Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Матрас ортопедический пенный Highfoam Lento Presto 90х190 см

Оценка пользователей 4.64/5

Замовлення прийшло швидко.
    Товар якісний, 3 рівень жорсткості, але зручні , без зауважень

• Яна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12

Брали 10.04.2025 року і якщо честно не задоволені товаром, через пів року матрас зовсім форму не тримає, лягаєш і повністю провалюєшся(((
    Жахлива якість
    Бажаю повернути, по гарантії !!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не ортопедичний
  • Борис Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 90x190. Высота: 12

Чесно не очікував матрас супер за свої гроші реально без пафосу середня жорсткість те що треба. Дякую))

• Надія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 12

Непоганий ,не твердий,удобно на ньому спать

Недостатки:

Дякуємо, що обрали Highfoam!
      Користуйтесь із задоволенням!

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Популярные размеры: 70x190. Высота: 12

Матрас супер

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Віталію! Щиро вдячні за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді допомогти Вам знову, якщо знадобляться нові меблі для Вашого дому.

• Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12

Матрас понравился, никаких замечаний не было. Доставили скрученным в рулон, что удобно заносить в маленький лифт. Открыли и он начал набирать свою толщину за считанные минуты. Дали ему "отлежаться" почти сутки и дальше начали использовать. Упругий, удобный, не проседает.

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12

Дуже.хороша річ,на дві сорони,мякша та тверда,за таку ціну.

Раді, що Вам сподобався матрац.

Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Тамара Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x190. Высота: 12

Використовуємо 9 місяців,купували для мами,вона задоволена

Достоинства:
    Після довгого користування не просів
    Зручний
    Недостатки:
    Не виявили

Добрий день, пані Тамаро!
      Дякуємо, що поділились своїм досвідом використання матрацу.

Дуже раді, що Ваша мама задоволена! Бажаємо Вашій сім'ї здорових та щасливих снів!

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x190. Высота: 12

Матрац хорошої якості , підійшов по розмірам. Швидко зв'язались і доставили вчасно, гарно упакований , рекомендую

Достоинства:
    Хороша якість

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 70x190. Высота: 12

Дуже зручний і мʼякий матрац

• Ксенія

Все чудово

• Георгий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 90x190. Высота: 12
    Достоинства:
    Утопаю. Супер
    • Продавец  Мій Дім

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12

Матрац отличный, запаха нет,упакован был компактно в виде рулона, доставка быстрая

• Лілія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12

Матрац мякенький, гарний, білий, приємний на дотик. Скручений гарно при доставці, він помістився навіть на задньому сидінні авто, а вдома розпакували і вийшов повноцінний матрац))) Він дуже легкий, це для мене дуже важливо. Донька в захваті від якості матрацу))) Дякую вам)) Продавець супер, навіть доби не пройшло з моменту замовлення до отримання))) Порекомендували, допомогли розібратися, швидко і приємно! Дякую

Достоинства:
    Легкий, зручний, гарний
    Недостатки:
    Все супер
    • Продавец  Мій Дім

• Светлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 120x190. Высота: 12

Дякую матрац дуже гарний ,доставлено швидко.

• Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x190. Высота: 12

Замечательный матрац! "Массажная" сторона немного мягче, если перевернуть другой стороной - та более жесткая.

Достоинства:
    Отличный матрац! Соотношение цена-качество идеальное!
    Недостатки:
    Чехол несъемный и немного скользкий как по мне - без наматрасника сатиновая простынь соскальзывает.
    • Продавец  Мій Дім

• Юлія О***

Матрас пружний , якісний , зручний
    Легко сама розпакувала та поклала на диван

Достоинства:
    Ціна=якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Мій Дім

• Костянтин

Отличный товар и сервис!
    Покупал для дивана. Отлично подошёл. Теперь сон стал куда комфортнее.

• Дмитрий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 120x190. Высота: 12

В общем матрас довольно таки хороший. Размеры все подошли.
    Из недостатков это неприятный запах химией, который держится почти неделю.
    Но а так в целом брать можно.

Достоинства:
    Матрас отличный.
    Недостатки:
    Запах химией, доставка долгая почти шла 5 дней.
    • Продавец  Мій Дім

Доброго дня. Можливо в плівці довго лежав на складі, а можливо на новій пошті їхав з якоюсь хімією. Бо відгуків на рахунок запаху не було. Наразі відправляємо в рулончиках, оперативно. Користуйтесь на здоров'я, приємних сновидінь))))

• Інна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 12

Матрас оказался твердым, не рекомендую

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Твердий

Інно, дякуємо, що поділилися. Розуміємо: відчуття жорсткості дуже індивідуальне.

