- Владислав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло удобне та легке в збірці
Представник брендуДобрий день. Дуже вдячні за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням. Гарного дня.
- ТеодорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свои деньги хорошее.
Пользуюсь уже больше года.- Достоинства:
- Надежное. Газлифт работает хорошо.
- Недостатки:
- Скрипит, но может стоит смазать.
Чуть кривое, но шо вы хотели за такую цену.
Представник брендуДобрий день. Вдячні за Ваш відгук, завдяки зворотньому зв’язку, ми стаємо кращими. Користуйтеся із задоволенням.Гарного дня.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не співпадають отвори для ручок, прикрутили на два болта, ті що співпали криво просверлені, якість не дуже(
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок! Для розв’язання питання стосовно виявленої не відповідності у доставленому замовленні, пропонуємо Вам звернутися до чат-бота інтернет-магазина Rozetka у розділі "Зв’язатися з нами".
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло якісне, вже 3 роки користуємось.
- Лилия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуємося вже 4 роки , все супер!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За низьку ціну не засуджую якість, проте кривизна стільця дає про себе знати, спинка, при фіксації, частково повернута на ліву сторону, бачив тут вже декілька схожих відгуків.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Кривизна конструкції
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок! Ваша думка цінна для нас, ми докладемо всіх зусиль, щоб стати краще. Гарного дня.
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Свою функцію виконує
- Достоинства:
- Не за всі гроші світу
- Недостатки:
- За цю вартість - не знайшов
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло за свої гроші відмінне. Також порадувало що продавець надіслав деталь яку я зламав при монтажі
- Достоинства:
- Ціна, зручне налаштування, продавець пішов на зустрічі при поломці з моєї вини
- Любомир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручне
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свою ціну просто відмінний стілець, витримує 100кг щодня ось вже протягом 2.5 роки
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Смотри на покупку рационально. Стул из самых дешёвых. Плюсы в том что осанку прямую в целом держит, основа в сиденье чтоб у тебя не зажимался таз, должен быть прямой угол и поддержка поясницы , остальное само расслабиться от правильного положения.
Из минусов материалы (но цена невилирует)
Не в коем случае не бери гемерский стул ковш, спина будет страдать через время а те подушки вообще мусор.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ширпотреб
- Дарья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным
Гарний варіант,зручне,ціле,мяке
- Недостатки:
- Довго очікувати
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якість крісла нижча,ніж очікувалася Постійно випадають ролики з хрестовини.Пару разів ледь не отримали травму.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороше крісло навчання. Ціна дуже потішила. Зібрали, все нормально. Зручно сидіти, але достатньо рівна спинка(не вийде сильно обпертесь або полежати)
- КостяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В цілому непогане крісло за таку ціну ще й з акціею, трохи кривувата спинка, і це не із-за того що не так щось зібрано, на фото інших покупців можливо це побачити, один край спинки торкаеться до підлокотника, перезбирав другий раз, але все залишилось так само.
І ще з не дуже зручних моментів - те що спинка дуже наклонена вперед до сидіння, але це трохи вирішилось підкладанням гайки під основний болт кріплення на який одягається пружина, це трохи дало спинці відійти назад, тим самим зробивши сидіння на стулі більш зручним)
В загалом ціна оправдовує якість, сподіваюсь на довготривале користування)- Достоинства:
- Недостатки:
- Спинка трохи перекошена і дуже великий уклін до сидіння
Представник брендуДобрий день. Вдячні за Ваш відгук, завдяки зворотньому зв’язку, ми стаємо кращими. Бажаємо приємного користування.Гарного дня.
- Перепелица Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Очень удобное. Легко собирается. Не "скрипит", когда садишься или облокачиваешься.
- Достоинства:
- Можно зафиксировать на любой высоте.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кресло оправдало ожидания.Всё отлично собралось,все запчасти были в наличии. Смотрится шикарно,для маленькой комнаты-самое то!Ничего не скрипит,ездит и поднимается мягко.Покупкой очень довольны.
