадуємо, що Ви завжди можете скористатись правом повернення протягом 14 днів із моменту отримання. Для цього достатньо звернутись до нас у зручний для Вас спосіб — телефоном, у Viber/Telegram, через чат в особистому кабінеті або кнопку «Задати питання продавцю» на сторінці магазину: ссылка

Більшість покупців позитивно оцінюють дану модель за компактність, економію місця у передпокої та якість за доступну ціну, але рекомендуємо завжди перевіряти товар при отриманні. Якщо він не відповідає очікуванням або має пошкодження, у Вас завжди є можливість відмовитись від отримання!

Маємо даний набір в салатовому кольорі: ссылка

А також маємо набір в більшій кількості — 6 шт: ссылка

• Виктория С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный. Высота: 15. Ширина: 7

Це просто жах. В жодному випадку не тратьте кошти на це сміття! Воно навіть не складається докупи. Повелась на відгуки, видно проплачені.

• Ренат С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный. Высота: 15. Ширина: 7

Чудові підставки для взуття.

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый. Высота: 15. Ширина: 7

Органайзер зручний, нормальна якість, відповідає моїм очікуванням!

• Юлия П***

Сподобалось

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой. Высота: 15. Ширина: 7

Замечательные подставки, вся обувь помещается, компактная, а главное не дорого!

• Павел К***

Цілком задоволений підставками

• Анатолий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный. Высота: 15. Ширина: 7

Органайзери ок. Опис відповідає дійсності.

• Аня В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый. Высота: 15. Ширина: 7

Нормальна така підставка, для мене ідеальна

• Катерина Л***

гарна підставка

• Стас Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный. Высота: 15. Ширина: 7

Сподобалась підставка, замовив, швидко отримав, все добре.

• Лиза К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый. Высота: 15. Ширина: 7

Купила такі органайзери замість коробок. Для мене такий вид зберігання одягу більш зручніший.

• Марк Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой. Высота: 15. Ширина: 7

Непоганий органайзер, в шафі порядок.

• Григорій Н***

Зручно