Для орієнтиру: у Highfoam Lento Presto використана піна, яку ми випробовуємо за профільними стандартами. За їхніми показниками матеріали лежать у середньому діапазоні жорсткості, але суб’єктивні відчуття залежать від ваги, основи ліжка та звичок сну.

Ваш відгук беремо до уваги, щоб ще чіткіше пояснювати рівень підтримки в описах.

• Ігор Г***

Для себе я оцінюю це як позитивний відгук.

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12

Матрас чудовий, але завеликий. Я прорахувалась, хотіла б обміняти на меньший (120 на 190) звʼяжіться зі мною, будь ласка

Добрий день!

Зверніться, будь ласка, з цим питанням в чат підтримки Rozetka.

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 12

дуже гарний матрац. хвилювалася що висота 12см але все ок матрац дуже комфортний

Достоинства:
    за ці гроши немає
    Недостатки:
    невиявлено

Дякуємо, що обрали Highfoam!

Бажаємо здорових снів на новому матраці!

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 120x200. Высота: 12

Дуже дякую за оперативну доставку матраса, дуже приємний продавець, який вислухає побажання і розповість що краще обрати. Побільше вам клієнтів)

Достоинства:
    М'який, зручний

• Игорь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 12

Все хорошо, качественно и удобно. Мама довольна.

Дякуємо за відгук!
      Користуйтесь із задоволенням!

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x190. Высота: 12

Все добре, зручний.

Дякуємо за відгук!

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12

Обирав матрац серед дешевих, але як виявилося він мені підійшов ідеально, м’який, зручний. Дякую Розетка за доставку прямо в квартиру.

Достоинства:
    За свої гроші ТОП
    Недостатки:
    Поки, що немає.

Дякуємо за відгук, пане Ігорю!

Раді, що Вам сподобовся новий матрац! Користуйтесь із задоволенням!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Популярные размеры: 90x200. Высота: 12

Дякую

• Светлана С***

Дуже гарний матрас рекомендую

• Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 12

Треба були матраци для великої кількості ліжок. Взяв спочатку один матрац, кинув малому на ліжко, де не ламелі, а рівні планки на відстані 5-7 см одна від одної. Гоцав та намагався відчути ті планки, чи продавити матрац (бо думав що 12 см то мало), при тому що мене далеко за центнер, я нічого не відчув. Потім придбав ще десяток і дуже задоволений результатом.
    Тепер дурниця від розетки з доставкою: замовити 1 матрац на точку видачі розетка це безкоштовно, а замовити вже 2 чи 5 чи десять матраців коштує космічна сума тисяч гривень і доставка на нову пошту.
    Я зробив багато замовлень на точку видачі і отримав матраци з безкоштовною доставкою.

Достоинства:
    Упругі, комфортні, недорогі.
    Недостатки:
    Дружина сказала, що для неї жорсткувато.

Дякуємо, пане Максиме за детальний відгук!
      Раді, що матрац підійшов. Користуйтесь із задоволенням!

• Анастасия Б***

Все гуд

Вдячні Вам за високу оцінку нашого продукту!

Бажаємо здорових снів на новому матраці!

• Юрій К***
    Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12

Заказал этот матрас 10 октября, сделал предоплату, 15 должна была быть доставка, 15го перезвонил менеджер, сказал товар еще не доехал перенесли доставку га 17е, 17го опять перезвонил менеджер сказал вечером товар приедет, в субботу 18го 100% доставим. Сегодня 19е, матрас так и не доставили, никто не пререзвонил и не предупредил что доставки не будет, вторые сутки не могу получить информации от розетки касательно заказа, СЕРВИС розетки ДНИЩЕ ПОЛНОЕ, Кинули короче с заказом!

Достоинства:
    Нет, заказ не доставили!
    Недостатки:
    Сервис розетки, работа менеджеров

• Марина м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x200. Высота: 12

Дуже непоганий!!!

• Продавец  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємного користування))))

• Володимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12

Дякую.Дуже гарний матрац!!!

Вдячні за довіру та відгук. Приємного сну на новому матраці!

• Юлия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 12

Матрас сподобався, шукали саме такий, не дуже високий та без металевих пружин.

Достоинства:
    Все подобається
    Недостатки:
    Поки немає

Дякуємо за Ваш відгук, пані Юліє!

• Любовь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12

Космічний тонкий та легкий матрац. Дуже раджу

Достоинства:
    Легкий та м'який
    Недостатки:
    Не має

Дякуємо за Ваш відгук!

• Вікторія С***