- Достоинства:
- Красивый,компактный.
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Светлана П***
Хочу немного отредактировать свой отзыв.Сиденье на кресле буквально через неделю пользования помялось,поролон как будто местами стал проваливаться,хотя вес сидящего не большой и не целый день.Ни сам,ни в ручную не выравнивается.На функции кресла не влияет,но внешний вид портит.
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок! Ваша думка цінна для нас, ми докладемо всіх зусиль, щоб стати ще краще. Гарного дня.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
По співвідношенню ціна / якість - крісло хороше. Воно з дешевих матеріалів, але виконано не погано. Фарбування гарне, пошиття нормальне, пластик вилитий теж не похабно. В цілому - задоволений. Купив спочатку одне таке крісло, а через пару місяців взяв ще одне (для дітей, але й сам сідаю 100кг). Дякую.
- Достоинства:
- Не дороге, сітчаста спинка, підлокітники, гарне фарбування.
- Тарас Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
в целом собирать кресло не сложно, оно небольшое, удобное и даёт возможность сидеть удобно за компьютером несколько дней без перерыва)) она так фиксирует спину что она постоянно ровная и за счёт этого она такое классное, в покупке рекомендую) за свои деньги прям топ
- Достоинства:
- уДОБСТВО
- Недостатки:
- Пока что не обнаружил))
- Євген Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло норм. Особисто для мене недостатньо глибоке, трошки сповзаю. Через рік почало скрипіти, бо люблю дуже відпадати на спинку. Пару крапель машинної олії на елементи кріплення і як нове. В цілому задоволений.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло просто супер, донечка задоволена!)
Але в інструкції вказано що має бути кільце яке вдівається на пневмоциліндр, а його не було( можливо інструкція від іншої моделі)
Хоча все склалось чудово, наче те кільце там і не потрібне
Підскажіть будь ласка
Доречі крісло складала сама, без проблем
Якщо потрібно буде ще крісло, то 100% візьму таке саме!- Достоинства:
- За свої гроші просто топ, я задоволена
- Недостатки:
- Немає кільця, хоча по інструкції має бути
- Андрій Г***
Кільце потрібно було зняти з телескопічного футляра, вставити знизу на пневмоциліндр. Потім вставити його в основу (стійку) а поверх циліндра, зверху одягнути телескоп назад і зʼєднати з кільцем.
- Самарчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Для мене незручний, 86 кг, 170 зріст. Спинка регулюється тільки по висоті, але це не має ніякої користі , а ось по глибині сидіння не регулюється зовсім, закріпити спинку неможливо. Крісло загалом - дитяче ! Але чомусь це не вказали. Якщо буде можливість плверну
- Достоинства:
- Зовнішній вид
- Недостатки:
- Спинка, скоріше дитяче
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальное кресло. За пару месяцев эксплуатации никаких недостатков не обнаружено. Используется ребенком (30 кг), иногда родителями (до 90 кг).
- Достоинства:
- Цена, качество.
- Недостатки:
- Пока не обнаружено.
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
приехало бракованное, пришлось на работе дремелем и болгаркой допиливать. Продавец вообще проигнорил.
спустя два месяца за 2 часа газлифт опускается до нуля.
не берите этот мусор!- Достоинства:
- Недостатки:
- всё
Представник брендуДобрий день. Нам дуже прикро, що така ситуація сталася.. Гарантія на нашу продукцію складає 12 місяців. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Щоб дізнатися найближчу адресу, треба надіслати листа на наш мейл [email protected]
Гарного дня.
- Павло З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Маю дорогущє крісло, яке просто стоїть, бо занадто велике, неповоротке і сидіти в ньому спекотно. Натомість використовую це, яке трошки підскрипує (чим бісить колег під час мітів, але мені це абсолютно байдуже), але в іншому ТОП за ці гроші.
- Достоинства:
- Дешева, проста, надійна конструкція
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Качество отвратное. Пластиковая рышка на спинке болтается и торохтит, винт её никакне прижимает, нужно самому делать какую то подкладку. Пружинный блок бракованный. Внутри пластмасы в которую должна упираться пружина, здоровенный наплыв пластика, изза чего пружина не становиться как надо. (На фото видно)
Если бы знал что это то самое кресло которое продавалось у нас в супермаркете, то я бы его не покупал.- Достоинства:
- Недостатки:
- Бракованный товар.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зібрали з дитиною вдвох доволі швидко, дякую людині, що записала ролик в ютубі. Сину зручно, ціна нормальна, вже два місяці майже сидить на ньому, нічого не рипить і не відпало
- Достоинства:
- Недостатки:
- Коли збирали зламала ніготь))
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування. Гарного дня.
- IгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Збирав по роліку на ютубі, точніше переглянув той ролік, там є нюанс з пружиною. Якщо правильно її вставити в паз стакана - нічого репіти не буде. Вага 82 кг. Аби ще нахил сидіння трохи до гори було б ідеально за цю ціну
- Достоинства:
- Дешево та сердито
- Недостатки:
- Якість, але ж за цю ціну...
Представник брендуДобрий день. Вдячні за Ваш відгук, завдяки зворотньому зв’язку, ми стаємо кращими. Бажаємо приємного користування. Гарного дня.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свої грощі для підлітка норм
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день. Дуже вдячні за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування. Гарного дня.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный
Стілець гарної якості, комфортний та зручний. Покупкою задоволена.
- ИраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Собрала сама с помощью Ютуба))
Кресло вроде неплохое, не скрипит, колесики правда немного заедают, но не критично. Ребенок доволен, надеюсь прослужит долго.- Ира
Все в порядке с колёсиками, плохо вставили)
Представник брендуДобрий день. Вдячні за Ваш відгук. Сподіваємося, що наше крісло виправдає Ваші очікування. Гарного дня.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний, зручний і якісний стільчик. Головне правильно зібрати. В інтернеті є відео збірки. Купуємо вже другий такий стілець.
- Достоинства:
- Зручний, якісний
- Недостатки:
- Не виявили
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо, що обрали нас. Ваша думка цінна для нас. Користуйтеся із задоволенням. Гарного дня.
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Хорошее кресло, все нормально собирается и регулируется. Но инструкция похоже не для этой модели, какое то кольцо которое нужно куда то переставить. И дать хотя бы одну запасную стопорную шайбу на ось, при разборке улетела, не нашел.
- Олена Г***
Також гадала що ж це за кільце таке, хоча зібрала взагалі без проблем
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Як завжди у нового стилю невистачає запчастин :) шток спинки крісла зліпили із 2х трубок, але саме місце для кріплення взагалі не підходить! Саме тому спинка живе своїм життям! Отвори на ноиску є, але немає штиря (підійде старе сверло на 5-6мм або гвіздок). Посадочне гніздо має інші розміри і тому, щоб спинка не двигалась потрібно затискний гвинт до упору затиснути, але тоді не шатається спинка... Одним словом купа недоліків конструкції....
- Достоинства:
- Форма спинки
- Недостатки:
- Відсутність елементу кріплення спинки, форма штоку спинки
Представник брендуДобрий день.
Нам дуже прикро, що така ситуація сталася. Її можна вирішити, звернувшись до нашого сервісного центру. Дізнатися найближчу адресу, можна надіславши листа на наш мейл [email protected]. Гарного дня.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Из-за пружинной системы спинки спина все время напряжена и сидеть полностью на сиденье не получается, лишь краем попы на краю кресла
- Достоинства:
- Красивое
- Недостатки:
- Напряжение для спины, сидеть возможно откинувшись назад только на краю сиденья. Рано или поздно начинает болеть спина и то место которым сидишь